Imao sam cast da gledam derbi nekog celendzera u J.Americi, valjda Brazil mada nisam siguran u kojem su igrali Pelja i Souto, imao sam Pelju na tiketu pa sam pratio mec od 62 20 za Souta...
Pelja se celi mec mucio sa povredom levog ramena i prvog servisa fakticki nije imao posto mu je bio isti kao i drugi, preko 120-130 km/h nije isao, Souto klasican igrac za svoj nivo koji je valjda van top 400, ako dodje u situaciju da nabije, on iz sve snage nabije, 3 od 4 loptice zavrsavaju u mrezi, malo jaci prvi servis, ali velika nekonstantnost u igri... U drugom setu je na 33 napravio break ali je Pelja expresno vratio, uzeo svoj servis i dosao u situaciju da vodi 54... Zanimljivost u tom gemu na 40:30 sudija je urucio opomenu Soutu zbog odugovlacenja, ovaj popozidio, kad se vracao sa razgovora nabio lopticu iz sve snage i umalo da pogodi skupljaca loptica, jedno 20cm je otisla iznad lopta, naravno dobio i drugu opomenu i izgubio poen ali je uzeo gem medjutim dobio je Pelja drugi set...
Treci set jos jedna zanimljiva situacija, na 43 i servis za Souta, Pelja sa 0 pravi break a Souto baca reket sa osnovne linije u mrezu

Na kraju je i slupao reket, jedno 10 puta ga je iz sve snage udario od zemlju nakon sto je napravio duplu na mec lopti