Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby hehule » 07 Jan 2019, 20:18

Okupaciju KiM nikada nećemo priznati, jer je to po našem zakonu krivično delo. Svako priznavanje kapitulacije ili okupacije...
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!
hehule

Postby Zlaja » 07 Jan 2019, 20:21

Pa sumnjam da Vladimir Vladimirovič deli Miki Maus odlikovanja.
Zlaja

Postby AirBall » 07 Jan 2019, 20:26

Zlaja wrote:Pa sumnjam da Vladimir Vladimirovič deli Miki Maus odlikovanja.

Pitam te lepo kako se zove odlikovanje koje je dobio Mesic kad se vec pravis pametan
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Poison and Remedy » 07 Jan 2019, 20:27

Koliko u kurcetini po glavi stanovnika vredi taj orden? Nema sta, game changer na svetskom nivou je taj orden. Ima da nam svima svane kako sutra. Zivotni standard kao u Svajcarskoj, cene benzina,hrane i ostalih potrepstina padaju, plate i penzije rastu, deca pocinju da se radjaju neverovatnom brzinom, skolstvo i zdravstvo postaju besplatni, mladi prestaju da napustaju zemlju, vojska jaka i ponosna, policija cestita, kriminal iskorenjen, Ameri zaplaseni beze sa Kosova, Siptari ih u nevrici prate, CG se vraca u zajednicu sa nama, a usput uzimamo bahato i RS jer nam se moze...
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby AirBall » 07 Jan 2019, 20:30

Poison and Remedy wrote:Koliko u kurcetini po glavi stanovnika vredi taj orden? Nema sta, game changer na svetskom nivou je taj orden. Ima da nam svima svane kako sutra. Zivotni standard kao u Svajcarskoj, cene benzina,hrane i ostalih potrepstina padaju, plate i penzije rastu, deca pocinju da se radjaju neverovatnom brzinom, skolstvo i zdravstvo postaju besplatni, mladi prestaju da napustaju zemlju, vojska jaka i ponosna, policija cestita, kriminal iskorenjen, Ameri zaplaseni beze sa Kosova, Siptari ih u nevrici prate, CG se vraca u zajednicu sa nama, a usput uzimamo bahato i RS jer nam se moze...

Pa nikad se u istoriji od Rusije nije trazio zivotni standard i penzije vec politicka podrska i oruzje...

Dajte ljudi, sta vam je danas, kao da ste sa kruske pali..

Jel ste vi ucili nesto iz istorije?

Ni za siptare se nisu na Kosmetu u uniformama borili Amerikanci i Englezi, oni su ih samo naoruzali i politicki podrzali...
AirBall

Postby Poison and Remedy » 07 Jan 2019, 20:34

AirBall wrote:Pa nikad se u istoriji od Rusije nije trazio zivotni standard i penzije vec politicka podrska i oruzje...

Dajte ljudi, sta vam je danas, kao da ste sa kruske pali..

Jel ste vi ucili nesto iz istorije?

Ni za siptare se nisu na Kosmetu u uniformama borili Amerikanci i Englezi, oni su ih samo naoruzali i politicki podrzali...

A preko koje od okruzujucih NATO zemalja planirju da nam doture to oruzje i zasto jos nisu?
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby AirBall » 07 Jan 2019, 20:35

Poison and Remedy wrote:A preko koje od okruzujucih NATO zemalja planirju da nam doture to oruzje i zasto jos nisu?

Pa proturili su Siriji oruzje i svaki dan ga proturaju preko medjunarodnjih voda, preko Bosfora svaki dan prolaze ruski vojni brodovi....

Dunav je koliko sam ja ucio u skoli plovan gotovo citavim tokom

Prodju pored Erdogana koji je u NATO i masu mu sa palube...
AirBall

Postby neza » 07 Jan 2019, 20:37

Jao milina!
Sada ce da se biju sa Amerima Ruje preko nas a mi kao Asadovici polako put Nemacke!
Najebo si, Svabo, sada mi napadamo! :jupi:
neza

Postby Max Manus » 07 Jan 2019, 20:39

Ja koliko vidim malo malo pa sleti ruski transporter u Surčin s obzirom da sam na liniji sletanja aviona primeti se :biggrin:
Max Manus

Postby grobar_Zvornik » 07 Jan 2019, 20:39

Хвала и Милици љепотици.

