Board index Tenis Turniri

Teniske diskusije

Re: Teniske diskusije

Postby Gama » 01 Aug 2011, 13:15

Ljudi, gledam ko je najvise meceva odigrao ove godine od prvih 20 igraca. I verovali ili ne, nije Almagro (56) vec..............najveci bundzija na ATP-u
Rafa - sa 59 meceva :roll:.
Najmanje meceva odigrao Rodik - 30.
Gama

Postby Monsieur Poirot » 01 Aug 2011, 14:50

Pa zato je i bundzija, sto mora da igra toliko meceva :nisamodavle: :biggrin:

Kad pogledas, nije on nista neplanirano ni nepotrebno odigrao; igrao Dohu i Kvins koji svi igraju(tj. turnire te nedelje igraju maltene svi) i u tome je razlika izmedju njega i Djokovica koji je umesto toga trenirao i igrao egzibiciju. A kad neko stigne do finala na svim mastersima(27 meceva) i na 2/3 slema(14+5) uz ta dva turnira mora da ima toliko meceva u nogama. Ni Almagro sa silnim turnirima ne moze da ga prestigne kad ispadne na jedinom sljaka slemu u prvom kolu i ima svega 19 meceva na 3 slema i 5 mastersa.
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

Postby Liv » 01 Aug 2011, 18:51

Monsieur Poirot wrote:Kad pogledas, nije on nista neplanirano ni nepotrebno odigrao; igrao Dohu i Kvins koji svi igraju...

I Barselonu i MC kad je Novak odmarao :). Jel ima negde statistika za proshlih par sezona?
Liv

Postby Monsieur Poirot » 01 Aug 2011, 22:49

Liv wrote:
Monsieur Poirot wrote:Kad pogledas, nije on nista neplanirano ni nepotrebno odigrao; igrao Dohu i Kvins koji svi igraju...

I Barselonu i MC kad je Novak odmarao :). Jel ima negde statistika za proshlih par sezona?

Barselonu i MC nisam ukalkulisao jer je Novak umesto toga odigrao Beograd i Dubai
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

Postby Gama » 10 Aug 2011, 10:28

A uvek sam mislila da je prijateljstvo Rafa - Nole vece od Rafa - Fed :so:
Even after Nadal caught up and eventually passed Federer, they always seemed like Jedi and Jedi master regardless of what was happening on court. Federer seem to relish the role of the master; Nadal seemed just fine as his apprentice.

With Nadal and Djokovic, it’s a totally different story.
It’s like the Serb is the Darth Vader in this screenplay.

http://blogs.montrealgazette.com/2011/08/10/rafa-and-the-djoker-a-different-kind-of-rivalry/
Gama

Postby Liv » 10 Aug 2011, 10:31

Bilo :)

Vesti stavljajte na "Vesti i aktuelnosti", ova tema je za diskusije forumasha, ne shtampu ;)
Prebacicu kasnije.
Liv

Postby Sony » 10 Aug 2011, 12:21

Gama wrote:Ljudi, gledam ko je najvise meceva odigrao ove godine od prvih 20 igraca. I verovali ili ne, nije Almagro (56) vec..............najveci bundzija na ATP-u
Rafa - sa 59 meceva :roll:.
Najmanje meceva odigrao Rodik - 30.

Nadal je takav, kad god moze, igra sve zive turnire. Ne zeli da gubi bodove, makar i na turnirima iz serije 250, hoce da osvoji i jos neke...

Taj nacin rada mu se nekad mora negativno odraziti na karijeru. Nastavi li ovako, moze doci ponovo period slican onom iz 2009 ( Rolan Garos -WTF London) mozda jos gori.

Mada, tu su sponzori, razni steroidi, ovo ono....medicina koja iz dana u dan ultra napreduje je definitivno njegov najveci adut, pored enormnog kvaliteta koji svakako posjeduje, igrackog kvaliteta.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Goca_64 » 10 Aug 2011, 15:18

Sony wrote:...razni steroidi, ovo ono....

Sony, duso, jel moze jedan savet od ove iskusne "tete" :manikir: ?
Ovo sto sam ti boldovala, to je no no i ne gleda se bas na takve tvrdnje blagonaklono :roll: ... bar ne svugde.
Doduse, mora se priznati da "teta" nije bila tako eufemisticna u izjavama, sto ce reci bila je bezocno gruba i jos prilepila jos koju kvalifikaciju uz to :roll: ... ne bih da ovde potenciram, ako te bas bude zanimalo mogu na PP :laugh:
"Ja sam ono što nema cenu - pošten i siromašan"
M. Selimović
"Sve ce proći. Ali, kakva je to utjeha?
Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život.
Zar je nada u tome da sve prođe? "
M. Selimović
Goca_64

Postby georgina » 10 Aug 2011, 15:21

ha,ha, ... samo sam cekala ovakav savet od tebe :laugh:
georgina

Postby Goca_64 » 10 Aug 2011, 15:44

georgina wrote:ha,ha, ... samo sam cekala ovakav savet od tebe :laugh:

Eh, draga... pa znamo se jos od "staro tursko" :laugh:
Znas da sam ja "najstrucnija" kad su steroidi i Rafa u istoj recenici :roll:
"Ja sam ono što nema cenu - pošten i siromašan"
M. Selimović
"Sve ce proći. Ali, kakva je to utjeha?
Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život.
Zar je nada u tome da sve prođe? "
M. Selimović
Goca_64

Postby Sony » 10 Aug 2011, 15:48

Hah, nije problem. Moze opsirnije na PP :D. Ja mislim da nesto ima...mozda nije pomenuto ali nesto ocito postoji. Sta je to, ne znam...niti cu saznati, vjerovatno.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby karambol » 10 Aug 2011, 15:51

Sony wrote:Hah, nije problem. Moze opsirnije na PP :D. Ja mislim da nesto ima...mozda nije pomenuto ali nesto ocito postoji. Sta je to, ne znam...niti cu saznati, vjerovatno.

Ima, ima, 15-30 dana godišnjeg odmora :thumbdown:
Pravih se reči uvek kasno setim,
odgovor znam kad ostanem sam...
karambol

Postby Sony » 10 Aug 2011, 15:53

Ne bre, sta ti je....njegov godisnji ti je boravak u sobi i vjezbanje forhenda od zid.... :laugh: :laugh:
Sony

Postby karambol » 10 Aug 2011, 15:56

Sony wrote:Ne bre, sta ti je....njegov godisnji ti je boravak u sobi i vjezbanje forhenda od zid.... :laugh: :laugh:

Ja pričam o tvom godišnjem odmoru ako nastaviš da potenciraš neke stvari :roll:
Pravih se reči uvek kasno setim,
odgovor znam kad ostanem sam...
karambol

Postby Sony » 10 Aug 2011, 15:58

Ako nastavimo o mom godisnjem odmoru, odosmo u off :D
Sony

PreviousNext

Return to Turniri