Admiral wrote:Doco, to sto bi ti da menjas (a u cemu te ja podrzavam) setnjom se ne menja, niti treba ove proteste da krivis zbog toga.
Nama su prioriteti bili tema razgovora, i konstatovali smo da ih odavno nema.
Ne menjamo sustinu....ali setamo za bar malo dostojanstva koji je ovaj narod izgubio.
Da bi promenili svaku narednu vlast, mora prvo da se skloni onaj koji nas je ponizio i unazadio ne za 6, nego za 30 godina.
Друже мој, ја тебе разумем.
Ево нећу више ни реч о овим протестима, јер очигледно ви мене не разумете.
Што се мене тиче, немам проблема да идем на те протесте.
Јасан сам био шта мислим чему све то води. Али, ако то некоме чини плезир, ја ћу ићи на те протесте.
А време ће показати ко је био у праву.
Нада умире последња, али после свега што се издешавало у Србији од парламентаризма, помало је незрело веровати да ће народ нешто да промени и да је могуће свако мало склањати са власти оне који узјашу.
Грци би све дали да обесе њиховог издајника, македонци исто.
У данашње време кад се узјаше, запад ти даје гаранције да те нико неће дирати све док свираш у њихову фрулу, тј радиш против своје земље.
Нисам силазио са улице против Слобе. Једини сам у крају тукао у шерпу док је дневник, и звиждао у пиштаљку.
Када је све прошло, службеник циа-е је написао књигу како су оформили и руководили отпором.
Један од водећик људи отпора је био Марко Ђурић.
Да ли се кајем што сам тада рушио Слобу?
Не - јер је издао РСК и српске интересе преко Дрине.
Да - јер сам несвесно радио оно што је непријатељ моје земље желео.
Што је најгоре, ја сам тада знао одакле се организују демонстрације, али сам био заслепљен мржњом према Милошевићу.
И само сам горе донео Србији.
И сада знам ко ово организује. Све и да напишем, не би ми веровали.
Јер сте, као и ја онда, заслепљени мржњом.
А цену ће платити Србија.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.