Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Sezione » 08 Dec 2018, 22:25

AirBall wrote:
Sezione wrote:A kako bi bilo to da menjamo bar na 4 godine sve ove "gradjanske" opcije, pa mozda nekad i zabodemo neku dobru ili mozda cak i nacionalnu? Ovako u cekanju prodje evo 18 godina od 5. oktobra. Da shvate da su smenjivi. Pa mozda jednog dana i dodje neka prava nacionalna opcija.

Pa menjajte, ko vam brani... :D

Kako ne razumes prostu cinjenicu da je za ovu gradjansku opciju Kosovo nezavisno, Srebrenica genocid, Srbi su silovatelji i ubice, zasluzili su uranijum i NATO bombe i tako dalje i tako blize...

Nakon njih ni dobra nacionalna opcija nece moci da uradi puno...

Nemoj to menjajte, daleko sam ja od ovih protestanata sto na vlasti i sto na ulici :biggrin:

Pa i za ove protestante na vlasti stoji sve ovo sto si napisao. Nisam ja dovodio sredera, blera, da ne idemo sad u sirinu.

Kad su vec sve opcije "gradjanske" daj da ih bar vrtimo, a ne kako neko zauzda, jase narednih 10 godina bez problema.
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby AirBall » 08 Dec 2018, 22:29

Sezione wrote:Nemoj to menjajte, daleko sam ja od ovih protestanata sto na vlasti i sto na ulici :biggrin:

Pa i za ove protestante na vlasti stoji sve ovo sto si napisao. Nisam ja dovodio sredera, blera, da ne idemo sad u sirinu.

Kad su vec sve opcije "gradjanske" daj da ih bar vrtimo, a ne kako neko zauzda, jase narednih 10 godina bez problema.

Pa nisu ni sve gradjanske opcije iste, ove bi zabranjivale i lustrirale politicke neistomisljenike, priznale nezavisnost Kosova, genocid u Srebrenici i ko zna sta sve vec...

Meni oni nikako nisu manje zlo, a vi kako ócete :D

Duleta izuzetno volim kao trenera, ali se on ne oseca i ne izjasnjava da je Srbin, ne vidim kako on moze osetiti ono sto oseca neko ko to jeste..

To je otprilike kao da se ja borim za prava zena... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Dr Arslanagic » 08 Dec 2018, 22:51

Цео свет се мења.
Европа гори. Промене долазе неумитно.
Али ми и даље тражимо да нас јебе досадашња клика која срља у еу која се распада, која би да да КиМ, и да нас прогласи геноцидним пре него и нас промене захвате.

Опредељујемо се као 45' за четнике.

Сви ови што фигурирају за власт, комплетно сви су контролисани са запада.
Небитно је да ли еглеска или америка. Сви они имају исте задатке и потпуно је небитно ко ће од њих бити на власти, једино да вама буде плезир да не гледате више вучића.

Не занима ме ни једна од тих опција јер је то пут у пропаст који гледате својим очима.
Француска се управо бори да не буде оно у шта ми срљамо.
А ево и Белгија.
Трамо иде са идејом прво америка, Салвини и Орбан ултра национане опције.

Само нама је битно ко ће да влада а не шта ће бити са Србијом.
И још као се навија за ђиласову екипу, која је контролисана из истог извора као и вучић.
Да сте деца па да и разумем, али одрасли људи, па то је бре смешно.

Као, па нек дођу ови па ћемо да их променимо.
Јбт ...
Па промени овога ајде.
Ко бре узјаше следећи тог више нећемо померити. Овај је показао како се ради.
Следећи ће имато само већу контролу од овога.
Тако то иде.
Само ви сањајте да без националне опције, повратка Светосављу и коренима има икакве наде.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Radonjaa » 08 Dec 2018, 22:59

Od svih stvari koje su Đilas i ekipa počinili i koje imaju da im se zamjere, na ovom forumu im se najviše zamjeraju one koje će tek počiniti - zatvoriće političke neistomišljenike, priznaće Kosovo, biće autoritarniji od Vučića. Šta ti je vizija :yes3:
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby fontaneros » 08 Dec 2018, 23:01

Zameram ja djikiju mnooogoo stvari... Od Ikarbusa koji je upropastio kada je narucio 200 poljskih buseva kako bi sebi strpao lovu u dzep... itd, itd...
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby AirBall » 08 Dec 2018, 23:03

Radonjaa wrote:Od svih stvari koje su Đilas i ekipa počinili i koje imaju da im se zamjere, na ovom forumu im se najviše zamjeraju one koje će tek počiniti - zatvoriće političke neistomišljenike, priznaće Kosovo, biće autoritarniji od Vučića. Šta ti je vizija :yes3:

Ko je pisao o Djilasu?
AirBall

Postby Radonjaa » 08 Dec 2018, 23:15

Radonjaa wrote:Đilas i ekipa
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby DON » 08 Dec 2018, 23:50

rabesandratana wrote:Image

Najveci. Uvek prvi :blue:

Preko miliom na ulicama

Image
DON

Postby John Doe » 09 Dec 2018, 01:00

Zlaja wrote:Koga ti vidiš od tih da će doći posle Vučića?

Ja još ni jednog.

Na ovo pitanje niko nema odgovor. Svi bi da menjaju vučića sami sa svojih 1.4% glasova. Ili da se nacionalne stranke udruže i da sa svojih 4.2% krenu na izbore. Dok vama dođe iz dupeta u glavu da se vlast u Srbiji menja tako što se skupi sve što postoji, kuso i repato (pogledati pod 5. oktobar) pa se posle skidanja, tj dolaska na vlast bori za tu istu vlast, vi će te pričati istu priču koja je od 9. marta do tog 5. oktobra pričana, a to je kako to da oni što prodaju KIM i oni što ga brane ulaze u istu koaliciju, kako oni koji su za isporučivanje i oni koji su protiv isporučivanja Hagu u koaliciji, kako oni koji imaju različite stavove o maltene svim pitanjima ulaze u koaliciju... Iste stvari koje je govan mavković servirao tadašnjoj Srbiji, serviraju se i danas. 4 godine se šetalo i udaralo u šerpe dok mnogima nije došlo iz dupeta u glavu. Ali ako većina smatra da je bolje sa vučkom na čelu kao maršalom, onda neka tako i bude. Čekajte da vam rejting koji je u vrtoglavo padu sa tih 1.4% skoči na 1.6%. I maštajte s kim hoćete u skupštinu, ne pokušavate ništa da uradite, čekajte dok vučko ne odluči da ode i smejte se tome kako će Đuka da bude glavni i odgovorni urednik televizije i kako će Barbara da vam vodi dnevnike. Kako od vas prave kromonjonce i idiote i uživajte u tome...

Image

Živela Srbija!
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby Buzz » 09 Dec 2018, 09:20

Obzirom da su O2 i Prva prodate nekom naprednjaku za 180 miliona ispiranje mozga level max moze da pocne.
Buzz

Postby Dimitrije » 09 Dec 2018, 10:19

Dimitrije

Postby Fratelo » 09 Dec 2018, 10:36

Na stranu onaj njen izvestaj od sinoc, nikada mi nece biti jasno sta je u zenskoj glavi pa napravi jednu ovakvu sliku :krsti:
Sta, da pokaze svima da je kurva, ne kapiram :wacko:
Fratelo

Postby Гроф Тинторето » 09 Dec 2018, 11:38

Bacje mora da zna koje kvalitete ima
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Sezione » 09 Dec 2018, 13:11

СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby AirBall » 09 Dec 2018, 13:28