Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Dr Arslanagic » 11 Dec 2018, 19:37

grobar_Zvornik wrote:Доцо поприлично је некоректно то што си написао. Уствари начин. То ти каже националиста и Гробар. :okk:

Никога ја нисам хтео нити сам увредио.
Навијачи су једно, газдини војници су друго, а приче за малу децу треће.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby grobar_Zvornik » 11 Dec 2018, 19:57

Бојим се да генерализујеш када пишеш о навијачима.

Апропо истих... Свештеник који је често пута виђан на трибини ПАОК-а је једном приликом за неке грчке медије рекао слиједеће, парафразирам "Можете навијаче називати како хоћете, блатити их, али знајте када дође тренутак да је отаџбини потребна помоћ, они ће бити на првој линији.."

Код нас су од жутих до данас навијачи прошли пут сатанизације, свега се накупило, уз националисте су били прогоњени, неки прогони још трају... Све остало је узрочно посљедично...

Да не давим, ништа вечерашње скандирање не би промијенило. Као што није ни милион пута до сада.

Е да Војска изађе на улицу, то би био значајан корак и промијенило би се све.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Горан » 11 Dec 2018, 20:04

grobar_Zvornik wrote:Свештеник који је често пута виђан на трибини ПАОК-а је једном приликом за неке грчке медије рекао слиједеће, парафразирам "Можете навијаче називати како хоћете, блатити их, али знајте када дође тренутак да је отаџбини потребна помоћ, они ће бити на првој линији.."

Srbin (ili Rus) kada izgubi svoj pravoslavni duhovni identitet, lako postaje huligan (sto bi Doco reko narkoman), ali i kao takav (otpadnik) ima bolji osjecaj za smisao, moral i dostojanstvo od brda finih i uglednih zombija.
bwa wrote:Crnogorci jesu Srbi u sirem smislu.

Dr Arslanagic wrote:Верујем да окрећемо и поред стравичне судијске крађе.
Горан

Postby Buzz » 11 Dec 2018, 21:25

Moze da se paradira, demoNstrira, sta god, ali AV tera jos jedan mandat garantovano, opozicija nema sta da ponidi, a novo lice koje Srbija ceka nece se pojaviti do predsednickih izbora 2021,tako da ostaje pat pozicija na snazi jos dugo...
Buzz

Postby Dr Arslanagic » 12 Dec 2018, 10:21

У протеклих месец дана:
16. новембра премијера представе о мигрантима у Звездара театру.
5. децембра премијера представе о мигрантима у Атељеу.
10. децембра Филмски центар Србије дао Паскаљевићу 7.257.000 за филм о мигрантима.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 12 Dec 2018, 21:30

Шиптари у петак формирају војску, а наш председник брани ону глупачу са студија б.

Остаје нада да ће на протесту (ваљда постоји разлог зашто се не зову демонстрације) бити уручен ултиматум вучићу да прогласи окупацију КиМ.
Dr Arslanagic

Postby Ćoba » 12 Dec 2018, 21:46

Urucice mu Karanovicka licno. :biggrin:
Ćoba

Postby AirBall » 12 Dec 2018, 21:47

Ma kakvi, glavna tema je Borkova glavudza
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Dr Arslanagic » 12 Dec 2018, 22:47

Најтужнија је чињеница да нико неће подићи глас, руководећи се својим ситним интересима, подређујући интерес Србије страначком.
Србија је у овом тренутку на историјској прекретници, или ће нас сутра бити или неће.
Дамо ли и КиМ, оћутимо ли и успостављање војске, Срба какви су до данас постојали више неће бити.
Навућемо проклетсво на себе и децу своју. Прекинућемо код непокорних јунака, постаћемо слине, несој, генерацијски отпад кога ће се потомци стидети. Нећемо моћи ни да умермо као људи.

Ћутање значи одобравање.
Ћутање свих политичких фактора који икако могу да утичу на спречавање вучића да изда је иронична персонификација трагичне ситуације у којој је Србија таоц безбожних и лично интересних политичких партија.
Најпре упирем прстом на радикале који се срамно понашају стајући на страну личног политичког интереса бранећи велеиздају, док Србија галопира ка амбису. Каква је то идеологија? Можда је накада та прича и могла да прође, ево сада када треба да се у пракси покаже, та идеологија је сублимирана у нтерес да се опстане на политичкој сцени.
У таквмо понашању нема ничег бољег од овог циркуса што га прави "опозиција".

Поред овакве опозиције која на скуп доводи најгоре пљуваче свега српског, који се спрдају са Његошем, гуслама и Светосављем, који власти не постављају никакве услове већ се пребројавају, и осталих странака који могу нешто да учине да спрече националну катастрофу, а неће, он ће владати колико жели.

Шта Србија има од говора политичара и њихових празних бесмислених демагогија?
Наша вера се зна, нама је наша историја и кости мученика пут који треба да следимо, а не страначка баљезгања.
Србију су основали светитељи. Свети Сава, Симеон Мироточиви и Стефан Првовенчани.
Тога треба да се држино.
Какве безбожне странке и празне идеологије.

Ја верујем да ме већина не разуме, вероватно ме и мрзи због оваквих ставова, али ја говорим истину, са јединим циљем - јаком националном патриотском Светосавском Србијом. И монархистичком кад дође време.
Не желим никоме да се замерам, па ни када сам за делије говорио, јер ја нисам осудио навијаче, говорим оно што видим и немам потребе да нешто улепшавам.

Ко год буде био за Србију и све оно што сам пре неки дан исписао, мој је избор.
А до тада ћу ићи, уз велики лични ризик, на сваки протест против вучића, који има национални мотив, ово сјаши курта да узјаше мурта - то је за оне који још увек не знају шта желе од Србије већ само да виде леђа оном који је сада на власти.
Dr Arslanagic

Postby DON » 13 Dec 2018, 03:07

Dule :blue:

Protiv priznavanja Kosova...

Negde 22:15.

Last edited by Milutinov Tata on 13 Dec 2018, 06:12, edited 1 time in total.
Reason: YouTube video
DON

Postby Tegi » 13 Dec 2018, 03:13

General je autonoman čovek.
On je potpuno zalutao među ovakve ljude. Ne zbog ideleoške udaljenosti (koje nema), već zbog svog karaktera.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby DON » 13 Dec 2018, 03:20

Dule autolimar? Za srce si me ujeo!
DON

Postby Pit Bull » 13 Dec 2018, 11:05

Dule ozbiljno popravio kilazu, nadam se da ce kad zavrsi transplataciju uspeti da se vrati kosarci. :okk:
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Max Manus » 13 Dec 2018, 11:33

Istina zalutao je među ovakve ljude ne treba mu ovo.

Nek je živ i zdrav Dulence.
Max Manus

Postby fontaneros » 13 Dec 2018, 12:47

Više od 45 vozila Kfora ušlo je, na sever Kosova i Metohije, nešto pre 10.00 časova, a kreću se u koloni i, prema informacijama sa terena, idu u pravcu Leposavića.

Pored borbenih vozila, nose i opremu za blokade i pravljenje barijera, poput građevinskih mašina, bagera, kolutova žica.

To je to, spremaju se da sutra ozvanice vojsku ovih kozojebaca...

Ovo dovlaci za slucaj da mi "reagujemo" :roll:
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

PreviousNext

Return to Turniri