Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Poison and Remedy » 04 Dec 2018, 13:34

Ne znam, ja sam bas skeptican po pitanju pozitivnog resenja. Ni jedna rezolucija, sporazum... se ne postuje. Kad se prekrsi nema nikakve konsekvence za prekrsioca, Srbi se hapse, ubijaju, maltretiraju i nikakva reakcija ili kobajagi neka "osuda", dok se sa druge strane ratni zlocinci oslobadjaju, afirmisu u vodje drzava...Meni stvarno nije jasno zasto smo mi toliki trn u oku celom svetu. Iskreno ne znam sta treba da se desi da bi nas ostavili na miru.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby AirBall » 04 Dec 2018, 13:39

Ljudi ne razumeju da se nece zavrsiti na Kosovu, kao sto se nije zavrsilo ni u Krajini, Bosni, CG itd

Mi smo na ovoj planeti gosti, a ne domacini, neko ce umreti na bojnom polju, a neko od cira na gastro odeljenju, ali niko nece ziveti vecno...

Treba deci ostaviti ono sto su dedovi ostavili nama, a te gluposti tipa kako nekog ne zanima sta se desava...

Ne zanima ga dok mu muka ne zakuca na vrata, a onda zapeva kao sinja kukavica...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby AirBall » 04 Dec 2018, 14:07

Zanimljivo je bilo danas i u skupstini, Seselj je najavio da se sprema njegova likvidacija

Za divno cudo niko od velikih medija nije preneo tako da cemo pratiti razvoj dogadjaja

AirBall

Postby Dr Arslanagic » 04 Dec 2018, 16:13

Који је разлог да њега убију кад даје подршку издајнику?
А и његова леђа су тата за расимова.
Класично скретање пажње са јучерашње шамарчине.

Док не дочекамо дан да радикали почну да наступају као опозиција и у складу са "идеологијом", јавно истичући издају, ствари треба назвати правим именом.

Земља се распада, сваки дан ново понижење и шамарчина, а опозиција гусла вучићу педеру, а Шешељ напада вучићеве противнике у влади, а воз за КиМ пролази.

Сви су исти и ником није циљ Србија него власт.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby treci » 04 Dec 2018, 16:35

Na danasnji dan pogunio je pod nerazjasnjenim okolnostima osnivač Obraza Nebojša M Krstić. Pravoslavni teolog i sociolog.
Večna mu slava!
treci

Postby AirBall » 04 Dec 2018, 18:15

Dr Arslanagic wrote:Који је разлог да њега убију кад даје подршку издајнику?
А и његова леђа су тата за расимова.
Класично скретање пажње са јучерашње шамарчине.

Док не дочекамо дан да радикали почну да наступају као опозиција и у складу са "идеологијом", јавно истичући издају, ствари треба назвати правим именом.

Земља се распада, сваки дан ново понижење и шамарчина, а опозиција гусла вучићу педеру, а Шешељ напада вучићеве противнике у влади, а воз за КиМ пролази.

Сви су исти и ником није циљ Србија него власт.

Imao je i Djindjic jaka ledja pa jebiga...

Engleska sluzba ima dugu istoriju delovanja u Srbiji...
AirBall

Postby Ron Swanson » 04 Dec 2018, 22:23

Sramotan nastup Selakovića na RTS, sa sve poentiranjem na kraju da je SSSR mogao lepo da se raspadne bez rata i krvi i da je Rusija mirno prihvatila da će 40 miliona njenih građana da žive u drugim državama, van njenih granica.

Zlaja wrote:Jel to Telekom pokupovao O2, Prvu i Kopernikus?

Nije još, ali je bivši vlasnik Kopernikusa kupio Antena grupu, što uključuje: "Kompanija Antena grupa je vodeća medijska korporacija u jugoistočnoj Evropi u čijem vlasništvu se nalaze Prva televizija, O2 TV, Prva TV Crna Gora, Play radio, šest kablovskih kanala i tri portala Prva.rs, O2tv.rs i B92.net".

