by Dr Arslanagic » 07 Dec 2018, 14:27
Нисам могао раније да ти одговорим.
А и шта да ти одговорим кад и од раније знаш мој став.
Ја нисам ни за ове Мира и компанија, а још мање сам за вучића.
То је нереално, јасно, у овом политичком систему кад мораш некога да бираш, али ја вала не могу ни једног од понуђених.
Издајници који су били гузе се да узјашу поново, ваљда да доврше, да забију колац до краја и то појачани са колоном нових лизача гузице европске сатанистичке културе. Са друге стране највећи издајник модерне историје, шиптарско копиле који је издају мејнстримовао, направио од ње поп културу, распродао Србију и одвео нас у ненормални минус у милијардама који нећемо 100 година вратити, доводи мигранте, Блера и Шредера, листа без краја .... и сад ја да одаберем једонг од њих.
Ту сам се разочарао у Шешеља што је себи допустио да подржи вучића који је исконско зло, архи зло за целокупан српски интерес и опстанак. Под фирмом да је бољи од ових. Тешко је то измерити, али је дефинитивно гори. По мом суду.
Ти ћеш да ми појасниш да је то политички у реду, да је легитимно, вероватно и јесте, али ја не гледам политички.
И ту се разликујемо. Ти следиш странку, ја Србију и идеју монархије.
Опет, по мом суду, Чеда је једина опција за коју можеш да кажеш да што прича то и мисли то ће и да уради.
Све наопако по Србију, али не мења став.
Сви остали су променили плочу.
Ево сад ови што су нас једном сахранили, долазе на таласу национализма, они хоће да сачувају КиМ. Замисли то.
Само причај оно што народ воли да чује, а кад дођемо на власт тераћемо по свом.
Види под вучић, заев и ципрас.
Ја сам школу научио и више не наседам.
Сви су исти.
Да, и био је Шешељ у праву за двери.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.