Ja sam ocekivao slicnu kaznu u aprilu koja bi mu onemogucila da igra RG i Vimbldon, ali ove italijsnke kurve plus Gaudenci su ispeglali sve to na najmanje neprijatan nacin po njega. Valjalo bi ga sada testirati svake nedelje tokom sezone, pa mozda mu se i ostale ove tromesecne pauze, gde ce nekom sledecom prilikom da preskoci i poneki slem .................
Danas od nasih, ne ocekujem bogzna sta, mogao bi makar jedan da prodje u finale i da proba da sovji turnir.
Medjedovic bas ima dosta rupa u igri, deluje da ovaj trener to moze da mu ispravi da bi mogao da eventualno bude legitimni top 50 igrac jednog dana, za vise od toga, cini mi se da nema stofa. Slicno mislim i za Kecmanovica, koji ipak ima manje rupa u igri, i ako nista drugo deluje da je konstantniji igrac, dakle on bi mozda mogao i do prvih 40 na listi. Sto se Djerea tice, on sa svojih 29 godina nije znacajno popravio igru na betonu, i ne ocekujem da cemo ga vise vidjati u prvih 50, posto bi na sljaci morao da skuplja vise poena.