Milutinov Tata wrote:Milutinov Tata wrote:Maki wrote:Stosur ispala,pobedila je neka madjarica.

Za nas starije

poznato ime,
tukla Jelenu Dokic na RG 2001 i dogurala do 1/4 finala, a Ana je preko nje osvojila prvi turnir u Kanberi 2005 (plus preko nje i usla na taj turnir).
Nalbi prosao, a krece i sudar titana na terenu broj 3. Novak izgleda deli dupli stapic, vole Francuzi peciva

.
Uhh

Veceras mi je sinulo da sam napravio gresku, Madjarica koja je dobila Jelenu u trecem kolu je bila Petra Mandula. Inace jos mi se javilo i da je izgubila od Madjarice Kuti Kis u prvom kolu AO 2000. Previse Madjarica lako pomuti pamet

, izvinjavam se.
Nema sad izvinjavanja, shteta je uchinjena. Vera u tvoju bazu podataka je poljuljana. Lichno, ne znam vishe ni u shta da se pouzdam, razmishljam u magnovenju da od sad google konsultujem za podatke

pozdrav, Vash bivshi obozhavalac, loki
That aside, josh ne stigoh da pogledam mech na Vimb-iju, tako da zahvaljujem na dobrim pracenjima na ovim temama.

Nadam se da se od sutra/prekosutra prikljuchujem gledanju

[sad je odlichan trenutak da mi se ponudi mito u vidu ovih jagoda, da se odluchim na vreme

]
Another thing. This idea of "I'm offended". Well I've got news for you. I'm offended by a lot of things too. Where do I send my list? Life is offensive. You know what I mean? Just get in touch with your outer adult. And grow up. And move on.