Trazio je u dublu, i to kada se lomilo u drugom setu. Ja ne napisah da ne izazovem gnev forumske mase

, nisam gledao pa nisam smeo da tvrdim da je folirao.
Bravo za Hjuita i Grota, vec sam video Marija sa Salatarom, ovako ce morati da se dobro pomuci. Belgiji ce konacno na megdan neki igraci bolje plasirani od 200-tog mesta, ali opet ocekujem neku brzu podlogu koja odgovora Gofanu, a ne prija Argentincima, pa ce domacini biti favoriti za finale. Idealan scenario Vord i Darcis, koji jedva da dobace do nekog ATP meca u toku godine, odlucuju kome ide pehar pobednika DC

.
Da se kratko osvrnem i na nas poraz u Argentini. Razocaran sam nastupom Filipa, dobio je poverenje pre Lajovica i posle 4-4 u prvom setu odigrao vrlo lose, bio pociscen sa terena. Ovo mu je bila bas dobra prilika da zablista, izvuce maksimum iz sebe protiv igraca koji nije nepobediv, u mecu gde nije bio pod imperativom da mora da dobije, ali ucinak vrlo slab. Pokazuje tendecije igraca kome ce neki maksimum biti uguravanje u Top50 i nista vise. Ziki je mozda zrtva sto mu se partneri non stop menjaju, ali mislim da je vreme ili da ima stalnog dubl partnera za DC, ili da trazimo potpuno novu kombinaciju nekih singl igraca (makar to bili Lajovic/Krajinovic). Viktor je verovatno i zrtva non stop igranja od jula prosle godine, on je i previse ostvario za to vreme, ne mogu mu mnogo zameriti. Steta zbog poraza u petak, a u subotu u dublu ocekivan poraz posle svega sto mu se desavalo. Ostaje mi opet nekako gorak utisak da nismo uspeli u jednom dosta otvorenom mecu ni da pridjemo sansi da napravimo "iznenadjenje" pobedom u gostima bez najboljeg igraca, i tako otvorimo vrata finala.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.
#8 #24
OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018
OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!