Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Dr Arslanagic » 22 Feb 2019, 12:28

Какав поремећај је у питању и колико је болестан и колико лажу, више ни граница немају. У питању су озбиљне ствари и неко би морао ово да заустави.

Оргинални снимак уласка у собу оног малог детета што има леукемију, мислим да је та болест

Након тога су уследили напади како је смео да уђе у собу детета са тако тешком болешћу без маске, како није послушао доктора .... углавном, мени је све то било дегутантно и био сам става да у мржњи према њему ни они не знају где ударају и да га нападју и за глупости.

Међутим, пошто је он болестан, и услед те болести њему је потребно да га сви воле и да се прикаже као безгрешан, у шта и сам верује, сутра је тај доктор демантовао да је рекао да се не улази у собу код детета, а болесник је брже боље отишао на тв да објасни како то што смо сви видели није истина

На крају је и све то било мало, па су наново намонтирали цео прилог, и натерали и докторе и мајку и дете да се поново појаве и све то одглуме, али да овај пут болесник носи маску

Човек који је спреман да ради овакве ствари сигурно није нормалан.
У питању је патолошки лажов најтежег облика са комбинацијом најтежег облика хладне нарцисоидности.
Такви људи су спремни на све.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby AirBall » 22 Feb 2019, 12:37

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Ćoba » 22 Feb 2019, 12:39

Monstrum, zaista se plasim sta je sve u stanju ovaj covjek da uradi. Bukvalno bi svako bio bolji od njega pa i ovi zuti.
Ćoba

Postby Dr Arslanagic » 22 Feb 2019, 13:35

Poison and Remedy wrote:Nema pregovora oko KiM-a. Svaki put kad smo sklapali dogovore sa nekim, na kraju smo popusili kitu. Uvek nadju nacin da nas izjebu. I dan danas burgijaju da promene status Republike Srpske. Danas prihvatis ovo, smatras pogodnim ono i op, kroz koju godinu teroristi zakucaju na tvoja vrata.

Заборавих на ово да ти одговорим.
Наш циљ је да КиМ остане у саставу Србије.
Око свега осталог можемо да се договоримо.

Договор око статуса шиптара на КиМ у оквиру Србије, не треба мешати са издајом КиМ.
Наш циљ јесте да дођемо до договора али у оквиру садашњег устава а не договор који издајник спроводи и који је права национална велеиздаја, свесно предавање дела територије. И не оног устава који ће покушати да изгласају и да измене све просрпско у њему.
Више пута сам сам исказао нешто слично Шешељевим ставовима.

Поента је да у те преговоре буде укључена Русија као гарант.
Обзиром да смо се до сада више пута зајебали верујући западу, и имали за последицу катастрофалну штету по српски национални интерес, свака одлука која се донесе мора бити у складу са нашим уставом и резолуцијом 1244.
И ту онда нема грешке.

Ако до договора не може да се дође под овим условима, са почетним и завршним условом сваког преговора да је КиМ неотуђиви део територије Србије, онда прекинути преговоре па нек отимају. Прогласимо окупацију, опет са Русијом испреговарамо статус општина које су на КиМ да им се гарантује мир, па чекати. Све ће се брзо преокренути.
Углавном, ми ништа не смемо да потпишемо где прва ставка није да је КиМ део Србије.

У складу са свимо овим, не браним ја Шешеља, али морам да похвалим када да неки добар предлог.
И не само њега. Овај пут је он изнео предлог. Подржаћу свакога ко има овакав тврд просрпски став.
У овоме што је изнео нема ничега што је на штету Србије.
По мени добар предлог.

Детаљан став, просрпски, по овом питању имају ДСС и Двери.
Од суботара још нисам чуо предлог како би они решили питање КиМ.
За остале не знам.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dimitrije » 22 Feb 2019, 13:51

Gledam naslov u Blicu i uopšte ne uspevam da shvatim da li sam možda ja paranoičan i lud ili šta. Naslov "Ana Brnabić i Milica..... DOBILE sina Igora nakon 9 godina ljubavi". Apsolutno kao "običan", "normalan" par, eto trudili se, nije išlo, tata može, mama isto.... biće da je do mene, eto oni su normalni
Dimitrije

Postby Dr Arslanagic » 22 Feb 2019, 13:54

:puke:
Па ако си ти тражила да скине маску, зашто сте снимали репризу посете твом сину?
Тешка болест. Мора све да се демантује и исправи.
Лагање без морала. Отац лажи је ђаво.

