Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Ćoba » 06 Dec 2018, 09:39

Ono da rusi vlast. E moji Srbi nikad pameti doci. :krsti:
Ćoba

Postby AirBall » 06 Dec 2018, 09:41

Ovo je deo Srbije koji nas smatra za genocidan narod i za koje je Kosovo sa pravom nezavisna drzava
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby fontaneros » 06 Dec 2018, 09:42

Dodje covek na televiziju da prica o Kosovu, i onda prica o tvitovima sergeja trifunovica :krsti:
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby 71:70 » 06 Dec 2018, 09:43

Slazem se da je dobar deo sa predstojecih protesta upitan.

Mene zanima sta radi i sta ceka onda neki drugi deo, neki ljudi koji su vama ok!?
71:70

Postby Ćoba » 06 Dec 2018, 09:44

To je legitimno pitanje. Ali zar da se ovi izrodi podrze?
Ćoba

Postby Zlaja » 06 Dec 2018, 09:51

Meni je ipak najjače što vam smeta neko zbog neke rečenice nego ovi koji su aktivno učestvovali u razaranju zemlje i naroda.

Da mi lepo vidimo šta su nam pink, hepi i informer pripremili za ova 2 dana do protesta.
Zlaja

Postby Dr Arslanagic » 06 Dec 2018, 09:52

Admiral wrote:Pa nista Dr onda da sednemo i cekamo.

Samo ne znam koga,i dokle.... ozbiljnog politicara nema ni u tragovima, i da se pojavi vrlo brzo bi bio instrumetalizovan na nacin na koji to odgovara nekom sa strane.

Cutanjem se daje legitimitet vladajucoj stranci, koja nam trenutno pisa po glavi.

Ne mislim da ce se ista promeniti, ali eto impuls koji pokazuje da nismo klinicki mrtvi.

Пријатељу мој, ја сам од прошле године, два пута био на улици протестујући против овог зла које нас је задесило.
Ризикујући много.
Чак сам и синдикално био јако ангажован, док није постало јасно да су и они легли на руду.
Гледао сам да у протестима буду неокаљани, нови људи, или барем они за које нисам имао податке да су компромитовани.
Након оба протеста сазнао сам више него што треба о тим људима, па више нећу ићи ни на један њихов протест.

Док се не пробуди народ, док га не поведе Црква, интелигенција, академици, а не карановићка, борко и остали срамотни пљувачи своје земље, не желим више да будем део протеста па да се дебело кајем, као што се кајем, што сам био део демострација деведесеих.
Ризикујући све.

Овај шљам нас неће нигде одвести осим што ће евентуално срушити садашњег велеиздајника.
Што се наравно неће десити ако ко треба то не аминује.
Они се боре искључиво за то да баш они буду та опција која ће следећа гладити јаја онима који нам желе све најгоре.
А онда ће све исто радити, и студиозније и дубиозније.
Таква су правила.

Рекох која ми опција једина улива наду.
До тада не улазим са ђаволом у коло.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby AirBall » 06 Dec 2018, 09:55

Zlaja wrote:Meni je ipak najjače što vam smeta neko zbog neke rečenice nego ovi koji su aktivno učestvovali u razaranju zemlje i naroda.

Da mi lepo vidimo šta su nam pink, hepi i informer pripremili za ova 2 dana do protesta.

Smeta mi svako ko ne prihvata ideju srpske nacionalne drzave i ko ima sluha za interese nasih neprijatelja
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Dr Arslanagic » 06 Dec 2018, 09:59

Zlaja wrote:Meni je ipak najjače što vam smeta neko zbog neke rečenice nego ovi koji su aktivno učestvovali u razaranju zemlje i naroda.

Не стоји ти ова реченица.
Нисам приметио да ико, осим Аира, подржава флоскулу - боље ови него они јер су мање зло.
А и он се више пута децидно изразио о вучићу као издајнику.
С тим што је ипак радикал и следи политику странке, што треба разумети.

Ја сам детаљно елаборирао свој став, па ако ти из њега излачиш суштину да сам ја за вучића, не знам шта и како би прецизније могао да се изразим.

И не смета само због реченице, јер је карановићка симбол таквог начина размишљања.
И става који ће бити натуран ако и када они дођу.
Само због разуверавања не би било лоше да дођу на власт.
Исто то сам пожелео и присталицама петог октобра и снс доласка на власт.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Radonjaa » 06 Dec 2018, 10:00

Ma ko će ove da podrži, jeste normalni. :D
Opet se na temi bavimo fiktivnom problemima.
Biće šačica ljudi, od toga 90% jer u perspektivi imaju neku korist od toga.
Namjerno se biraju baš ovakvi, koji su i normalnom i prosječnom glasaču izuzetno odbojni - kompromitovani elitisti koji vrlo rado koketiraju sa antisrpstvom, pritom često i narkomani, i politički totalno nesposobni ljudi.
Na svu sreću, ne radi se o tome da boljih nema, našao bi 3 bolje osobe da predvode protest kad bi krenuo od Sarajevske prema Knez Mihailovoj, radi se o tome da ovo služi svima.
Služi opoziciji da bi djelovalo da se nešto radi povodom napada na političare, vlasti da bi djelovalo da je dozvoljena sloboda govora i okupljanja (a realne štete nema, čak će imati i korist kad narod vidi da opozicija ne može da skupi hiljadu ljudi), a dobro dođe i da se Vučićevi nacionalisti malo istresu na ,,soroševe izdajnike/NVO plaćenike/narkomane'' itd.
Na kraju dana i vuk sit i ovce na broju.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Dr Arslanagic » 06 Dec 2018, 10:19

Bulgaria will not sign UN Migration Pact “to protect the interests of the country and its citizens”

https://voiceofeurope.com/2018/12/bulgaria-will-not-sign-un-migration-pact-to-protect-the-interests-of-the-country-and-its-citizens/

Countries refusing to sign the UN Global Migration Compact:

United States
Poland
Israel
Estonia
Czech Republic
Austria
Hungary
Croatia
Bulgaria
Dr Arslanagic

Postby Гроф Тинторето » 06 Dec 2018, 10:26

Jeste, neko je uspostavio najsavršeniji mogući sistem praćenja i špijuniranja ljudi, da bi im prodao šator sa Amazona. :D

Koliko njih veruje u ovo, to je cudo :D
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Горан » 06 Dec 2018, 10:41

stihl wrote:Је ли истина да су врховни дервиш, Карановићка и Трифуновић главне перјанице протеста опозиције?!
ДВ је "дивно" друштво нашао.

Blago predsjedniku.

Koliko god je zreo za kosulju, opozicija je 3 koplja iznad. Karanovica, braca Trifunovic, Visekruna, Sasa Mirkovic, Brkic, Kesic, Raka iz Barande, Sloba Georgiev, Balasevicka, tviter brigada f odeljenje...
bwa wrote:Crnogorci jesu Srbi u sirem smislu.

Dr Arslanagic wrote:Верујем да окрећемо и поред стравичне судијске крађе.
Горан

Postby Max Manus » 06 Dec 2018, 10:47

Najjače kad kažu "manje zlo" :laugh:

Tako je i Vučić trebao da bude manje zlo
Max Manus

Postby stihl » 06 Dec 2018, 10:49

Када би не дао Бог :krsti: ови као што је Карановићка и екипа дошли на власт, били би као што наш народ каже гори Турци од Турака.
stihl

PreviousNext

Return to Turniri