Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby DON » 16 Dec 2018, 19:59

Grba wrote:Latinicni ili cirilicni seseljev nalog nije komentarisao formiranje vojske kosova? :D

Ма де знам, још и то да пратим, лајна ми је чиста, нема места за интересџије :biggrin:
DON

Postby Ron Swanson » 16 Dec 2018, 20:00

DON wrote:
Ron Swanson wrote:Why so serious? A i jasno se vidi # ispred stopkrvavimkošuljama, tako da je očigledno da je reč o hashtagu sa Tvitera. Nerealno je da se o ovome diskutuje.

Sto, da ne bi mozda o onome na prethodnoj strani tipa ovo? :biggrin:

Ron Swanson wrote:Koliko vidim, Šešelj ni na Tviteru nije komentarisao ovo oko vojske Kosova, tako da je očigledno da mu šište jaja za bilo kakve proteste sve dok je guzici lepo uz ovu vlast.

Izgleda da je to tema non grata. :D

@ Grba

Mislim da sam zvanični pogledao, onaj drugi je previše i za moj stomak. :D
Ron Swanson

Postby Grba » 16 Dec 2018, 20:01

Pa dobro, kad ti bude povredjeno neko gradjansko pravo, sumnjam da te nece interesovati....
Grba

Postby AirBall » 16 Dec 2018, 20:02

Grba wrote:Pa dobro, kad ti bude povredjeno neko gradjansko pravo, sumnjam da te nece interesovati....

Samo nek povredjuju moja gradjanska prava, a Srbiju nek ne diraju... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Dr Arslanagic » 16 Dec 2018, 20:22

Шта их кошта да на протестима покрену питање формирања терористичке војске као директну последицу бриселских споразума. Предају КиМ, или уопште довођење КиМ у катастрофалну ситуацију као директну последицу бриселских споразума. Зашто га не питају како и поред свега његова српска листа и даље даје владу ратном злочинцу харадинају.
Не морају ни да спомињу економску катастрофу у којој се налазимо.

Кршење устава од стране предсеника је скоро свакодневно, у смислу незамисливе и непојмљиве штете коју наноси Србији, као и свакодневне дефетистичке изјаве.
Ничег осталог да се не дотичу, само тога, имали би барем 50 000 људи на протесту, и то свакодневно.

Питање је зашто то нису теме, када су то тренутно животно битне теме за КиМ и Србију уопште.
Мало је рећи животно битне теме, не могу да пронађем реч која би описала постојећу катастрофу и размеру издаје.

Зашто нису ставили са стране сујете и рекли дај да спречимо ову издају, а не да као говорник буде карановићка тако директно забијајући прст у око сваком мислећем Србину.

Има ли разлога зашто то није тако?

Зашто не покрену питање потписивања мигрантског споразума када су све земље северно од нас одбиле да га потпишу.
Схватате ли озбиљност и погубност ситуације у којој ћемо се наћи, или је само битно да издајник буде замењен следећим издајницима, који су се већ прославили сахрањивањем Србије.

Да поставе те услове, имали би +50 000 људи на улици.
Не и мене. Јер нисам овца да ме исти поново шишају, али би се сигурно накупило толико људи.

Питање је зашто се те животне ствари не поставе као тема, него крваве кошуље.
Које су у рангу оног проналажења џака гласачких листића од стране вучића и томе.
Заболе ме дупе за иједног политичара.
Србија је у историјској замци и пред губитком највреднијег дела земље, а треба да се протестује зато што је неко наводно тукао борка.
Човека који је започео предају Косова и Метохије.

Да не поверујеш, неки ће се до смрти копчати на леђима.

Ја мислим да не смеју, јер имају истог газду. Не смеју против газде да протестују.
Шта ви мислите, сигурно је нешто друго у питању.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Grba » 16 Dec 2018, 20:25

@Air
Za dan bezbednosti ako te se sete...:D

Srbija, barem po tom ustavu koji utvrdjuje cirilicu kao zvanicno pismo, i jeste zasnovana, izmedju oatalog, i na postovanju ljudskih prava..

Mislim, nebitno, ne zelim da razvlacim oko toga, ocigledno da je ljudima bitno, i da protestcuju zbog toga.... ko nece ne mora, i to postujem... samo je primetan pokusaj diskreditacije svakog protesta protiv vlasti...
Grba

Postby AirBall » 16 Dec 2018, 20:30

Grba wrote:samo je primetan pokusaj diskreditacije svakog protesta protiv vlasti...

Daleko bilo... Valjda je jasno da su onakvi kao ja znatno tolerantniji od onih koji sebe nazivaju liberalima, a koji bi zabranili politicke protivnike...

Uostalom da nije tako ni ovde ne bi zivela slobodna misao... :D

Ja sam iskljucivo za to da se stvari nazivaju pravim imenom, a to je da se ni jedni ni drugi ne bore za Srbiju vec iskljucivo za sebe i svoje privilegije, a u takvoj situaciji jedino sto mogu da im pozelim da se medjusobno istrebe do poslednjeg...

Taj pokusaj ukljucivanja nacionalista u ovakve proteste je smesan...