Dakle, ode i portal B92 u istoriju, bar što se tiče vesti protiv ove gamadi. Ništa neće ostaviti psihopate.
Last edited by Ron Swanson on 04 Dec 2018, 22:51, edited 1 time in total.
Ron Swanson

Postby AirBall » 04 Dec 2018, 23:50

Zakuni se da vise nece morati da se trpi politicka tortura Kinika i kompanije na fb92 forumu gde nikad nije bilo dozvoljeno drugacije misljenje?

Pametan narod je davno rekao da u svakom zlu ima i neko dobro..
AirBall

Postby Ron Swanson » 05 Dec 2018, 00:22

Dakle, sa 200 miliona evra izvučenih iz Telekoma su kupljene jedine dve velike televizije koje nisu bile pod kontrolom SNS gamadi, ne računajući N1, i tebi na pamet padne samo da je to dobro zbog toga što će da ugase forum B92? To je jedini komentar?
Ron Swanson

Postby AirBall » 05 Dec 2018, 00:29

Druze, ja sem sopstvenog zivota tesko da mogu uticati na bilo sta drugo... Postoje pravosudni organi, ili ako ne postoje valjda ce ih neko jednog dana osnovati pa nek se bave privrednim kriminalom i nek osudjuju koga treba vec da osudjuju...

Ono sto sam izneo kao zapazanje je prilicno koncizno...

Napisao sam da u svakom zlu, znaci prati pazljivo akcenat je na reci ZLO ima i nesto dobro, a dobro je da totalitaristi koji su decenijama kaznjavali svakog ko ne misli isto kao i oni vide malo kako to izgleda...

Ne brinem se ja za njih, vrlo brzo ce pronaci neko drugo mesto gde ce da smrde...
AirBall

Postby Ron Swanson » 05 Dec 2018, 00:35

Onda je besmisleno da pričamo i o Kosmetu, pošto ni na to kao pojedinci ne možemo da utičemo.

Ovo sa izrekom je kao da ti je u kuću upala neka ekipa, odnela sve što imaš, a ti na to rekao: "Eto, barem je sad dnevna soba provetrena, vidiš kako u svakom zlu ima nešto dobro". Potpuno nebitna stvar.
Ron Swanson

Postby AirBall » 05 Dec 2018, 00:39

Analogija ti ne stoji...

Forumi u danasnje vreme su zamena za kafanu... Nekad su ljudi sedeli po ceo dan u birtiji, pili spricer, ili rakiju i pretresali sve aktuelne teme dok danas sede na netu i isto to rade sem da se vide u oci..

Znaci mi smo sad u kafani...

I sto se Kosmeta tice mi sa ovog mesta nista necemo promeniti sto ne treba da znaci da nemamo pravo da iznesemo svoje misljenje...
AirBall

Postby Ron Swanson » 05 Dec 2018, 01:27

Ma šta ima da iznosimo kad postoje ili će postojati pravosudni organi i međunarodne organizacije i sudovi koji će da odluče da li je sve sa Kosmetom urađeno po propisima ili ne, šta ima mi da se zamlaćujemo tu...

A što se tiče ove kafane, ne bi me čudilo kad bi i na nju bacili oko i pokušali da je kupe ili sruše, kao i sve ostalo gde može da se čuje nešto protiv vladajućeg narativa.
Ron Swanson

Postby AirBall » 05 Dec 2018, 01:29

Ne brini nista, ako jednog dana ne bude ove kafane znaj da sam digao ruke od borbe protiv vetrenjaca...

Dve stvari nemaju cenu, dupe i obraz...

Nisu na prodaju...
AirBall

Postby Фантом » 05 Dec 2018, 02:21

Jos kad bi bilo tacno da O2, Prva i portal B92 nisu bili pod kontrolom vlasti
дошао да вређа
Фантом

PreviousNext

Return to Turniri