Board index Tenis Turniri

Teniske diskusije

Re: Teniske diskusije

Postby karambol » 10 Aug 2011, 16:00

Sony wrote:Ako nastavimo o mom godisnjem odmoru, odosmo u off :D

Objasniće ti Goca na pp, ona je moj saborac :biggrin:
Pravih se reči uvek kasno setim,
odgovor znam kad ostanem sam...
karambol

Postby Liv » 10 Aug 2011, 16:22

Alo bre, ovo je ozbiljna tema :D

Svako ima pravo da misli da je neki igrach, u ovom sluchaju Rafa, na steroidima il' nekim drugim sredstvima. Bilo bi lepo da se pritom i obrazlozhi jer ce se u suprotnom tretirati kao flejm.
U Gocinom sluchaju problem su bile kvalifikacije i teshke rechi, ne to shto smatra da se dotichni dopinguje te ako nemate nameru ozbiljno da diskutujete o fizichkim predispozicijama Nadala nek se ovde pricha zavrshi.
:hathello:
Liv

Postby Goca_64 » 10 Aug 2011, 16:55

karambol wrote:
Sony wrote:Ako nastavimo o mom godisnjem odmoru, odosmo u off :D

Objasniće ti Goca na pp, ona je moj saborac :biggrin:

U par navrata... kako smo lepo znali da razmisljamo isto i napisemo to u maltene isto vreme :laugh:
Eh, "lepih" vremena kada se bilo rigorozno i kategoricno po ovim pitanjima, a ne ovako blagonaklono kao Liv
Spoiler: pokaži
:bleh:

Liv wrote:Alo bre, ovo je ozbiljna tema :D

Svako ima pravo da misli da je neki igrach, u ovom sluchaju Rafa, na steroidima il' nekim drugim sredstvima. Bilo bi lepo da se pritom i obrazlozhi jer ce se u suprotnom tretirati kao flejm.
U Gocinom sluchaju problem su bile kvalifikacije i teshke rechi, ne to shto smatra da se dotichni dopinguje te ako nemate nameru ozbiljno da diskutujete o fizichkim predispozicijama Nadala nek se ovde pricha zavrshi.
:hathello:

To i rekoh, ja sam bila sve samo ne eufemisticna :biggrin:

Salu na stranu, no, fino sam raspolozena pa se zezah malocas sa Sonijem... prekidamo flejmovanje, trolovanje i sve sto nije u direktnoj vezi sa temom.

Dakle, Sony, ja, i ne samo ja i ti, mnogi jos misle to sto si napisao, ali to jest nesto sto je tesko odrzivo sve dok se ne dokaze i ne izadje u javnost, na videlo. Do tada mozemo samo da sumnjamo i tu svoju sumnju izrazavamo na ovaj ili onaj nacin. Argumenata nema, niti ih mi mozemo pribaviti. Mozemo samo u indicijama da obrazlazeno svoje sumnje, ali one uglavnom nisu odrzive... kao uostalom ni bilo koja sumnja jer prosto nije istina tj. cinjenica, sve dok se ne dokaze.
"Ja sam ono što nema cenu - pošten i siromašan"
M. Selimović
"Sve ce proći. Ali, kakva je to utjeha?
Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život.
Zar je nada u tome da sve prođe? "
M. Selimović
Goca_64

Postby Delester » 10 Aug 2011, 16:56

evo ja cu da napisem u ovom slucaju zasto lebdi ta misao na usnama mnogih
kod konzumiranja anabolickih steroida postoje izvesne pratece pojave koje ssu vrlo karakteristicne iskusnom oku, ali sve ostaje naravno u domenu pretpostavki jer konkretnih dokaza nema
uvecana zadnjica i drastican gubitak kose su jedan od njih, pored naravno diskutabilnog izgleda nekih grupa misica za sportsku kategoriju u prvom, u drugom- prirodno izvodljivu
od 3 navedene nuspojave, nadal zapravo poseduje dve, koje takodje mogu biti uzrokovane potpuno prirodno izazvanim procesima, prvi je geneticke prirode-zadnjica, drugi mehanicke- od konstantnog nosenja trake za kosu celavljenje je neizbezno
licno veoma sumnjam u to kada je on u pitanju, on jeste sklon da radi protiv sebe, ali ne bih nikada rekla da bi posegao za takvim sredstvom. sna kraju krajeva, on svoje performanse placa veoma skupo i na sasvim logican nacin.sto se tice njegove muskulature, to je davno precenjena stvar, na turu ima misicavijih igraca od njega by miles.

