Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Poison and Remedy » 12 Feb 2019, 10:55

Problem je sto u Srbiji nema stvarne opozicije. Sustinski, politika ovih na vlasti i ove "opozicije" je ista.

P.S. Jedno pitanje. Sta je po vama, recimo 5 tacaka preko kojih politicka partija ne bi smela da predje ili bi morala da ispuni?

Mojih 5 su:
1. Obavezna dugogodisnja zatvorska kazna za hiljade direktora, zamenika direktora, funkcionera...koji su se obogatili zahvaljujuci partiji/stranci i oduzimanje celokupne imovine.
2. Zabrana finansiranja stranaka iz drzavnog budzeta.
3. Drasticno smanjenje plata poslanika, ministara...
4. Povecanje plata i benefita u zdravstvu, vojsci, skolstvu i drugih resora krucijalnih za boljitak drustva i njegov napredak.
5. Propaganda. Tipa isticanje Srpske zastave u filmovima, serijma, na svim televizijama..., dokumentarne emisije posvecene poznatim Srbima i prijateljima srpskog naroda, konstatno velicanje udela Srbije u istorijski vaznim momentima...
6. Satanizacija siptara(npr. konstatno nazivanje terosristima) i pronalazenje metoda da se njhova slika u svetu drasticno promeni.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby fontaneros » 12 Feb 2019, 10:55

AirBall wrote:Oni su pre neki dan u Briselu decidirano izjavili da EU put nema alternativu, a EU put znaci i formalno odricanje od Kosmeta tako da se nas izbor svodi na to koji ce klan da nas pljacka...

Ili mislite da je Djiki u ovoj prici zbog Srbije i srpskih interesa?

Pa ja upravo to pitam ove ljude sto idu na proteste. Admiral, Ron, i ostali. Da mi objasne, sta kad padne cicvu?

Ako cemo da rusimo jednog, da bi dosao drugi, koji je isti takav, koja je onda poenta?

Samo sto nikako da se oglase ni ron ni admiral, a ni ostali po tom pitanju.

PS,

Da ne pomisle pomenuti forumasi da imam nesto protiv njih, samo eto, zanima me njihovo vidjenje stvari. :)
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby AirBall » 12 Feb 2019, 11:00

Pit Bull wrote:Kakva mu je sansa sta mislis, jesi li upucen u unutarstranacku situaciju kod njih?

Nikakve, usle su velike pare...

Nisu to vise one Dveri, sad je desno krilo DOS..

Opet se Boskic juce javno ogradio od njega...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby bezvezarije » 12 Feb 2019, 11:39

Poison and Remedy wrote:Problem je sto u Srbiji nema stvarne opozicije. Sustinski, politika ovih na vlasti i ove "opozicije" je ista.

P.S. Jedno pitanje. Sta je po vama, recimo 5 tacaka preko kojih politicka partija ne bi smela da predje ili bi morala da ispuni?

Mojih 5 su:
1. Obavezna dugogodisnja zatvorska kazna za hiljade direktora, zamenika direktora, funkcionera...koji su se obogatili zahvaljujuci partiji/stranci i oduzimanje celokupne imovine.
2. Zabrana finansiranja stranaka iz drzavnog budzeta.
3. Drasticno smanjenje plata poslanika, ministara...
4. Povecanje plata i benefita u zdravstvu, vojsci, skolstvu i drugih resora krucijalnih za boljitak drustva i njegov napredak.
5. Propaganda. Tipa isticanje Srpske zastave u filmovima, serijma, na svim televizijama..., dokumentarne emisije posvecene poznatim Srbima i prijateljima srpskog naroda, konstatno velicanje udela Srbije u istorijski vaznim momentima...
6. Satanizacija siptara(npr. konstatno nazivanje terosristima) i pronalazenje metoda da se njhova slika u svetu drasticno promeni.