Када сам био мали, мени је мој отац говорио - сине, не можеш да утичеш на свачије мишљење и не пожели да те сви воле, и не труди се да одговориш свакоме. То ти је исто као када би неко са врха зграде бацио кутију конфета а ти пожелео да их све ухватиш. То је немогуће.

Dr Arslanagic

Postby Poison and Remedy » 22 Feb 2019, 14:18

Dr Arslanagic wrote:Заборавих на ово да ти одговорим.
Наш циљ је да КиМ остане у саставу Србије.
Око свега осталог можемо да се договоримо.

Договор око статуса шиптара на КиМ у оквиру Србије, не треба мешати са издајом КиМ.
Наш циљ јесте да дођемо до договора али у оквиру садашњег устава а не договор који издајник спроводи и који је права национална велеиздаја, свесно предавање дела територије. И не оног устава који ће покушати да изгласају и да измене све просрпско у њему.
Више пута сам сам исказао нешто слично Шешељевим ставовима.

Поента је да у те преговоре буде укључена Русија као гарант.
Обзиром да смо се до сада више пута зајебали верујући западу, и имали за последицу катастрофалну штету по српски национални интерес, свака одлука која се донесе мора бити у складу са нашим уставом и резолуцијом 1244.
И ту онда нема грешке.

Ако до договора не може да се дође под овим условима, са почетним и завршним условом сваког преговора да је КиМ неотуђиви део територије Србије, онда прекинути преговоре па нек отимају. Прогласимо окупацију, опет са Русијом испреговарамо статус општина које су на КиМ да им се гарантује мир, па чекати. Све ће се брзо преокренути.
Углавном, ми ништа не смемо да потпишемо где прва ставка није да је КиМ део Србије.

У складу са свимо овим, не браним ја Шешеља, али морам да похвалим када да неки добар предлог.
И не само њега. Овај пут је он изнео предлог. Подржаћу свакога ко има овакав тврд просрпски став.
У овоме што је изнео нема ничега што је на штету Србије.
По мени добар предлог.

Детаљан став, просрпски, по овом питању имају ДСС и Двери.
Од суботара још нисам чуо предлог како би они решили питање КиМ.
За остале не знам.

Ne slazem se sa tobom po ovom pitanju. Mi nemamo uopste razlog da pregovaramo sa bilo kim oko dela NASE teritorije. Kakava Rusija, kakvi barkraci. Koje crne garancije. Sutra da prdne Amerima da nas ponovo bombarduju, sta bi Rusi uradili? NISTA. Mi sami moramo da se borimo za ono sto je nase. Nas najveci problem je sto smo postali servilni i sto stalno ocekujemo da neko drugi vodi nase bitke.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby Dr Arslanagic » 22 Feb 2019, 14:30

Нисмо се разумели.
Нисам ни говорио да преговарамо око дела наше територије, већ око статуса шиптарског становништва на нашој територији.
Написао сам да се пре свега ми држимо нашег устава, а Руси да помогну у међународним водама.
Данас су таква правила игре, не можеш да се кур*иш кад си мали и мораш да имаш подршку.

У овом случају подршку да КиМ остане део Србије и да се регулишу права шиптара на КиМ.
Као што су Руси решили питање Чеченије.

То су ближи кораци и оно што је пожељно.
О дугорочним плановима можемо када решимо ово питање.
Dr Arslanagic

Postby grobar_Zvornik » 22 Feb 2019, 14:31

Dr Arslanagic wrote: :puke:
Па ако си ти тражила да скине маску, зашто сте снимали репризу посете твом сину?
Тешка болест. Мора све да се демантује и исправи.
Лагање без морала. Отац лажи је ђаво.

Када сам био мали, мени је мој отац говорио - сине, не можеш да утичеш на свачије мишљење и не пожели да те сви воле, и не труди се да одговориш свакоме. То ти је исто као када би неко са врха зграде бацио кутију конфета а ти пожелео да их све ухватиш. То је немогуће.

