Ron Swanson wrote:Pa ko nas je bombardovao zbog srpskog nacionalizma? Toni Bler i Šreder ili Nataša Kandić? To što više nisu na čelu Britanije i Nemačke ih oslobađa odgovornosti, sad su nam kul? Nema veze što su nam uništili zemlju, sad ćemo da im se radujemo jer će da nam otvore neka vrata? I koja su to tačno vrata, ona u Moskvi ili ona u Briselu?
Ali polako odgovaraj, prati pažljivo šta pišem...
Ukoliko zelis ozbiljnu polemiku ne izvodi samostalno zakljucke vec pitaj ukoliko ne razumes ono sto pokusavam da saopstim...
Niti opravdavam, niti podrzavam Psihovu odluku po tom pitanju, to je jedna velika sramota i ismevanje svim nevinim i stradalim u NATO bombardovanju zemlje...
Kad se izadje van moralnog aspekta, koji za mene kao obicnog coveka, a ne kao politicara kljucan, nacin na koji je Psiho njih angazovao je identican onom kad covek unajmi nekog ''djavoljeg'' advokata da ga brani...
Kao sto napisah, to su placene funkcije, dobijaju novac da zakazu neki sastanak, ili da kazu lepu rec o onom ko ih placa...
Nista od toga nije obavezujuceg karaktera, vec je takozvano podizanje ugleda u svetu...
Ja bih prvi taj svet sto nas je bombardovao odjebao, ali to ne znaci da ne mogu racionalno da analiziram ono sto rade..
Sreder je koliko znam izuzetno blizak sa Putinom, non stop visi u Rusiji, mislim da i neki posao ima sada tamo...
https://www.blic.rs/vesti/svet/olimp-ruske-energetske-privrede-bivsi-nemacki-kancelar-dobio-novi-posao-mediji-bice/ys2v4jc