Board index Tenis Turniri

Davis Cup

Re: Davis Cup

Postby Starsica » 06 Mar 2016, 16:13

Sir Oliver wrote:Pazi sta zelis. Moze i da ti se ostvari...

Alal mu ćufte, da se ne pojavi više u reprezentaciji. Posebno zbog takvih komentara.
Za svakog igrača koji ima loš dan a igra za repku (ne samo tenis) i dobije takav komentar, poželim da u reprezentaciju više nos ne promoli.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Tomasz Rzasa » 06 Mar 2016, 16:24

Pa ono, cinjenica je da igraju u recimo Indijan Velsu Kukuskin bi skupljao gemove.

Bitno je da prozivaju publiku, kao losa podrska a oni se blamiraju protiv Kazahstanaca.
So if you walk away
Who is gonna stay
Tomasz Rzasa

Postby Sir Oliver » 06 Mar 2016, 16:24

Ovo me strasno podseca na mec sa Simonom. Mrtve lopte na koje Nole pravi gomile neiznudjenih gresaka. Protivnik koji skoro da ne gresi i moze da prebacuje do u beskonacnost - a da onda pojacava forhendom, posebno na Noletov drugi servis. Gledao sam i onaj njegov jedini mec sa Kukuskinom na ATP turu i to je takodje bilo jedno veliko mucenje. Ocigledno mu uopste ne odgovara...Plus, losa forma...
"SPORT POSTOJI DA BI PRAVDA POBEDJIVALA"
Sir Oliver

Postby Pit Bull » 06 Mar 2016, 16:25

Da je ovo prvi put pa da shvatim, ali kad god treba da se odigra za reprezentaciju on chokeuje, ili igra preko kurca, ili je povredjen pa pokusa da forsira a to ne ide... Ali uvek neki problem. Seti se Argentine i meca protiv Delpa kada je svima bilo jasno da ne moze i da ne treba da forsira. Pa opet na OI 2012, choke u i u 1/2 i u mecu za medalju. Nestvarno, igrac njegovog kalibra ovo mora da resava glat, da igra GrandSlam mec ovo bi dobio 6-2,6-1,6-0...
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Sir Oliver » 06 Mar 2016, 16:33

Daj, majke, ti, prelistaj njegovu statistiku za reprezentaciju. Koliko je dobio a koliko izgubio. Mislis da on nije zeleo da dobije na Olimpijadi? Da li si gledao taj mec? A drugo, da li si gledao njegov jedini mec protiv Kukuskina do sada, kada ga je jedva pobedio sa 2:1. Ako si se ikada bavio bilo kojim sportom onda znas da postoje protivnici koji ti ne odgovaraju, bez obzira na razliku u kvalitetu. A takodje da postoje losi dani. Novak je za reprezentaciju imao veoma malo losih dana. Doneo nam je pehar u ovom istom takmicenju. Upravo ovo mucenje moze da ti kaze nesto o tome koliko je veliki baja. Da uprkos tome sto svako malo postoje ovakvi dani, on ipak i dalje pobedjuje u neverovatnom procentu.
Sir Oliver

Postby Starsica » 06 Mar 2016, 16:36

Nesuvisla rasprava. Pite, nisam očekivala od tebe takav stav.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Pit Bull » 06 Mar 2016, 16:39

Ne znam, kao sto neki znaju a neki ne, nisam od onih koji navijaju za Djokovica na ATP touru, naravno u zavrsnici uvek navijam protiv Mareja,Federera,Nadala,Vavrinke da osvoji trofej, ali generalno ne. Ali kada igra za DavisCup on ili bilo koji nas teniser navijam svim srcem i ne mogu da shvatim da prvi teniser sveta ne moze da ocisti nekoga ko nije u top80 sa 3:0 nego se muci kao da igra protiv nzm koga. Da Kukuskin ima neko oruzje u igri pa hajde, ali ovakvo mucenje. Valjda ce dobiti, ima jos mnogo da se igra.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby cecans » 06 Mar 2016, 16:40

Bedna poseta, igra reprezentacija u Beogradu, sa Vicinog meca se vecina pokupi i ode ali zato se komentarisu igraci koji za tu istu reprezentaciju igraju :tap:
Uzgred, Kukuskin igra odlicno.
cecans

Postby Houdini » 06 Mar 2016, 16:45

jebalo ga igranje u Davis Cup vise.. ja sam se nadao da je skontao protiv Argentine da je nepotrebno.. al dzaba evo opet se iscrpljuje..

nije dugo trenirao, treci dan igra mec u tri seta.. ma bezi bre iznervirao sam se sto igra ovo.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Sir Oliver » 06 Mar 2016, 16:54

Vidi, gledam tenis redovno, ne samo Djokovica vec i kada on ne igra. To je zato sto vec preko 40 godina igram tenis i mislim da ga dobro poznajem. Novaku na sporoj podlozi najmanje odgovaraju igraci koji mogu beskonacno da drze lopticu u igri i backhand-om i forhand-om, dobro se krecu i malo grese. Tu bi trebalo da on igra na strpljenje i na veliki broj udaraca - sto on naravno i igra protiv Vavrinke ili Federera, ali psiholoski je stvarno tesko da udje sa tom taktikom protiv Kukuskina ili Simona. Tu on ocekuje od sebe da vodi igru i pokusava da hvata uglove i pojacava udarce. To je, medjutim, problem posto loptica nema dovoljnu rotaciju niti dovoljnu snagu da moze da je "zategne" na nacin na koji to cini na malo brzim podlogama. I onda, naravno, krece ludilo neiznudjenih gresaka koje dodatno stvaraju nesigurnost dok se protivnik nalozi jer vidi da moze da dobije, pa pocinje da pogadja i ono sto obicno ne pogadja. Tu sad gledamo kod Kukuskina, koji pogadja stagod da pozeli. Dok je Noletu stegnuta ruka i frka u glavi.

Hocu da kazem, nije to ni malo lako. Nadajmo se da ce uspeti da ovo nekako prelomi. Sada ce vec poceti da dolazi do izrazaja i ko je fizicki u boljoj formi. To bi ipak trebalo da je Novak...
Sir Oliver

Postby Houdini » 06 Mar 2016, 16:59

Sir Oliver wrote:Sada ce vec poceti da dolazi do izrazaja i ko je fizicki u boljoj formi. To bi ipak trebalo da je Novak...

ja se plasim da nije.. dok je imao infekciju oka verovatno nije trenirao, a za razliku od Rusa igrao je i juce..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Sir Oliver » 06 Mar 2016, 17:05

Houdini wrote:ja se plasim da nije.. dok je imao infekciju oka verovatno nije trenirao, a za razliku od Rusa igrao je i juce..

Moguce da si u pravu. Evo, vec lici da je prilicno umoran...Mada on zna tako da padne pa da se volsebno digne...
Sir Oliver

Postby Peskir » 06 Mar 2016, 17:11

Treci dan za redom Novak igra, nije lako jos i Kazahstanac igra dobro.

Ne znam sto se pljuje Novak ima i on pravo na los dan.

Ja verujem da ce pobediti.
Peskir

Postby Crna Ovca » 06 Mar 2016, 17:17

Sad ga lomi bree!
Јер ја сам дете Партизана, црна овца друштва, увек бела врана
Crna Ovca

Postby AirBall » 06 Mar 2016, 17:23

Sir Oliver wrote:Ovo me strasno podseca na mec sa Simonom

Kukushkin je dve klase igrac ispod Simona...

Kad bi Nole ovo izgubio to bi mu bio verovatno najtezi poraz u poslednjih 10-ak godina..
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

PreviousNext

Return to Turniri