У оваквим ситуацијама најлакше је судити... Не знам колико је паметно.
Још је горе што подгузнички пинк уређивачки тим и на овај заправо још више филује причу о дивном Александру... Али оно што је факт, нико ову жени није натјерао на нешто...
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Poison and Remedy » 22 Feb 2019, 14:52

Dr Arslanagic wrote:Нисмо се разумели.
Нисам ни говорио да преговарамо око дела наше територије, већ око статуса шиптарског становништва на нашој територији.
Написао сам да се пре свега ми држимо нашег устава, а Руси да помогну у међународним водама.
Данас су таква правила игре, не можеш да се кур*иш кад си мали и мораш да имаш подршку.

У овом случају подршку да КиМ остане део Србије и да се регулишу права шиптара на КиМ.
Као што су Руси решили питање Чеченије.

То су ближи кораци и оно што је пожељно.
О дугорочним плановима можемо када решимо ово питање.

Da li si ti cuo da je bilo koja zemlja, sa kojom "pregovaramo" ponudila nesto drugo osim priznanja nezavinosti KiM-a?
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby Гроф Тинторето » 22 Feb 2019, 15:00

Obratite paznju na kraj ovog klipa koji je Iskra okacila. Pita voditeljka je l to to?
Jeste, to je to majke vam ga bolesne.

Koliko je sve ovo maloumno jbt, neverovatno.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Dr Arslanagic » 22 Feb 2019, 15:07

Ја сам у оном посту написао детаљно како бих ја урадио.
Ми имамо своје услове.
Први и основни је да је КиМ саставни део Србије. Тако пише у уставу, а све и да не пише то је чињеница.
Са мањинама мораш да преговараш, да имају боље услове живота и све остало.
Као и Срби у другим државама.
Али опет у оквиру устава.

Ми треба да преговарамо о статусу шиптара у оквиру Србије, а не као што сад ради вучић који преговара предајући део територије. Ја не причам о предаји територије ни преговарању о издаји.
Дао сам пример Руса у Чеченији. Све су добили али у оквиру Русије.
То је била полазна тачка и једина непроменљива.
Онда су Руси полако поставили свог човека и све се променило.

Ако не желе да преговарају под овим условима, прогласимо окупацију.
И онда опет наставимо преговоре за услове које сам написао.
И никад ни мрву испод почетног и јединог услова за нас који је непромењљив и о којем нема преговора - КиМ је део Србије.
До једног дана.
Dr Arslanagic

Postby Poison and Remedy » 22 Feb 2019, 15:33

Dr Arslanagic wrote:Ја сам у оном посту написао детаљно како бих ја урадио.
Ми имамо своје услове.
Први и основни је да је КиМ саставни део Србије. Тако пише у уставу, а све и да не пише то је чињеница.

Ми треба да преговарамо о статусу шиптара у оквиру Србије, а не као што сад ради вучић који преговара предајући део територије. Ја не причам о предаји територије ни преговарању о издаји.

И никад ни мрву испод почетног и јединог услова за нас који је непромењљив и о којем нема преговора - КиМ је део Србије.
До једног дана.

Pa normalno da nece da pregovaraju pod tim uslovima. Da su hteli, odavno bi ih sami izneli. Mi ne treba da se bakcemo pregovorima, nego da nadjemo nacin da promenimo narativ cele price i naseg polozaja u toj prici.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby Borca » 22 Feb 2019, 15:55

Poison and Remedy wrote:
Dr Arslanagic wrote:Ја сам у оном посту написао детаљно како бих ја урадио.
Ми имамо своје услове.

До једног дана.

Pa normalno da nece da pregovaraju pod tim uslovima. Da su hteli, odavno bi ih sami izneli. Mi ne treba da se bakcemo pregovorima, nego da nadjemo nacin da promenimo narativ cele price i naseg polozaja u toj prici.

Једино уз Руско војно присуство на нашој територији, најбоље негде у јужном делу земље.
Borca

Postby Dr Arslanagic » 22 Feb 2019, 16:05

Frankfurter rundšau: Dogovorena promena granica na Kosovu

EU i SAD spremne su da prihvate razmenu teritorija između Srbije i Kosova i u Vašingtonu bi 12. juna trebalo da bude potpisan sporazum o promeni granice koji bi stupio na snagu šest meseci kasnije, piše nemački dnevnik „Frankfurter rundšau“ (Frankfurter Rundschau).

https://www.danas.rs/politika/frankfurter-rundsau-dogovorena-promena-granica-na-kosovu/
Dr Arslanagic

PreviousNext

Return to Turniri