meni je daleko uverljiviji primer serena er odlicno znam njenu muskulaturu i izgled pre i posle, ona je promenila licni opis u odredjenim regijama, afera oko noge i plucne embolije koja je vrlo moguca i logicna posledica anabolika da ne govorimo, te na kraju bizarne pauze koja je indukovana, bojim se, direktivama sa vrha da se neke stvari ne bi raspale kao kula od karata i naudilo sportu na tezak nacin teza je mnogih kojima je stalo da sport ostane plemenita vestina.
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby Goca_64 » 10 Aug 2011, 17:03

Evo, Delester objasnila na osnovu cega ja zasnivam svoje sumnje glede Rafe.
A, iskreno i deo o Sereni bih potpisala od reci do reci.

Delester wrote: ...meni je daleko uverljiviji primer serena er odlicno znam njenu muskulaturu i izgled pre i posle, ona je promenila licni opis u odredjenim regijama, afera oko noge i plucne embolije koja je vrlo moguca i logicna posledica anabolika da ne govorimo, te na kraju bizarne pauze koja je indukovana, bojim se, direktivama sa vrha da se neke stvari ne bi raspale kao kula od karata i naudilo sportu na tezak nacin teza je mnogih kojima je stalo da sport ostane plemenita vestina.

:+1:
"Ja sam ono što nema cenu - pošten i siromašan"
M. Selimović
"Sve ce proći. Ali, kakva je to utjeha?
Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život.
Zar je nada u tome da sve prođe? "
M. Selimović
Goca_64

Postby Sony » 10 Aug 2011, 18:11

Da, mozemo samo da nagadjamo. Bez nekih cinjenica ne moze se steci cvrst stav po tom pitanju. Kako god, sa steroidima ili bez....samo neka nastavi da gubi od Noleta :D
Nego, teniseri i teniserke idu na redovne doping kontrole, mislim da je tu stvarno rigorozna kontrola ili....?
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby jedaj » 11 Aug 2011, 19:17

Sony wrote:Da, mozemo samo da nagadjamo. Bez nekih cinjenica ne moze se steci cvrst stav po tom pitanju. Kako god, sa steroidima ili bez....samo neka nastavi da gubi od Noleta :D
Nego, teniseri i teniserke idu na redovne doping kontrole, mislim da je tu stvarno rigorozna kontrola ili....?

Nek nastavi da gubi i na fliperima :banana: .
jedaj

Postby CherieBgd » 11 Aug 2011, 20:04

Sony wrote:Nego, teniseri i teniserke idu na redovne doping kontrole, mislim da je tu stvarno rigorozna kontrola ili....?

Sony, evo mog teniski nestrucnog, ali kao bankara prilicno strucnog misljenja glede kontrole...
Da kontrole su rigorozne, ali je lova koja se vrti u tenisu jos rigoroznija... tako da se verovatno gleda kroz prste, dok igraci ne preteraju (npr. Serena, Henin...)
CherieBgd

Postby Sony » 11 Aug 2011, 20:42

Vrlo moguce. Lova skoro svugdje ima uticaj, a pogotovo u skupom sportu kakav je tenis.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Liv » 17 Aug 2011, 09:28

Rasprava o pozadinama poznatih je prebacena na temu Izvan i iza turnira. Tamo nastavite. :)
Liv

Re: Cincinnati 2011

Postby harper lee » 18 Aug 2011, 12:23

M.S. wrote:u ovoj fazi, jedino što vredi od rekorda nizova juriti su Mekova tri poraza, sve ostalo je isfabrikovano. ta tri poraza mi i u ovom trenutku izgledaju nestvarno i teško srušivo.

Mislim cak ni to. Ovo je vec odavno annovak domini 2011 i sad je samo pitanje kako stoji u usporedbi sa drugim godinama koje su pojeli veliki teniski skakavci. U prirodi je savremenog sveta da brzo zaboravlja cak i najspektakularnije stvari pa ce vremenom i ovu Novakovu "godinu opasnog tenisa" prekriti zaborav ali ta godina mu je donela i rezultate i brojke koji ce ga zakucati u tenisku istoriju. Mislim da sam to shvatio tek onog trenutka kad sam video kako odlepljuju traku sa njegovog ugraviranog imena na Wimbledon Wall-u. Sad je samo gruvanje bez stresa i bez velikih frustracija.

No, na sta god da Novak baci oko kao sledecu prepreku da se preskoci nije to lose za motivaciju jer ce mu uvek trebati nesto novo da ne bi poceo da razmislja u fazonu "ma, sta ce meni vise sve ovo, dostigao sam sve sto sam hteo u zivotu". Sto se njega tice kako hoce. Sto se mene tice sedim i uzivam dok traje i uopste ne razmisljam o brojkama. Za mene je on vec sada najveci nas sportista kojeg smo ikada videli i ozbiljno sumnjam da cu za svog zivota videti veceg. Takodje je i jedan od najboljih tenisera uopste kojeg sam u zivotu gledao, a gledao sam, ne racunajuci Lejvera, maltene sve velikane. Moje srce je vec osvojio a to mu u mom koordinatnom sistemu vredi brat bratu desetak GS titula. :biggrin:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Maki » 18 Aug 2011, 12:51

M.S. wrote:
u ovoj fazi, jedino što vredi od rekorda nizova juriti su Mekova tri poraza, sve ostalo je isfabrikovano. ta tri poraza mi i u ovom trenutku izgledaju nestvarno i teško srušivo.

Slazem se da je isfabrikovano i pomalo smehotresno(samim tim sto ja licno imam i fobi od tih rekorda) ali opet to je upisano i o tome ce se u buducnosti raspredati po svetu.
Ja iskreno nisam ni znala za ovaj rekord od sinoc,sve dok se Vujicin posle mec lopte nije prodrao i strecno me. :biggrin:

S`druge strane svi ovi "smesni" rekordi su odlicni za motivaciju i u tome se potpuno slazem sa harperom,pa da se ne ponavljam.
Nek osvoji jos US i RG i od mene niko srecniji na svetu. :tambura:
Maki

Postby Liv » 18 Aug 2011, 13:58

harper lee wrote:...ali ta godina mu je donela i rezultate i brojke koji ce ga zakucati u tenisku istoriju. Mislim da sam to shvatio tek onog trenutka kad sam video kako odlepljuju traku sa njegovog ugraviranog imena na Wimbledon Wall-u. Sad je samo gruvanje bez stresa i bez velikih frustracija.

Meni najdrazi momenat njegove dosadasnje karijere. Knedla mi je stajala u grlu.

Slazem se s tvojim vidjenjem stvari oko statistike i rekorda. Ali moras priznati da ce biti mnogo kul kad tamo negde 2030 neki novi klinac bude harao a svi pricaju niko u poslednjih 20 godina, josh od Djokovica, nije uradio to i to :biggrin:
A matori Nole, uvaljen u fotelju komentarise mec.... 'uuuu moooooje vreme to je bilooo...' :biggrin:
Liv

Postby harper lee » 18 Aug 2011, 14:07

Liv wrote:Slazem se s tvojim vidjenjem stvari oko statistike i rekorda. Ali moras priznati da ce biti mnogo kul kad tamo negde 2030 neki novi klinac bude harao a svi pricaju niko u poslednjih 20 godina, josh od Djokovica, nije uradio to i to :biggrin:
A matori Nole, uvaljen u fotelju komentarise mec.... 'uuuu moooooje vreme to je bilooo...' :biggrin:

Sad mi bolja polovina cita neki intervju sa nekom Jahic, Eminom ili tako nesto. Kaze zena u intervjuu da joj se klinac od tri godine lozi na avione i tenis, da je gledao finale Vimbldona i da je izjavio da ce kad poraste biti Novak Djokovic. :biggrin: Rekao bih da je taj trenutak kad smo spremni da se kao matorci zavalimo u fotelju i kazemo "a ovako je bilo u moje vreme" za Novaka vec prosao, a da to nismo ni primetili. Tolike godine su ga ignorisali da sad ne mozemo da se nacitamo tekstova o njemu, pa nam je promakla opsta pomama za njegovim tenisom. Ne pamtim kad sam poslednji put procitao tekst o muskom tenisu da Novak nije makar onako usput pomenut.

Cini mi se da je u tom smislu Vimbldon sve promenio.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Liv » 18 Aug 2011, 15:53

Juce na forumu tennis.com pola tema na prvoj strani o Novaku. A nije tako davno bilo kad se ni o najinteresantnijim duelima nije moglo mnogo procitati. I jedna vrlo interesantna tema, da li ce odlaskom Feda i Nadala tenis izgubiti na popularnosti. Narocito, Feda.
Liv

PreviousNext

Return to Turniri