by bukowski » 06 Jan 2019, 21:58
često ovde govorite o promeni geopolitičke klime, evropa se raspada, amerika zauzeta trampom, sledeća ekonomska kriza može lako biti i poslednja, sledeći rat poslednji, a onda je sve moguće i ništa nije nemoguće. nama samo treba da malo predahnemo, i stoka ima dušu, da odjebemo prvo ove naše što nas prcaju, pa posle možemo da se pozabavimo i većim kurčevima. ovako, jadna naša guzica. srbi su vitalan narod, izdržali smo i gore, ali nikad nismo kao narod bili spremniji da se predamo i prodamo, za platicu od 30k i besplatno pakovanje pampersa (za odrasle), za večernju dozu zadruge i da l se darko oporavio od svog drogiranog bahaćenja. više ništa nije važno, pa ja u mom gradu nemam sa kim da porazgovaram o ovim stvarima, nikoga ne zanima, kao zajebi kosovo, sistemsko zaglupljivanje nacije i budućnost iste. daj neki biznis da radimo, da su site guzice, a meni duša gladna, mozak isilovan.
nisam ja naivan doktore, prestar sam za bajke ali i premlad da dignem ruke od svega i odreknem svake nade.
air, često personalizuješ ili generalizuješ, jebe mi se ze sve sadašnje i bivše, ali kad već hoćeš, odakle pravo onom čije mi se ime više i ne pominje da tretira kosovo kao očevinu njegovog andjelka, pa bi da je deli, rasparčava i poklanja, pravo da preko pinka i onog drogiranog mitrovića sistematski uništava duh, moral i um sopstvenog naroda kao da sutra ne postoji, za još koji izborni ciklus, još koje tapšanje po ramenu, zagrljaj ili poljubac njegovih pajtaša i mentora kojima je cilj uništenje srpskog Bića, svega onoga u što se ti tako često zaklinješ. djavo je došao po svoje, pitanje je šta će posle njega ostati, ne za tebe i mene, već našu decu. a ti dedi topličaninu kad vreme dodje objasni šta si ostavio njegovim potomcima uz objašnjenje da nije bilo vremena za ništa bolje od procenjivanja čije je govno više smrdelo u ovoj septičkoj jami
Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio. To znači da više nisi vredan moga vremena.