"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Ron Swanson » 07 Jan 2019, 20:44

* Milica maloumnica je pravilno

Ona i Miša Vacić, tj. "njihove" organizacije lagano u isti koš.
Ron Swanson

Postby Poison and Remedy » 07 Jan 2019, 22:02

AirBall wrote:Pa proturili su Siriji oruzje i svaki dan ga proturaju preko medjunarodnjih voda, preko Bosfora svaki dan prolaze ruski vojni brodovi....

Dunav je koliko sam ja ucio u skoli plovan gotovo citavim tokom

Prodju pored Erdogana koji je u NATO i masu mu sa palube...

Ti stvarno smatras da avione, helikoptere, tenkove, haubice, rakete zemlja-zemlja... u kolicinama koji su nama potrebni mogu da bez problema transportuju preko reke, kroz NATO zemlje? Ok, cak i da nekako to uspeju, cak i da nadjemo pare da sve to po dolasku sastavimo, obucimo potrebne kadrove da sa tim upravlja...koga planiras da napadnes sa tim? NATO snage na Kosovu? Izbrisali bi nas sa zemlje u roku od 5 minuta. Meni nije jasno kako tebi Ruski interesi i ciljevi mogu biti ispred Srpskih? Unistenje Srbije sigurno nije jedan od ciljeva koje Srbija ima. Bar meni ne deluje logicno.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby treci » 07 Jan 2019, 22:09

Ruski i srpski interesi su se kroz istoriju poklapali Rusija je nama pomogla da budemo nezavisni. Ako bi nam danas pomogli da budemo nezavisni ja sam orvi za bazu kod Vranja-Rusku. Ali davati orden čoveku koji kritikuje kosovski zavet.. Nemam reči.
treci

Postby AirBall » 07 Jan 2019, 22:33

Poison and Remedy wrote:Ti stvarno smatras da avione, helikoptere, tenkove, haubice, rakete zemlja-zemlja... u kolicinama koji su nama potrebni mogu da bez problema transportuju preko reke, kroz NATO zemlje? Ok, cak i da nekako to uspeju, cak i da nadjemo pare da sve to po dolasku sastavimo, obucimo potrebne kadrove da sa tim upravlja...koga planiras da napadnes sa tim? NATO snage na Kosovu? Izbrisali bi nas sa zemlje u roku od 5 minuta. Meni nije jasno kako tebi Ruski interesi i ciljevi mogu biti ispred Srpskih? Unistenje Srbije sigurno nije jedan od ciljeva koje Srbija ima. Bar meni ne deluje logicno.

Na koji nacin se vrsi transport vojne tehnike?

Koliko znam to se cini vojnim transportnim avionima i brodovima..

To se nazemno ne radi vec nekih 70 godina, od 2. svetskog rata...

I o kakvom unistenju govoris

Za mene je unistenje odricanje od suvereniteta jer taj defetizam kojim su vas otrovali ce dovesti do toga da ne samo da ce otici Kosmet nego ce otici i sve ostalo jer se pravi generacija kojoj nista nije sveto sem sopstvene guzice koju ce po mogucnosti prvom prilikom preseliti u neku zapadnu zemlju...

Lepo vam je Tegi napisao ali ne razumete prostu cinjenicu da sudbina jednog coveka i sudbina jedne nacije ne moze nikad ici u jednu recenicu..

Jer jedan covek, ili njih milion moze da se negde preseli, ali to ne znaci da ce na taj nacin biti resena i sudbina tog naroda...

Srbi su narod koji tradicionalno lose razume istorijske procese, tako se i Draza iznenadio kad su ga izdali njegovi saveznici Englezi i ostavili na milost i nemilost crvenoj nemani...

Sve revolucije u Evropi pocinju u Francuskoj od 1789. pa do danas...

Ovih dana se Francuzi bore da napuste brod koji tone i koji se zove EU, samo nama jos niko nije rekao da taj projekat lagano zatvara radnju...

Otisli su Englezi, videcemo ko je sledeci...

Vise ne zivimo u devedesetim kad se pod medjunarodna zajednica podrzumevalo da ce biti onako kako Klinton odluci, duvaju neki novi, svezi, severni vetrovi, a i tajfun sa Dalekog istoka..

Dace Bog bar jednom da prepoznamo istorijski proces na vreme, samo da ne bude kasno...

A Bog ce pomoci, ako bude imao kome...
AirBall

Postby neza » 07 Jan 2019, 22:38

Браћи Вућићи?
Ај не зезај. __________ па онда да причамо о српским интересима.
Last edited by AirBall on 07 Jan 2019, 22:39, edited 1 time in total.
Reason: bez ovakvih stvari na forumu
neza

PreviousNext

Return to Turniri