Bio danas na celendzeru, ispratio sva 4 meca...
Beloti-Michon, obojica su kanal od igraca i nisu top 200 nivo sa ovom igrom, prebacivanja bez ikakve snage, prosecni udarci, samo su fizicki jaci od proseka pa mogu da trce vise, bilo je dosta 20+ prebacivanja, u publici u prvom setu samo ja i Belotijeva cura, Nemica... Obojica dosta nervozni, imali sanse ali Beloti dobio prvi set i tad sam se prebacio na centralni teren gde su igrali Traver-Cipola. O tom mecu bas necu mnogo jer je prica da je namesteno, neki lik je zategao ogromne pare na Cipolu a Traver je nakon meca imao i razgovor sa supervizorom, oko cega nzm...
Hanesku-Burge je bio smesan mec, na 5:0 za Haneskua je bilo 20:1 u poenima, znaci jedan jedini poen je Burgue uzeo za 5 gemova, i onda ga fakticki pustio Hanesku da uzme gem pa resio na svoj servis za 6:1. Skoro svi navijali za Haneskua, iz razloga sto je 1,70 kvota bila zicer a na tribinama je 80% kladionicara. Bas je bilo bucno. U drugom setu Burgue imao 4:1 ali Hanesku kao da ga je pustao i dozirao igru do TB gde je rutinski odradio, mnogo bolji igrac je Rumun, sve jace poene je dobio. I ima nekog trenera, dosta ozbiljno radio i pre i posle meca van terena neke vezbe cudne.
Za kraj, Lajovic-Munar, skoro pun centralni teren, svi navijali za Lajovica, ja sam bio rezervisan u prvom setu, cekao sam 20+ gemova za isplatu

Spanac imao brejk, 4:2 ali vratio se Lajovic i odveo set u TB gde je 7:5 slavio cini mi se ili 8;6. Munar ima strasan servis za nekoga njegove visine, dosta jaci prvi servis od Lajovica, 18 godina momak ima, Nadal mu je za Hamburg bio sredio WC, ozbiljan je potencijal, dosta prica sebi u bradu, mnogo puta proveravao tragove sto je iritiralo publiku ali sve u svemu interesantan mec, Lajovic na iskustvo dobio. Inace su roditelji Lajovica isto na turniru.