Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Dr Arslanagic » 04 Feb 2019, 12:24

Тврдим, да ће следећи који узјаше, имати све телевизије у рукама, а да ће се опозиција бунити и протестовати за медијске слободе.
Да ће и следећи имати ботовске бригаде и да ће аутобусима довозити људе из целе Србије.
Њихова жеља јесте да буду као вучић, тадић, слоба, тито.

Боле их дупе за Србију.
Само култ личности и лажних сатанистичких европских идеала.
Док наш народ бира који секташ је бољи Србија је све мања.

Два постулата на којима се заснива зло звано странке:
1. Припадник странке никада неће бранити Србију као што брани свог гуруа.
2. Председник странке никада неће ставити Србију изнад странке.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby grobar_Zvornik » 04 Feb 2019, 13:02

Прича о медијским слободама у модерном добу и добу јефтиног маркетинга је обична демагогија.
За 100 евра можеш учинити да милион људи види твоју поруку...
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby hehule » 04 Feb 2019, 13:48

Piše se da je Toma prodao Vučića... Uz blagoslov Čepurina, da će zajedno sa Veljom "Kraduckam" Ilićem da rovare po partiji.
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!
hehule

Postby AirBall » 04 Feb 2019, 14:01

hehule wrote:Piše se da je Toma prodao Vučića... Uz blagoslov Čepurina, da će zajedno sa Veljom "Kraduckam" Ilićem da rovare po partiji.

Tomu drze na kratkom lancu, mogu sutra u zatvor da ga oteraju...

Nema od toga nista
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Angus Young » 04 Feb 2019, 14:03

koji put po redu krecu price kako ce Toma da rusi SNS iznutra?
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby hehule » 04 Feb 2019, 14:08

Ako ima istine, oglasiće se Šešelj koliko odmah
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!
hehule

Postby Dr Arslanagic » 04 Feb 2019, 14:34

Условљен је својом женом и својим глупостима.
Само нек му диплому ставе на јавну расправу, од срамоте неће смети нос да помоли.
Мада, политичари и срамота ...

Он прима месечно неке силне паре да ништа не ради. Живи на дедињу.
Има све бенефиције као бивши председник. И више од тога.
Сви срећни и задовољни.

Ако се и деси да оформи странку, то ће бити по наређењу да се одвуку патриотски гласови.
У шта не могу да поверујем, јер Шешељ то не би преживео. Ем му улази на терен, ем не може да га смисли.
Сигурно би довео у питање прећутни пакт о ненападању вучића у издаји.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby mihZR » 04 Feb 2019, 15:54

grobar_Zvornik wrote:Прича о медијским слободама у модерном добу и добу јефтиног маркетинга је обична демагогија.
За 100 евра можеш учинити да милион људи види твоју поруку...

Prenesi to znanje marketing timu Koka Kole da prestanu da na svetskom nivou trose milione na marketing ne bi li odrzavali svoje prvo mesto. Al' ajde par tacaka zasto ovo nije bas tako. Prvo, procenat ljudi u Srbiji koji zapravo moze da vidi te jeftine marketing kanale (pretpostavljam da mislis na onlajn reklame). Drugo, poruka koja se jednom vidi ne ostavlja bas veliki efekat (primetices da je Vucic daleko popularniji sad kad se pojavljuje dvocifren broj puta dnevno nego kada se pojavljivao jednom nedeljno). Trece, politika se vec uveliko svodi na to ko ima vise para (i uticaja) da se bolje reklamira, a nesto se mislim da bi bilo bolje da se zapravo odlucuje na osnovu drugih faktora.
mihZR

Postby grobar_Zvornik » 04 Feb 2019, 16:04

Телевизија губи примат који је имала до прије десет година. Једноставно интернет постаје "бржи медиј" масовне комуникације (колико год то са собом носило бројне негативности и мањкавости).

Све већи проценат предизборних активности се управо проводи на интернету, а два су кључна разлога - сегмент финансијске исплативости и масовна публика.

Нисам маркетинг стручњак, али сам у медијима пола живота и не причам ово како бих бранио пинк ртс јавни сервис...

Само је важно имати стручњаке из ове области у тиму и лобисте... А није баш да нема оних који то могу платити и обезбиједити овај вид политичке борбе.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

grobar_Zvornik

Postby Фантом » 04 Feb 2019, 16:06

Toma GOAT.
Kao ga drze na kratkom lancu, a sve sto je zatrazio dobio, bas me interesuje sta mu sad treba.
дошао да вређа
Фантом

Postby Poison and Remedy » 04 Feb 2019, 16:09

hehule wrote:Piše se da je Toma prodao Vučića... Uz blagoslov Čepurina, da će zajedno sa Veljom "Kraduckam" Ilićem da rovare po partiji.

Ovom dvojcu samo Palma fali i mleko od Kokosa. Djiha Kokos :biggrin:
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby rabesandratana » 04 Feb 2019, 16:14

grobar_Zvornik wrote:Телевизија губи примат који је имала до прије десет година. Једноставно интернет постаје "бржи медиј" масовне комуникације (колико год то са собом носило бројне негативности и мањкавости).

Sve to stoji ali malo toga vazi za Srbiju, koji je procenat ljudi koji poseduju racunar, sigurno ne veci od 30 % , mada i za tu cifru mislim da sam optimistican.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Dr Arslanagic » 04 Feb 2019, 16:22

STIŽE BEBA Ana Brnabić i njena partnerka Milica USKORO POSTAJU RODITELJI

https://www.blic.rs/zabava/ana-brnabic-milica-djurdjic-milica-durdic/1dq37kq

:pop:
Неће нам Бог опростити ову содому и гомору.
Изпочаеност на државном нивоу.
Dr Arslanagic

Postby Pit Bull » 04 Feb 2019, 16:26

:laugh: :laugh:

Raste prirodni prirastaj :lol2:
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby grobar_Zvornik » 04 Feb 2019, 16:26

rabesandratana wrote:
grobar_Zvornik wrote:Телевизија губи примат који је имала до прије десет година. Једноставно интернет постаје "бржи медиј" масовне комуникације (колико год то са собом носило бројне негативности и мањкавости).

Sve to stoji ali malo toga vazi za Srbiju, koji je procenat ljudi koji poseduju racunar, sigurno ne veci od 30 % , mada i za tu cifru mislim da sam optimistican.

61,4% грађана Србије је на интернету. 3,7 милиона људи користи га свакодневно. :okk:
Подаци су из 2018. године, а имајући виду да је скала раста присутна из године у годину, није немогуће да је у овом тренутку она око 65%... То је више од 4,5 милиона људи...

grobar_Zvornik

PreviousNext

Return to Turniri