Zbog cega da demonstriram, sto je neko Borku razbio glavu?

Pa sto Mira Karanovic i Sergej Trifunovic nisu demonstrirali kad je ubijen na demonstracijama radikala Ranko Panic...

A da, njegova glava ne vredi kao Borkova...
AirBall

Postby Grba » 16 Dec 2018, 20:44

Da sam tu, ja bih verovatno demonstrirao, meni je licno to bitno... ne borko i ostala bratija, nego ta ogavna gradjanska prava... Mislim, protestvovao bih i na ovom od 50.000+ koji je dr. opisao, ali i na ovome...ali to sam ja, mozda nekome deluje budalasto, postujem.

Ono sto bih voleo da cujem, za sta danas vredi protestvovati, i zasto niko ne protestvuje zbog toga? Da li se interesi Srbije stite tako sto se napada Sergej i Karanovicka a na delanje vlasti se cuti... na oba naloga...
Grba

Postby AirBall » 16 Dec 2018, 20:47

Grba wrote:Ono sto bih voleo da cujem, za sta danas vredi protestvovati, i zasto niko ne protestvuje zbog toga?

- Kosovo
- Migranti
- Zaustavljanje EU i NATO integracija

Ne znam zasto ne protestuje, ali bih se vrlo rado pridruzio jednim ovakvim demonstracijama...

Borkova olupana glava me nesto narocito ne zanima...
AirBall

Postby Zlaja » 16 Dec 2018, 20:59

Bilo bi lepo da vidimo komplet opoziciju na 2 ili 3 protesta.

Jedni npr. subotom, drugi nedeljom, ili jedan pre podne, drugi popodne.

Za sad bravo samo za ovaj jedan.
Zlaja

Postby Ron Swanson » 16 Dec 2018, 21:06

Zašto bismo protestovali zbog Kosmeta kad tamo narod glasa za one koji ulaze u vladu sa Haradinajem, uz podršku beogradskih vlasti koje nameravaju da priznaju nezavisnost?
Ron Swanson

Postby Grba » 16 Dec 2018, 21:08

Pa i i Srbiji narod glasa za Vucica, pa se protestvuje protiv njega...
Grba

Postby AirBall » 16 Dec 2018, 21:08

Ron Swanson wrote:Zašto bismo protestovali zbog Kosmeta kad tamo narod glasa za one koji ulaze u vladu sa Haradinajem, uz podršku beogradskih vlasti koje nameravaju da priznaju nezavisnost?

Pa i ovde narod glasa za Vucica pa se opet zalazes za proteste... :D

Grba je brzi...
AirBall

Postby Ron Swanson » 16 Dec 2018, 21:18

Ovde se zna zašto se protestuje - protiv nasilja vlasti, gušenja sloboda, ukratko radi zaštite građanskih prava ljudi. Neko ko dobija izbore time ne stiče i pravo da radi takve stvari.

A i da se to zanemari, protivnici ovih protesta kao da ne vide da je čovek na vlasti uradio nešto što nisu ni Tadić ni Đinđić uradili - udružio se sa Šiptarima i planira da prizna Kosmet. Istovremeno tvrde da je on bolji zaštitnik Srba i Srbije od žutih, da ne veruješ. Mada, kad vidiš iz čijeg je šinjela izašao, nije ni čudo što je ovoliki izdajnik.
Ron Swanson

Postby AirBall » 16 Dec 2018, 21:23

Ron Swanson wrote:Ovde se zna zašto se protestuje - protiv nasilja vlasti, gušenja sloboda, ukratko radi zaštite građanskih prava ljudi. Neko ko dobija izbore time ne stiče i pravo da radi takve stvari.

A i da se to zanemari, protivnici ovih protesta kao da ne vide da je čovek na vlasti uradio nešto što nisu ni Tadić ni Đinđić uradili - udružio se sa Šiptarima i planira da prizna Kosmet. Istovremeno tvrde da je on bolji zaštitnik Srba i Srbije od žutih, da ne veruješ. Mada, kad vidiš iz čijeg je šinjela izašao, nije ni čudo što je ovoliki izdajnik.

- Zar nije ubistvo Ranka Panica bilo eklatantan primer nasilja, do danas niko nije odgovarao zbog tog zlocina
- Zar nisu upravo pod Tadicem i Djindjicem hapseni politicki protivnici (Goran Davidovic, Mladen Obradovic itd), ko je uhapsen i zabranjen danas?
- Ko je iz srpskih zatvora oslobodio pravosnazno osudjene siptare koji su priznali najteze zlocine poput ubistava, silovanja, zlostavljanja dece itd?
- Ko je vrsio isporuku Srba Haskom tribunalu?
- Ko je pitanje Kosova preneo iz UN u EU?
- Ko je zapoceo Briselske pregovore?

Iz tog sinjela sigurno nije proizasla izdaja, eventualno 15 godina politicke robije...

Kad budes objasnio zasto se nije demonstriralo tada jasno ce ti biti zasto se ne demonstrira danas...
AirBall

PreviousNext

Return to Turniri