Admiral wrote:Pa nista Dr onda da sednemo i cekamo.
Samo ne znam koga,i dokle.... ozbiljnog politicara nema ni u tragovima, i da se pojavi vrlo brzo bi bio instrumetalizovan na nacin na koji to odgovara nekom sa strane.
Cutanjem se daje legitimitet vladajucoj stranci, koja nam trenutno pisa po glavi.
Ne mislim da ce se ista promeniti, ali eto impuls koji pokazuje da nismo klinicki mrtvi.
Пријатељу мој, ја сам од прошле године, два пута био на улици протестујући против овог зла које нас је задесило.
Ризикујући много.
Чак сам и синдикално био јако ангажован, док није постало јасно да су и они легли на руду.
Гледао сам да у протестима буду неокаљани, нови људи, или барем они за које нисам имао податке да су компромитовани.
Након оба протеста сазнао сам више него што треба о тим људима, па више нећу ићи ни на један њихов протест.
Док се не пробуди народ, док га не поведе Црква, интелигенција, академици, а не карановићка, борко и остали срамотни пљувачи своје земље, не желим више да будем део протеста па да се дебело кајем, као што се кајем, што сам био део демострација деведесеих.
Ризикујући све.
Овај шљам нас неће нигде одвести осим што ће евентуално срушити садашњег велеиздајника.
Што се наравно неће десити ако ко треба то не аминује.
Они се боре искључиво за то да баш они буду та опција која ће следећа гладити јаја онима који нам желе све најгоре.
А онда ће све исто радити, и студиозније и дубиозније.
Таква су правила.
Рекох која ми опција једина улива наду.
До тада не улазим са ђаволом у коло.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.