by novi jevrem » 01 Jun 2016, 19:44
Evo, samo da pribelezimo da je Janko danas porazen na celindzeru u Prejstrovu od Veselog. Pratio sam povremeno rezultat preko lajvskora, i Janko je opet odigrao los taj brejk, plus tokom meca nije koristio brejk lopte. Takodje, servis je ocigledno jos uvek problem, to je bilo ocigledno u drugom setu. Ja sam bio optimista, nakon onog treceg seta kojeg je odigrao protiv Raonica na RG, i da je ponovio tu igru na ovom celindzeru bi sigurno dogurao do samog kraja. Cinjenica da nije imao srece ni sa zrebom, jer je u drugom kolu izvukao jednog od dva najaca igraca na turniru. Ja da sam na njegovom mestu, preskocio bih travu odigrao jos mozda jedan celindzer na sljaci i nakon toga se odmah spremao za betonske turnire na kojima ce tokom pred, tokom i neposredno posle olimipjskog turnira biti znacajno slabija konkurencija, i to je mozda i poslednja prilika da pokusa da uhvati prikljucak, da bi do kraja godine uspeo da se domogne top 100. Nece proci mnogo vremena, on vise nece imati zasticeni renking, i onda ce iskljucivo da zavisi od specijalnih pozivnica cak i na turnirima nize kategorije.