Paradoksalan ti je post I nacin razmisljanja. Ako navija za Zvezdu navija celog zivota (verovatno) sto je daleko vise godina nego sto je ovaj na vlasti. I sta sad, treba da menja klub? Vi biste verovatno promenili klub? Bi kurac.
Opet, u jednoj od emisija je rekao da ide sa Sergejom na basket, jeste li sigurni da je cigan?
I jos nesto, ne znam koliko ste stari, covek ima jebeno dugu karijeru. Pokusavam upravo da se setim, godine me malo jebuckaju, pre koliko to bese kada je na "Metropolis" televiziji glumio lampu kroz Budvu, abazur na glavi, prekidac u ruci I teraj. Pa onda one gluposti sa Klitoricima kod Vaginova I sl. Meni nikada nije bio smesan ni simpatican ali mogu da ispostujem tudji vredan rad, a on je vise od 10 godina terao po svom I dosao tu gde jeste. I dalje je klovn ali klovn sa ozbiljnom produkcijom iza sebe I ozbiljnim scenaristickim timom. I za svo to vreme, sve te emisije, znao je da sto se tice sporta bude neopredeljen, nikada se nije upustao u spominjanje vecitih. Ludi Pavkov dao dva komada Liverpulu ovaj ga stavio na solju I ode sve u pm, sad lepo imate objasnjenje za sve govnarske stavove koje proturaju - cetnik sa sjevera.