Rancesco wrote:Dr Arslanagic wrote:Ово у маракешу је класичан пакт са ђаволом, како рече Лепенова.
Народ није ни свестан у какву невољу улазимо.
А тек кад се обелодани шта све подразумева тај споразум.
Ево сад ће у суботу нови протест "опозиције".
Мислим да ће у основи протеста бити противљење овом споразуму и престанак издаје Косова и Метохије.
Vidim da si bas upucen u ovaj sporazum, pa ako moze malo vise informacija oko toga sta podrazumeva potpisivanje sporazuma? Nasao sam ovu izjavu Lepenove, ali po nasim medijima gle cuda nema nesto puno informacija. Jedino sto sam video da je Index objavio tekst o potpisivanju sporazuma i ko ne zeli da ga potpise.
Нисам упућен нешто претерано, осим што сам забринут, уосталом као и свако нормалан, што је уопште усвојено нешто чиме се економска миграција проглашава људским правом. А још драстичније је да се њиме поништава суверенитет државе.
Најгоре од свега је што је ово само почетак. Како то бива са западом.
Највероватније ће бити уведене пореске повластице за све који се ожене/удају за мигранта (да ожениш немаш кога све су мушкарци у пуној снази), споразумом је забрањено да се приказују злочини које мигранти чине, и биће им омогућено све да могу да се укључе у друштво.
Нешто као закон о отимању деце.
Отму дете од породице која нема паре за његово нормално детињство, а онда га дају некој породици којој донирају одређени новчани износ. Уместо да те паре дају његовој мајци и оцу.
Тако и ово.
Уместо да се парама које се издвајају за њих помогне њиховим земљама, тим парама ће да се финансира њихов живот у новој земљи.
У суштини, чим се цео свет удружио да се то спроведе, јасно је да су крајњи циљеви, као и увек, црни за обичног човека.
Ако ти арапи не могу да живе са хришћанима у својим земљама, него их убијају на најсвирепије начине, како ће у европи да се понашају.
Ово је само почетак већих невоља.
Zlajo, слажем се.
Нек изађе било ко под тим паролама, и ја сам тамо.
Иако је јасно да се пред изборе само прича, а после избора ради све супротно, како европа тражи, опет ћу да изађем.
Шта мислиш да ли ће се десити иједан протест опозиције под слоганом - против признавања КиМ, формирања шиптарске војске, уопште поданичке политике наше власти према шиптарима и патетичне сервилности према сваком муду из еу, свакодневном страдању Срба на КиМ, па и монтенегру и хрватској ....?
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.