by Dr Arslanagic » 12 Dec 2018, 22:47
Најтужнија је чињеница да нико неће подићи глас, руководећи се својим ситним интересима, подређујући интерес Србије страначком.
Србија је у овом тренутку на историјској прекретници, или ће нас сутра бити или неће.
Дамо ли и КиМ, оћутимо ли и успостављање војске, Срба какви су до данас постојали више неће бити.
Навућемо проклетсво на себе и децу своју. Прекинућемо код непокорних јунака, постаћемо слине, несој, генерацијски отпад кога ће се потомци стидети. Нећемо моћи ни да умермо као људи.
Ћутање значи одобравање.
Ћутање свих политичких фактора који икако могу да утичу на спречавање вучића да изда је иронична персонификација трагичне ситуације у којој је Србија таоц безбожних и лично интересних политичких партија.
Најпре упирем прстом на радикале који се срамно понашају стајући на страну личног политичког интереса бранећи велеиздају, док Србија галопира ка амбису. Каква је то идеологија? Можда је накада та прича и могла да прође, ево сада када треба да се у пракси покаже, та идеологија је сублимирана у нтерес да се опстане на политичкој сцени.
У таквмо понашању нема ничег бољег од овог циркуса што га прави "опозиција".
Поред овакве опозиције која на скуп доводи најгоре пљуваче свега српског, који се спрдају са Његошем, гуслама и Светосављем, који власти не постављају никакве услове већ се пребројавају, и осталих странака који могу нешто да учине да спрече националну катастрофу, а неће, он ће владати колико жели.
Шта Србија има од говора политичара и њихових празних бесмислених демагогија?
Наша вера се зна, нама је наша историја и кости мученика пут који треба да следимо, а не страначка баљезгања.
Србију су основали светитељи. Свети Сава, Симеон Мироточиви и Стефан Првовенчани.
Тога треба да се држино.
Какве безбожне странке и празне идеологије.
Ја верујем да ме већина не разуме, вероватно ме и мрзи због оваквих ставова, али ја говорим истину, са јединим циљем - јаком националном патриотском Светосавском Србијом. И монархистичком кад дође време.
Не желим никоме да се замерам, па ни када сам за делије говорио, јер ја нисам осудио навијаче, говорим оно што видим и немам потребе да нешто улепшавам.
Ко год буде био за Србију и све оно што сам пре неки дан исписао, мој је избор.
А до тада ћу ићи, уз велики лични ризик, на сваки протест против вучића, који има национални мотив, ово сјаши курта да узјаше мурта - то је за оне који још увек не знају шта желе од Србије већ само да виде леђа оном који је сада на власти.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.