Cvele wrote:Ja sam daleko bliži Dr Arslanagicevom stavu da bi ovo mogla biti saradnja Vučića i Đilasa nego tim Dodikovim i Šešeljevim sranjima o stranim službama,koja mi nemaju nikakvu logiku,za razliku od ovog stava.
I bilo šta od toga ne menja utisak da je narod jako nezadovoljan trenutnom situacijom,nije mala stvar nekoliko nedelja za redom okupiti petocifren broj ljudi koji nisu ucenjeni ili nagrađeni dolaskom na protest,za razliku od okupljanja suprotne strane.
Jedno ne iskljucuje drugo...
Vucic je poznat po tome sto ima spavace u svim strankama, na taj nacin je i napravio SNS... On uvek ima ljude koji rade za njega, a u vrhu su opozicionih stranaka...
Samo cu vas podsetiti da su Martinovic i Stevanovic npr ostali u SRS dok stranka nije ostala ispod cenzusa pa su brze bolje preleteli, pa je onaj Milenkovic iz Zitoradje preleteo kad se Seselj vratio iz Haga itd..
Djilas je definitivno njegov spavac, ali ne i jedini jer neki od nas znaju kako su njih dvojica saradjivali sve ove godine...
Sa druge strane je glupo ismevati pricu o radu obavestajnih sluzbi jer nije tajna da na ovim prostorima nema ko ne vrslja... Nema ozbiljne zemlje koja ovde ne brani svoje interese i tako je uvek bilo kroz istoriju...
Dodik i Seselj imaju pristup operativnim podacima i uvek treba uzimati za ozbiljno ono sto oni govore...
Imam sad jedno pitanje za tebe...
Ko iz dana u dan iz godine u godinu ponavlja ''okreni se Rusima, to je jedina nada za tebe i Srbiju''
Znaci to samo jedan covek prica na politickoj sceni Srbije, nadam se da sam ti olaksao...