Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby AirBall » 22 Dec 2018, 22:07

Chandrian wrote:Rasim je oduvek bio najtvrđi orah.

Jedini koji je neprekidno na vlasti od 5.10.2000.
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby grobar_Zvornik » 22 Dec 2018, 22:10

Мени баш драго због дугиних застава. Нек виде говнари коме су дозволили два парадирања годишње.

Косорова је увијек била наклоњена еУропској Србији и велики противник српске државности. Ништа чудно.

Српски народ и српску државу једино може спасити светосавље, породица и Русија. Остало су бескичмењаци жељни фотеље.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Admiral » 22 Dec 2018, 22:24

Prosli protesti nisu odgovarali jer su prisustvovali Djilas, Obradovic, Jeremic...
Sad ne odgovara pobuna naroda, koje predvode glumci, novinari, akademici,reziseri...

Smesno je podistavati skup pricom o Kosovu, jer i bez skupa borba za KIM ne postoji...bar onih koji bi borbu trebalo da vode.

U sustini se slazem sa Airom i Doktorom da nama treba vise od promene trenutne vlasti.... ali mi je srce puno jer je narodu obicnom narodu dozlogrdio zulum i diktaturu.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby Dr Arslanagic » 22 Dec 2018, 23:11

Ситуација је захебана јер је животно неопходно да издајник оде и да му се суди, али је погрешно са ким га мењају.
Ако ови дођу на власт кајаће се сви којима је Србија у срцу.
Ко воли да види да је вучић прошлост а не интересује га много да ли ће се наставити са еу агенадама против разума, породице и уопште свега што је нормално, тај ће се радовати.

У суштини, потпуно је небитно колико људи ће бити, ако се извештаји са протеста не појаве на западним медијима.
То ће бити знак да је вучић отписан.
До тада може да протестује ко колико хоће нема ништа од тога.
Верујем да се протести никада неће омасовити толико да се одржавају свакога дана. Нити ће бити могуће довући народ из унутрашњости Србије као неопходан потез у смислу омасовљавања.

Организатори сами гуше потенцијал протеста са називима протеста који уопште немају национални интерес као мотив.
Назови протест стоп предаји КиМ и доћи ће дупло више људи.
Али то није дозвољено од оних који су им дали миг да организују протесте.
Може само неутрално.
Као што се бригаде војске зову прва, друга, трећа, база југ ... само да није национално и патриотски.

Никако није добро што ће народно незадовољство поново бити употребљено против тог исто народа.
Ако народ жели да га поново јебе и јаше онај ко га је већ јахао, треба му то дозволити.
Али запад тако ради и зна шта ради.

Мрзим вучића из дна душе, али ми разум не дозвољава да пристанем да га мењају исти.
Аир је једном паметно рекао да ови моле Бога да вучић преда КиМ како они не би морали да решавају то до краја.

Верујем да ће национална опција устати када дође крајње време, и када више неће моћи да се измисли никаква флоскула да се замаскира издаја.
вучић ће једном морати да доврши издају коју је започео. То би требало да се деси око пролећа.

Што се мене тиче, на изборе ћу изаћи када у Уставу Србије буде писало - члан 1. Краљевина Србија је држава српског народа и свих грађана који у њој живе.
До тада могу да изађем само на референдум о монархији.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dylam Dop » 22 Dec 2018, 23:32

Zlaja wrote:Gej.
I to sa dobrim komadom.
:lol2:

Spoiler: pokaži
Last edited by Dylam Dop on 22 Dec 2018, 23:42, edited 2 times in total.
Dylam Dop
Guest

Postby Доследан » 22 Dec 2018, 23:39

Родољубе могу да покрену једино навијачи и нико други. Они су сад сви под контролом главне партије, бар вође и њима је ок. Имају послове да ли приватне које држава помаже или раде у некој структури војске и полиције. Они се неће ни бунити као ни за геј параду што нису. Остају једино да се буне ови други који су про европски и анти Српски настројени. Радикали имају прилику да направе неки скуп против издаје КиМ али то не чине као ни друге странке опозиције.
Ко хоће нек иде на протесте можда у тој свој гомили превлада нека здрава идеја, што више родољуба међу њима веће су шансе да се нешто и деси. Ко год дође исто ће радити као и ова власт лагати и обећавати а при томе ови Косово и не помињу. Битно је што је неког политичара погодио камен у главу. Да се мене пита за све лажи које су изрекли у току ових 20 година, добили би по мотку преко леђа сви до једног . Народ саставља крај са крајем и још треба да брине о њима који су се обезбједили за 2 живота.
Доследан

Postby V.M. Varga » 22 Dec 2018, 23:40

Drago mi je što motivi protesta nisu prošarani nacionalizmom i mržnjom, drago mi je što građani najzad počinje da se izlazi iz tog začaranog crnog balkanskog vijaleta koji vekovima naše narode vuku u propast. Drago mi je da građani počinju da svataju da takvi porivi ne hrane dostojanstvo i dušu, da ne rešavaju ljudske i egzistencijalne probleme. :okk:
V.M. Varga

Postby AirBall » 22 Dec 2018, 23:44

Pitanje guzice je trenutno primarno
AirBall

Postby Admiral » 22 Dec 2018, 23:47

Plasim se da ce je taj braniti zivotom... a I tudjima.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby Dr Arslanagic » 22 Dec 2018, 23:48

:laugh: :laugh: :laugh:

Када кажеш еу крилатицу - људски и егзистенцијални проблеми.
На кога мислиш?
На Србе јужно од Ибра или на Србе северно од Ибра?
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dylam Dop » 23 Dec 2018, 00:01

V.M. Varga wrote:Ddrago mi je što građani najzad počinje da se izlazi iz tog začaranog crnog balkanskog vijaleta koji vekovima naše narode vuku u propast.

Pa, neki smo izasli, a neki cete ostanete ..

Spoiler: pokaži
Dylam Dop
Guest

Postby Dr Arslanagic » 23 Dec 2018, 00:20

Ја немам наше народе, ја имам свој народ.
Мој народ је вековима најбруталније, мученички, систематски и плански убијан, касапљен и сатиран.
Мој народ се увек и једино бранио од злотвора.
Увек часно и поштено, проносећи славу српског оружја, ратничке части, непокорног и несаломивог духа.
Никада никога нисмо напали, ништа замешетарили, никоме нажао учинили.
Мој народ има стратишта какве нема ни један народ на овом свету, само зато што није дао на своје.
Мој народ је увек био достојанствен и имао је душу.
До ових времена.

Од доласка црвене куге, један део народа је отпао и изгубио душу мењајући је за пропадљиве европске идеале.
И даље отпада мењајући небеско за земаљско царство.

По томе се ми делимо, и никада нећемо бити исти.
Што је добро.
Јер ћемо на крају ми, наследници свог народа, победити, а под тиме подразумевам да ћемо дочекати да се вратимо отачаственом предању и Кнез Лазаровој заклетви српског народа.
Dr Arslanagic

Postby AirBall » 23 Dec 2018, 00:57

HRT je poslao ekipu da izvestava sa protesta u Beogradu :laugh:

Udarna vest na dnevniku

https://mobile.twitter.com/abrovinodz/status/1076559188577472513?s=19

Receno je, po plodovima njihovim poznacete ih
AirBall

Postby Sezione » 23 Dec 2018, 01:30

Cujem spremaju se izbori na prolece. Da ugrabe sto vise mogu.
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Фантом » 23 Dec 2018, 01:44

:beyond: :beyond: :beyond:
дошао да вређа
Фантом

PreviousNext

Return to Turniri