Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Max Manus » 06 Dec 2018, 16:18

Ron Swanson wrote:
AirBall wrote:Nisi u pravu... Do 2012. su po srpskim zatvorima bili svi pocevsi od Mladena Obradovica pa nadalje...

Koga danas imas u zatvoru zbog izrazavanja politickog stava?

Način na koji su Mladen Obradović i njemu sličnu izražavali svoje stavove nisu ni legitimni, ni legalni. Rečenice poput "Gej parade neće biti, Beogradom će krv liti" i lomljenje grada i policajaca i treba da budu kažnjivi zatvorom.

Kad smo već kod toga, šta se naprasno desilo sa ekipom koja je lomila na paradi 2010. godine? Gde su danas kad nam je premijerka lezbijka, a parade se održavaju bez ikakvih problema?

A gde su oni što su 5.oktobra lomili i rušili vlast spontano? Gde su danas kad je medijski mrak,narod loše živi,izdaju se nacionalni interesi ,skoro sve kao kod Slobe kako kažu ali nema ih da ruše :lollol:

Znaš odgovor na oba pitanja, i gde su ti sa parade i ovi otporaši :biggrin:

Svi su isti u sadašnjem momentu apsolutno pije vodu.
Max Manus

Postby Ron Swanson » 06 Dec 2018, 16:20

Peti oktobar nije sramota, nepostojanje šestog jeste.

@ Air

Postoji prostor između akademskog prostora i primitivizma. Narod treba i učiti, a ne samo podilaziti mu.
Ron Swanson

Postby Karamazov » 06 Dec 2018, 16:29

Nije lako nam iz treće Srbije sa vama iz prve i druge Srbije. :yes3:
Karamazov

Postby Pit Bull » 06 Dec 2018, 16:32

grobar_Zvornik wrote:Званична албанска, хрватска и бошњачка политика кроји већ 20 година планове о новом сукобу. То коме није јасно, може слободно да ужива у чарима мира док траје. Свачије је право да побјегне од боја у иностранство,кад се он деси. Али нема потребе да се поларизује, нити аутошовинизује.

Мог ћалета су убиле на почетку рата комшије, исти они који су говорили 90-те како ће им бити кум кад синове буду женили. Убили су га гледајући га како носи мртвог друга у рукама да га сахране. Исти ти данас користе његову земљу и причају о томе како смо забога сви људи и како никоме више не треба рат и како је живот лијеп...

Без трунке патетике, намјерно сам изнио податак из властитог живота... за ове који из неког разлога потцјењују званичне комшијске планове.

Да рат је зло. И да, биће га опет. А какви будемо тада, бићемо довијека.

Moj Zvornik, dzaba je tu pricu pricati nekome ko nije na sopstvenoj kozi osetio rat i gubitke u istom...

Ja nikad necu shvatiti da ljudi mogu u Hrvatsku ici na more i osecati se opusteno, ja kad autom prolazim kroz federaciju ne osecam se lagodno ni sekunde, a kamoli biti na letovanju 10 dana tamo.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Juancho » 06 Dec 2018, 16:37

Fratelo wrote:Bas malo ljudi znam koji otvoreno kazu da glasaju za sns, sada vidimo ko su ti lazni opozicionari....

+1
Oligarhstars wrote: Sine sad ti najozbiljnije kazem za ovaj post da te nadjem ne bi ti cela teretana pomogla u koju ides...
Juancho

Postby Dr Arslanagic » 06 Dec 2018, 16:40

5-ти октобар је тешка срамота коју смо доживели.
6-ти и остали октобри су реализовани тачно онако како је и планирано.
Ђинђићу је продана прича у коју је он, ја верујем искрено, веровао, исто је пласирао и грађанима. Слуђивање измишљеном демократијом и некаквим грађанским правима на мах док ти запад незасито разваљује земљу.

Управо исто ради и вучић, лаже народ горе него Броз, а запад и даље финансијски разваљује државу, одосмо у минус +20 милијарди.

Исто ће бити и са следећима који чекају да узјашу.
Све ће бити потпуно исто, само упаковано у нову причу, а вама ће бити лакше јер ту причу не спроводи вучић него неко нови.
Неко схвати пре неко касније, све је то нормално.

Једини спас и једини правац размишљања је правац Салвини, Орбан, Лепен и Русија.
Само јак национални правац.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby DON » 06 Dec 2018, 16:50

Ron Swanson wrote:Peti oktobar nije sramota, nepostojanje šestog jeste.

@ Air

Postoji prostor između akademskog prostora i primitivizma. Narod treba i učiti, a ne samo podilaziti mu.

Naravno da nije, peti oktobar je samo jos jedna velika pobeda srpskog naroda. Sve pre tog dana, a i posle je sramota. Bruka i sramota! Ali ne naroda, vec elite. Laznih ideologa, maniupulatora i govnara. I koliko god da je srpski narod bio lose vodjen i manipulisan, to je divan narod koji je petog oktobra konacno izasao na ulicu i rekao sta je imao. Srpski narod, sa svim svojim manama i izrodima, to je lepa stvar. Ali zato srpske elite, covece, to je zlo, tako losa interesna sfera koja prodaje svoj narod za saku dolara.

