karambol wrote:Sony wrote:Ako nastavimo o mom godisnjem odmoru, odosmo u off

Objasniće ti Goca na pp, ona je moj saborac

U par navrata... kako smo lepo znali da razmisljamo isto i napisemo to u maltene isto vreme
Eh, "lepih" vremena kada se bilo rigorozno i kategoricno po ovim pitanjima, a ne ovako blagonaklono kao Liv
Liv wrote:Alo bre, ovo je ozbiljna tema
Svako ima pravo da misli da je neki igrach, u ovom sluchaju Rafa, na steroidima il' nekim drugim sredstvima. Bilo bi lepo da se pritom i obrazlozhi jer ce se u suprotnom tretirati kao flejm.
U Gocinom sluchaju problem su bile kvalifikacije i teshke rechi, ne to shto smatra da se dotichni dopinguje te ako nemate nameru ozbiljno da diskutujete o fizichkim predispozicijama Nadala nek se ovde pricha zavrshi. 
To i rekoh, ja sam bila sve samo ne eufemisticna
Salu na stranu, no, fino sam raspolozena pa se zezah malocas sa Sonijem... prekidamo flejmovanje, trolovanje i sve sto nije u direktnoj vezi sa temom.
Dakle, Sony, ja, i ne samo ja i ti, mnogi jos misle to sto si napisao, ali to jest nesto sto je tesko odrzivo sve dok se ne dokaze i ne izadje u javnost, na videlo. Do tada mozemo samo da sumnjamo i tu svoju sumnju izrazavamo na ovaj ili onaj nacin. Argumenata nema, niti ih mi mozemo pribaviti. Mozemo samo u indicijama da obrazlazeno svoje sumnje, ali one uglavnom nisu odrzive... kao uostalom ni bilo koja sumnja jer prosto nije istina tj. cinjenica, sve dok se ne dokaze.