I sta rekose, postoji razlika izmedju Vucica i njih?
Jel moze obrazlozenje, u cemu je razlika?
Karamazov wrote:DON wrote:Bravo Zlajo mozes kod Cice i mene u stranku,
Može ako napravi zaokret i napiše pohvalno slovo i za Ruse.![]()
Možemo uzeti i vođu KPS-a Grofa Tintoreta.
Zlaja wrote:Jebo mater, Rusi su najbolji na svetu, govorim ovo bez sarkazma, ironije i onog treceg, Putin car
AirBall wrote:I sta rekose, postoji razlika izmedju Vucica i njih?
bbq wrote:Sergej i PSG nisu deo SZS, oni su vise Ceda-Canak prica. Isto kao i Zivkovic. Ne znam zasto trpas sve u isti kos, u stvari znam, ali nije u redu.
AirBall wrote:Oprosti molim te ukoliko nisam u pravu, ali mi se cini da je njegov brat izjavio da ne daju ovim drugima mikrofon pa samim tim ih dozivljavam kao organizatore protesta...
Uostalom i bivsi predsednik DS koji je u SZS je identicno danas postupio...
bbq wrote:AirBall wrote:I sta rekose, postoji razlika izmedju Vucica i njih?
Imas SZS koji su u ovom trenutku protiv EU, za status kvo u vezi sa Kosmetom, bojkot izbora pod ovakvim uslovima i jasno su to rekli - u tome je razlika izmedju njih i Vucica i ostalih kvazi opozicionara.
bbq wrote:Ja sam ti napisao koja je razlika izmedju SZS i Vucica i njegove opozicije. Na proteste idu razliciti ljudi i to iz razlicitih motiva. Ni medju strankama ni medju ljudima koji su SZS ne vlada jednoumlje, ali postoje principi koji su javno proklamovani i koji su zvanicna politika.
U krajnjem slucaju Kalinic nije se zakleo na ustavu da ce braniti teritorajlni integritet Srbije, niti Kalinic sa Tacijem trazi "kompromis", niti prica kako je Murat veliki drzavnik... Decko ima pravo na misljenje, a ova hajka na njega je samo dokaz koiko su jadni ljudi koji protiv Psiha ne smeju da kazu ni rec.
fontaneros wrote:A ko cini ustvari taj dobri SZS?
Djilas? Bosko?
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests