Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby brandelton » 29 Dec 2018, 22:44

AirBall wrote:
Ko o cemu ti o procentima... :D

Nisu procenti kao brojevi bitni. Oni su pomenuti jer pokazuju razliku koju trazis izmedju SNS rezima i ranijih. U izbornoj atmosferi i medijima. Na jednima opozicija ostvaruje 30%, ne postoji monopol ni sila jedne stranke. Pocev od izbora 2014. izbori su besmisleni. Nadji mi ijedne izbore gde je vladajuca stranka imala ispod 48% u Srbiji ili na kojima je jedna opoziciona lista imala 27%?

Dao si i sam odgovor zasto se gube glasovi, jer obican glasac ne moze da napravi jasnu razliku jer ne postoje disonantni tonovi...

Odlicno. Kako je mogao da raspozna razlike do 2012., ukljucujuci i tu godinu?

Razlika izmedju tebe i mene je u tome sto ti Vucica vidis kao apsolutno zlo dok je za mene on samo jedno lice tog zla koje se nalazi i sa druge strane i samo ceka priliku da postane kalif umesto kalifa..

Ne, razlika izmedju nas je jasna. Za mene su najvazniji uslovi da se biraci slobodno i bez prisile, ucene ili manipulacije izjasne kakvu politiku u Srbiji zele. Ako 90% ljudi zeli da udje u NATO, treba uci u NATO. Ako 65% ljudi trazi prekid pregovora sa Pristinom, pregovore treba prekinuti.

Pre dolaska na vlast SNS imali smo razlicite stranke sa razlicitim politikama. Stvar je jasna, rusenje SNS, gasenje te stranke, novi izbori za odredjen vremenski period pa neka se ljudi izjasne.

Ta prica vezana za Dveri je takozvano skidanje masaka...

Kako mozes osporavati nekoga ukoliko zajednicki sa njim nastupas, koliko moj intelekt dozvoljava to se naziva davanje legitimiteta nekome i necemu u suprotnom se apsolutno svakom prilikom distanciras od toga...

Koliko znam, ovde nema clanova Dveri. Mozda ima simpatizera, mozda ima ljudi kojima je to najmanje zlo, mozda ima nekih trecih. Ako ces da pitas simpatizere odredjenih stranaka zasto Dveri rade ovo ili ono, ja pitam simpatizere desnice i SRS zasto kritikuju Vucica, ako sam predsednik stranke nema nista protiv njega? Ako nijednom nije pomenuo da je Vucic zapadni covek, da je SNS izdala ideje stranke, sve ono sto je Martinovic govorio do 2012.

Ne moze jedna strana da se proziva za nesto, a drugoj da se tolerise kada radi to isto. Ne moze u jednom slucaju neko da iznosi lican stav, a neko drugi da bude pitan zasto Dveri, DJB, DS, imaju u programu ovo ili ono.

Moje pitanje je sta posle Vucica, da li ce se prekinuti pogubne evrointegracije, put u NATO, da li ce se izaci iz briselskih pregovora ili cemo se zadovoljiti samo time sto njega vise nema i nastaviti punim jedrima po starom?

Odgovor na ovo pitanje i ti znas, ali ga neces eksplicitno dati jer odgovor na to pitanje urusava apsolutno sve sto se namece...

Nije to manje zlo, to je samo drugo lice zla i tako ga i treba tretirati...

Pise iznad. Organizovanje izbora gde nema u ponudi Vucica i SNS. Zato sto postoji razlika izmedju stavova za koje se stranke zalazu i nacina na koji stranka opstaje na vlasti. Zato Vucic i SNS ne mogu da se nadju na glasackom listicu, a Canak moze, sta god ljudi mislili o njemu. Jer prvi vlada zbog lazi i prevara, a drugi samo ima razlicite stavove. Dok god je ovo demokratija, svako ima prava na razlicit stav sve dok ga ne namece drugom.

Dao sam odgovor na pitanje, a nesto nisam cuo odgovor na pitanje: Zasto je sef SRS rekao da ne moze sa DS, LDP, Dveri-DJB i Djilasom, a moze sa SNS na beogradskim izborima? Mislim da to pitanje urusava stav da je i jedno i drugo dva lica istog zla.
1972/73. :hatman:
brandelton

Postby Ćoba » 29 Dec 2018, 22:44

Iako evo gledam botovi imaju neke druge slike sa Slavije i tvrde da su ove od opozicije fotomontaza. :biggrin:

Zato me zaista zanima realan broj.
Ćoba

Postby Dr Arslanagic » 29 Dec 2018, 23:44

Да ја кажем своје мишљење зашто се протестује.
Док се изворни гробари Србије пребројавају, о отимању КиМ, о војсци сепаратиста,а ево и о анексији дела Србије нико не говори.
вучић мајстор.
Боље није могао да одради са својим пријатељем ђиласом.

Кад те једном неко превари, деси се.
Два пута, сам си крив.
Трећи пут си већ глуп.

Да додам, неће се заборавити ни овима што ћуте и чекају следеће изборе да наплате ћутање док траје издаја.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby John Doe » 29 Dec 2018, 23:49

Eto vidiš, sam si izneo razloge protesta. I iz tvog izlaganja se vidi da trebaš da se priključiš protestu.
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby brandelton » 29 Dec 2018, 23:51

Dr, za koga si ti glasao i koja stranka po tebi zasluzuje glas srpskih patriota?

Ako je to SRS, zasto oni nikada nisu javno rekli bilo gde ono sto si ti malopre napisao u postu?
1972/73. :hatman:
brandelton

Postby Dr Arslanagic » 30 Dec 2018, 00:03

Не гласам.
У будућности могу само да изађем на референдум о монархији.

Тренутно ни једна странка није патриотска.
Све су интересна предузећа, са циљем стицања личне користи, а на штету Србије.
Секташког типа и организације.

Већ сам једном споменуо да се у манастиру Сланци окупља једна опција, патриотска, национална, родољубива. Ако се из тога изроди неки покрет, протест, било шта, то би могло да има подршку. Ставићу у спојлер ко чини тај скуп.

Нисам за СРС.
Критикујем СРС као и све остале.
Што се мене тиче, све странке треба погасити, због свесног уништавања Србије и српског народа од вишестраначја до данас.

Spoiler: pokaži
Проф др Смиља Аврамов

архимандрит Андреј Јовичић, настојатељ манастира Светог Стефана у Сланцима

Проф др Слободан Антонић

Академик Данило Баста

Академик Матија Бећковић

Проф др Владимир Божовић

Проф др Слободан Владушић

Проф др Јован Душанић

Александар Ђикић, председник Српског националног форума из Грачанице

Др Никола Жутић, научни саветник

Др Марко Јакшић

Проф др Александар Јовановић

Проф др Милош Ковић

Проф др Часлав Копривица

Проф др Александар Липковски

Проф др Мило Ломпар

Никола Милованчев, правник и историчар

Проф др Дејан Мировић

Александар Павић, политиколог

Бранко Павловић, адвокат

Проф др Валентина Питулић

Проф др Митра Рељић

Доц др Слободан Рељић

Славиша Ристић, народни посланик са Косова и Метохије

Проф др Слободан Самарџић

Драгана Трифковић, директор Центра за геостратешке студије

Доц др Срђа Трифковић

Проф др Александар Ћорац

Академик Коста Чавошки

Проф др Срђан Шљукић
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Гроф Тинторето » 30 Dec 2018, 00:14

Koliko smmo mi sjebani govori i to da niko nije nacisto kakvi su i zbog cega ovi protesti.
Ja se samo nadam da narod nece i ovog puta najebati.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Admiral » 30 Dec 2018, 00:34

Ljudi itekako znaju zasto protestuju.
Na umu je samo oterati bandu koja je vodila zemlju u najmracniji period u poslednjih x godina.

Ono sto je pitanje.... sta dalje, kad hunta sjase, a ne zasto protest.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby Гроф Тинторето » 30 Dec 2018, 00:49

Na to se i odnosi ovo da narod ne najebe ponovo.
Ovaj ce da sidje jednog dana sa vlasti, e videcemo koga ce nam postaviti.

Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Гроф Тинторето

Postby John Doe » 30 Dec 2018, 00:49

Pa lebvasjebo zbog toga i jesu protesti. Hoćemo 5 minuta u dnevniku. Tebi jebeno šeta 5000, 10000 ili 50000 ljudi po gradovima a ti to ne možeš da vidiš nigde u Srbiji. Više o tome piše Figaro nego Politika. Za vreme najveće diktature ti si imao direktan prenos protesta 9. marta na studiju B, imao si B92, imao si Anemove članice po Srbiji znači negde si mogao da vidiš drugu stranu. Kad na to dodaš da 30% Srba nema jebeni kompjuter i internet onda shvatiš koliko je sati. Iz Doktorovog posta ti vidiš da on misli da su protesti podrška Đilasu, Obradoviću ili LGBT populaciji. Protesti su zbog što ništa sem vučića ne možeš da vidiš na televiziji. Ne možeš da vidiš ni ko prodaje/ne prodaje KiM, ne možeš da pročitaš/vidiš o vojsci separatista....
Pa Vučić im nudi izbore oni neće. Pa neće jer u takvim uslovima ne možeš da pobediš Marjana Rističevića na izborima.
Bukvalno vam bace kosku tipa tvit nekog idiota iz mase i ljudi se prime. Idiotska pitanja kao kako ja kao ciganin da podržim Vujoševića? Kako Obradović i porodica i pederi Stvar je u tome da vučić neće biti smenjen sve do bar 30% medija ne bude slobodno. A to što 99% nas koji smo protiv razmišlja u tom pravcu kako naša opcija nema šanse, nego za lidera virtuelno bira Đilasa to je poseban problem. Ovo nisu protesti za nekog nego protiv diktature, protiv medijskog mraka.
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby Гроф Тинторето » 30 Dec 2018, 01:02

Ali ovaj medijski mrak je posledica protesta protiv prethodnog medijskog mraka :D
Koliko je onih koji su se pokajali sto su izlazili petog oktobra, eto ja se nadam da se ljudi nece kajati sto su sada izlazili i da ce postaviti nekog valjanog.

Buzz' Beater wrote:

Гроф Тинторето

Postby Sezione » 30 Dec 2018, 02:25

Pa da su vesali po banderama ne bi se kajali. Oni umesto toga pustili da se napravi vlada sa koministrima. Ispali su glupi jbg.

Stvar je prosta
vucic=nemacka
ekipa koja dolazi=amerika

Srbije tu nema ni na mapi.

Al neka, protest je uvek dobra stvar.

@Dr
Jel su ga pustili niz vodu ili se dogovorio sa ridjobradim? :D

I juce sam procitao da je neko ovde napisao da je kao dobro sto vucic saradjuje sa srederom jer on je eto putinov covek za to i to. Izbombardovao nas lik, pa nam oprostio sto nas je tukao i sad je dobar.
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby AirBall » 30 Dec 2018, 10:17

Sezione wrote:Stvar je prosta
vucic=nemacka
ekipa koja dolazi=amerika

Srbije tu nema ni na mapi.

Dodik kaze Englezi, njemu nekako vise verujem... :D

Englezi stoje iza 95% demonstracija koje su unistile ovaj narod u srpskoj istoriji, pocevsi od 27. marta 1941. pa nadalje

http://mondo.rs/a1156137/Info/Ex-Yu/Dodik-protesti-u-Banjaluci-i-Beogradu-Velika-Britanija.html

Cilj je suzbijanje ruskog uticaja, verovatno imaju obavestajne informacije da se Vucic blago okrece prema Rusima...

Da se ne lazemo, to mu je jedini izlaz, u suprotnom ce ga zapad vrlo brzo reciklirati...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby grobar_Zvornik » 30 Dec 2018, 10:18

Ствари ће бити далеко јасније 17.1.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Ćoba » 30 Dec 2018, 10:45

Zalosno je sto ce se okrenuti Rusiji iz ocaja a ne zdravog razuma.
Ćoba

PreviousNext

Return to Turniri