1. Da političke partije okupe najobrazovanije ljude iz svih sfera društva, kojima je važniji interes države nego njihov lični, patrijotski nastrojene a ne mentalne jugoslavene
2. Donošenje strategija razvoja Srbije i modela odnosa sa Republikom Srpskom, Kosovom, Crnom Gorom i Srbima u tim državama
3. Lobiranje po svetu da ulažu u Srbiju, da se iskoristi geografski položaj
4. Izgradnja infrastrukture i autoputeva
5. Lobiranje po Amerikama, Britanijama, Francuskama i Nemackima za srpske interese, podmićivanje njihovih političara kao šta rade Albanci
bezvezarije

Postby Poison and Remedy » 12 Feb 2019, 12:21

Jedan od 5 miliona razloga zbog kog S. Trifunovic nece biti dobar politicar...
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=02&dd=12&nav_category=11&nav_id=1504549
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby Pit Bull » 12 Feb 2019, 12:49

:pop: :laugh:

▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Гроф Тинторето » 12 Feb 2019, 13:10

Dok oni koji nisu za Vucka mogu da saraju okolo?
To je kad neko ima kasu umesto mozga
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Max Manus » 12 Feb 2019, 13:19

Mogao bi i Serž da počne pametno da koristi internet tipa da ga ne koristi uopšte
Max Manus

Postby neza » 12 Feb 2019, 13:22

On i sluzi tome da odvuce one retardiranije kučkićevce. Jednako su prosti i imaju tu burgiju koja otvara vakum glave. :okk:
neza

Postby Zlaja » 12 Feb 2019, 13:25

To su te nove vrednosti koje dolaze sa istoka.

Onemogućili im medije, internet, pravo na mišljenje.

Jedan vođa, jedna partija, zašto menjati.
Zlaja

Postby Sezione » 12 Feb 2019, 15:24

fontaneros wrote:
AirBall wrote:Oni su pre neki dan u Briselu decidirano izjavili da EU put nema alternativu, a EU put znaci i formalno odricanje od Kosmeta tako da se nas izbor svodi na to koji ce klan da nas pljacka...

Ili mislite da je Djiki u ovoj prici zbog Srbije i srpskih interesa?

Pa ja upravo to pitam ove ljude sto idu na proteste. Admiral, Ron, i ostali. Da mi objasne, sta kad padne cicvu?

Ako cemo da rusimo jednog, da bi dosao drugi, koji je isti takav, koja je onda poenta?

Samo sto nikako da se oglase ni ron ni admiral, a ni ostali po tom pitanju.

PS,

Da ne pomisle pomenuti forumasi da imam nesto protiv njih, samo eto, zanima me njihovo vidjenje stvari. :)

Ne idem na protest ali evo moja dva centa. Kad ode zvalinson onda smeniti i sledece ako pocnu da jedu sta se ne jede, pa sledece, pa sledece. Na max 4 godine ali je i to mnogo. Ako su bar 2 strane novcica, daj da ga vrtimo konstantno, a ne na 10 godina. Mozda se u medjuvremenu neko pametan dokopa vlasti na tom ringispilu.

Ali ne moze to trenutno da prihvati razmisljanje jednog Srbina zaludjenog strankama i ideologijama.
Jedina ideologija trebalo bi da nam bude Srbija.
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby neza » 12 Feb 2019, 15:42

To se i podrazumeva. Koji moj ima da znam kako se zove zamenik zamenika potparola poljoprivredne stanice u Prcojevcima?
Ministar za mrsomudjenja, ministar za спикинг кале-инглиш, hocu da rade institucije, da ja i moja deca mozemo da normalno zivimo a ne da mislim gde da ih saljem kada se iskoluju, jer ovde vlada dinastija "Vucic, Djilas, Milosevic, Veselinovic" ili vec koja je smislila da dere kozu sa ovog naroda. Smenjivati svaki cas i bandere obavezno ukrasavati onima sto nesto sjebu. Setam da ne bih morao jos da ih sadim, za sada su ove postojece rezervisane!
neza

Postby Radonjaa » 12 Feb 2019, 16:26

:pop: :pop:
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Poison and Remedy » 12 Feb 2019, 16:33

Radonjaa wrote:

:pop: :pop:

Ovom samo dodavati municiju i on ce nastaviti da puca sebi u kolena. Svakim danom sam sve vise ubedjen da on nije normalan. Bez ikakve zajebancije.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby Гроф Тинторето » 12 Feb 2019, 16:37

Mozda da su nosili podobne majice kao neki i ne bi bilo sranja.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

PreviousNext

Return to Turniri