Karamazov wrote:Nije lako nam iz treće Srbije sa vama iz prve i druge Srbije. :yes3:

Cekaj, sta je prva, sta je druga, a sta smo mi treca? Ako su tu Terza i Coki sa tobom, ja odoh u cetvrtu :biggrin:
DON

Postby Gale » 06 Dec 2018, 16:52

Гроф Тинторето wrote:Gale bi da za nase zlocine ne stavljam navodnike kao sto ih nisam stavio, a za njihove da stavljam. To je ta teznja izjednacavanju.

Nisam tako mislio, nije se na tebe odnosila kritika, samo je nespretno ispalo. Karikirao sam na post iznad tvog, tamo ih je bilo (navodnika) :)

Poenta je da svaki narod u ovoj Yu papazjaniji vidi svoje zlocine kao "zlocine" i svoju borbu kao defanzivnu.
Last edited by Gale on 06 Dec 2018, 17:18, edited 1 time in total.
Gale

Postby bwa » 06 Dec 2018, 16:58

DON wrote:
Ron Swanson wrote:Peti oktobar nije sramota, nepostojanje šestog jeste.

@ Air

Naravno da nije, peti oktobar je samo jos jedna velika pobeda srpskog naroda. Sve pre tog dana, a i posle je sramota. Bruka i sramota! Ali ne naroda, vec elite. Laznih ideologa, maniupulatora i govnara. I koliko god da je srpski narod bio lose vodjen i manipulisan, to je divan narod koji je petog oktobra konacno izasao na ulicu i rekao sta je imao. Srpski narod, sa svim svojim manama i izrodima, to je lepa stvar. Ali zato srpske elite, covece, to je zlo, tako losa interesna sfera koja prodaje svoj narod za saku dolara.

Karamazov wrote:Nije lako nam iz treće Srbije sa vama iz prve i druge Srbije. :yes3:

Cekaj, sta je prva, sta je druga, a sta smo mi treca? Ako su tu Terza i Coki sa tobom, ja odoh u cetvrtu :biggrin:

Terza je u 7+ Srbiju
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby Karamazov » 06 Dec 2018, 17:08

DON wrote:

Nema tu mesta za Terzu i Ćokija.

Ima mesta samo za nas neukaljane, časne i poštene. :yes3:

DON wrote:
Cekaj, sta je prva, sta je druga?

To su ovi :biggrin:

Image
Karamazov

Postby DON » 06 Dec 2018, 17:11

Znaci samo ti i ja na ovom forumu i mozda Fantom i par baraba sa NBA :biggrin: Samo da ne zavrsimo kao ovaj sto su Kurta i Murta na njemu :roll:
DON

Postby Zlaja » 06 Dec 2018, 17:13

Te podele su najjače.

Svi smo u toj prvoj grupi i svi ste u toj drugoj, tako da nema treće :D

Samo su narativi drugačiji.

Ljudi ne kapiraju da je ista splačina etketirati drugog zbog različitog mišljenja u neke izmišljenje grupe kao antišoviniste, drugosrbijance, zadrte patriJote koje nedeljom idu u crkvu a radnim danima biju ženu... jedan te isti klinac sve u cilju nipodaštavana sagovornika i izdizanja sopstvenog razmišljanja.

Uh, jako sam ja jaje, jel znaš ti ko je meni deda, ko je moj pradeda, šta sam ja stekao, gde sam sve putovao...

Izvini, ne znam, ali vidim odlično ko si ti.

Jednom pradedi kao partizanu uzeli, pa dali, drugom koji je bio za kralja uzeli da bi prvom dali.

I sad ja trebam da vređam jednog ili drugog da bi bio baja na forumu ili društvu.

Isto tako za vreme rata "jedni" isterali, ubijali, silovali, spasili, pomogli, podneli ličnu žrtvu... i sve ih trebam u isti koš.

Zajebite.

A 20 godina kasnije jedni te isti ljudi nas jebu godinama, pljačkaju, tale se međusobno po tom istom Kosovu, a ovamo se narod međusobno vređa i ponižava.

Otišli smo svi u klinac.
Zlaja

Postby Ron Swanson » 06 Dec 2018, 17:14

DON wrote:Naravno da nije, peti oktobar je samo jos jedna velika pobeda srpskog naroda. Sve pre tog dana, a i posle je sramota. Bruka i sramota! Ali ne naroda, vec elite. Laznih ideologa, maniupulatora i govnara. I koliko god da je srpski narod bio lose vodjen i manipulisan, to je divan narod koji je petog oktobra konacno izasao na ulicu i rekao sta je imao. Srpski narod, sa svim svojim manama i izrodima, to je lepa stvar. Ali zato srpske elite, covece, to je zlo, tako losa interesna sfera koja prodaje svoj narod za saku dolara.

Te srpske elite su elitne taman onoliko koliko je i Jelen Super liga super. :D
Ron Swanson

Postby PERA » 06 Dec 2018, 17:14

http://www.novosti.rs/%D0%B4%D0%BE%D0%B ... 1%92%D0%B5

Ovo nisam znao,ali ne mogu da se otmem utisku da smo neke stvari i zaslužili,a ovo nije jedini slučaj
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Karamazov » 06 Dec 2018, 17:17

DON wrote:Znaci samo ti i ja na ovom forumu i mozda Fantom i par baraba sa NBA :biggrin:

Pedere ne primamo. :biggrin:

Zlojo, ako si ti otiš'o u klinac Don i ja nismo.

Vidiš li bre Done kako ovi iz prve i druge Srbije odmah vređaju?
Karamazov

PreviousNext

Return to Turniri