Poison and Remedy wrote:Ti stvarno smatras da avione, helikoptere, tenkove, haubice, rakete zemlja-zemlja... u kolicinama koji su nama potrebni mogu da bez problema transportuju preko reke, kroz NATO zemlje? Ok, cak i da nekako to uspeju, cak i da nadjemo pare da sve to po dolasku sastavimo, obucimo potrebne kadrove da sa tim upravlja...koga planiras da napadnes sa tim? NATO snage na Kosovu? Izbrisali bi nas sa zemlje u roku od 5 minuta. Meni nije jasno kako tebi Ruski interesi i ciljevi mogu biti ispred Srpskih? Unistenje Srbije sigurno nije jedan od ciljeva koje Srbija ima. Bar meni ne deluje logicno.
Na koji nacin se vrsi transport vojne tehnike?
Koliko znam to se cini vojnim transportnim avionima i brodovima..
To se nazemno ne radi vec nekih 70 godina, od 2. svetskog rata...
I o kakvom unistenju govoris
Za mene je unistenje odricanje od suvereniteta jer taj defetizam kojim su vas otrovali ce dovesti do toga da ne samo da ce otici Kosmet nego ce otici i sve ostalo jer se pravi generacija kojoj nista nije sveto sem sopstvene guzice koju ce po mogucnosti prvom prilikom preseliti u neku zapadnu zemlju...
Lepo vam je Tegi napisao ali ne razumete prostu cinjenicu da sudbina jednog coveka i sudbina jedne nacije ne moze nikad ici u jednu recenicu..
Jer jedan covek, ili njih milion moze da se negde preseli, ali to ne znaci da ce na taj nacin biti resena i sudbina tog naroda...
Srbi su narod koji tradicionalno lose razume istorijske procese, tako se i Draza iznenadio kad su ga izdali njegovi saveznici Englezi i ostavili na milost i nemilost crvenoj nemani...
Sve revolucije u Evropi pocinju u Francuskoj od 1789. pa do danas...
Ovih dana se Francuzi bore da napuste brod koji tone i koji se zove EU, samo nama jos niko nije rekao da taj projekat lagano zatvara radnju...
Otisli su Englezi, videcemo ko je sledeci...
Vise ne zivimo u devedesetim kad se pod medjunarodna zajednica podrzumevalo da ce biti onako kako Klinton odluci, duvaju neki novi, svezi, severni vetrovi, a i tajfun sa Dalekog istoka..
Dace Bog bar jednom da prepoznamo istorijski proces na vreme, samo da ne bude kasno...
A Bog ce pomoci, ako bude imao kome...