Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Јел' вечерас ново суботарење? Читам да је парола овог окупљања: Шетај-не зановетај. Немој много да таласаш ко води протесте, ко стоји иза протеста, шта ће протести да донесу, битно је дамо да се шета да оде издајник да би ми могли поново да узјашемо.
Ето вечерас прилике да траже да се поништи продаја Петрохемије која је само прошле године имала чисту добит од преко 300 милиона евра. Или да затраже да се поништи болесни закон о матичним књигама по коме транс содомити више не морају да се подвргавају хируршким операцијама да би добијали одређена документа. Сад може да има патку а да се води као женско. Или да затраже од вучића да повуче изјаве из оног велеиздајничког говора за НГ.
А и таман да оду до цркве да запале свеће, на данашњи дан покланим и масакрираним Србима у Кравицама. На Божић.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. "Joffrey Lauvergne 33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
Кад кажете протести. Занима ме ови што их подржавају, шта тачно подржавју. Због чега се протестује? Ево већ који пут. Дајте да видим и ја због чега се протестује. Обраћа ли се неко на тим протестима?
Каква је то анкета у блицу? Матер им јебем доћи ће и њима крај. "Да ли сте спремни да трпите по било ком основу само да би КиМ остао у Србији?"
Не. Желимо да нам гузице буду још веће, да возимо још боља кола, да имамо још 200 канала на кабловској, да нам фрижидери буду још пунији, да имамо да и даље летујемо сваке године .... нек иде КиМ ко му јебе матер. Матер вам јебем.
Ја имам питање за блиц. Да ли би пристали да се то говно од новина укине, ако је то услов да целој Србији буде боље?
Да ли би ти бакстер пристао да живиш на улици, ако је то услов да целој Србији буде боље?
Аутошовинизам нема краја. Оваква Србија и не треба да постоји. Ово и није Србија. Ово је неки абортус од земље. Мешавина сатанистичко комунистичке заоставштине и европског материјалног сатанизма.
Смрди нам земља на пакао.
Ron Swanson wrote:Sveštenici SPC idu na proteste. Izgleda da njima LGBT zastave ne smetaju previše i da se ne zamlaćuju glupostima.
Ако је то тачно, то је дефиниција слуђености народа. Који свештеници иду?
Није још став цркве званичан да се иде на протесте са содомом и гомором? Још и то да нам приреди СПЦ и да гасимо Србију.