Board index Tenis Turniri

Davis Cup

Re: Davis Cup

Postby House » 06 Mar 2016, 17:24

Znate kako Dule kaze..da bi pobedio slabijeg od sebe ...moras da imas energiju kao on i onda kvalitet dodje do izrazaja...Kukuskin danas...a i njihov dubl od juce igraju sa dvaput vecom energijom....
Da je rekao ‘kroz zid!’, išli bi kroz zid, zajedno sa svom braćom na terenu!!- LOVERNJ <3
House

Postby Sir Oliver » 06 Mar 2016, 17:25

Kukuskin jeste losiji igrac od Simona, ali ne po ovome sto igra u Beogradu - i protiv Truickog i veceras protiv Djokovica.
"SPORT POSTOJI DA BI PRAVDA POBEDJIVALA"
Sir Oliver

Postby AirBall » 06 Mar 2016, 17:27

Sir Oliver wrote:Kukuskin jeste losiji igrac od Simona, ali ne po ovome sto igra u Beogradu - i protiv Truickog i veceras protiv Djokovica.

Igrace njih dvojica uskoro na nekom turniru, smem da se kladim da nece ni da se priblizi do seta, skupice 2-3 gema po setu...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Sir Oliver » 06 Mar 2016, 17:29

Zavisi od turnira. Na brzoj podlozi - da. Na sporoj, opet ce namuciti Novaka.
Sir Oliver

Postby AirBall » 06 Mar 2016, 17:30

Sir Oliver wrote:Zavisi od turnira. Na brzoj podlozi - da. Na sporoj, opet ce namuciti Novaka.

Teoretske sanse nema, Nole od takvih nikad ne gubi setove...
AirBall

Postby Pit Bull » 06 Mar 2016, 17:31

Bravo, samo da se Viktor ne obruka...
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Sir Oliver » 06 Mar 2016, 17:32

AirBall wrote:Teoretske sanse nema, Nole od takvih nikad ne gubi setove...

Pa cekaj, zar nije izgubio set od njega u jedinom ATP mecu koji su igrali?
Sir Oliver

Postby AirBall » 06 Mar 2016, 17:33

Sta je tesko priznati da su Kazahstanci usli u mec sa znatno jacim nacionalnim nabojem... Svi oni daju 300% svojih mogucnosti dok nasi igraju znatno ispod realnog kvaliteta i tu ne mislim iskljucivo na Noleta, jos su manje pokazali Troicki i Zimonjic...

Podloga je tek posebna prica, kao da su je neprijatelji birali, a ne mi...

Sir Oliver wrote:Pa cekaj, zar nije izgubio set od njega u jedinom ATP mecu koji su igrali?

Nisam gledao statistiku vec uopste pisao o tome kako Nole prolazi protiv igraca njegovog kalibra...

Nemam tacne brojke, ali sam poprilicno siguran da preko 90% meceva dobija 2-0 protiv igraca koji su van 20 na rang listi...
AirBall

Postby Sir Oliver » 06 Mar 2016, 17:35

Ma nije nista tesko priznati. Uopste ne sudim njihovom nacionalnom naboju. Nole je dosao sa infekcijom oka i odigrao tri meca u tri dana. Nije bas da ovde stoji. Naprotiv, trudi se. Ne vidim da je ovde problem u nacionalnom naboju. Barem ne kod njega...A Kazahtancima svaka cast.
Sir Oliver

Postby cecans » 06 Mar 2016, 17:36

KUkuskin danas igra daleko iznad svog nivoa i zato je jos uvek u mecu. Da li ce u nekom od buducih meceva skupljati gemove, u ovom ne igra nikakvu ulogu.
cecans

Postby House » 06 Mar 2016, 17:39

U pravu si Air...Zimonjic nikad nije odigrao mec kao svet za reprezentaciju uvek otaljava...ne secam se kad smo dobili dubl...i ono sto je problem...oni dodju ovde da izgaraju za repku...vidis energiju i krv u ocima..mi to nemamo...i ne znam zasto je bilo kome to tesko da prizna...

Da imamo energiju na nivou kao i oni...zavrsili bi jos juce mec 3-0...ali to je vec do selektora..koji izgleda ima pametnija posla od tenisa, govno Napredno...
Da je rekao ‘kroz zid!’, išli bi kroz zid, zajedno sa svom braćom na terenu!!- LOVERNJ <3
House

Postby AirBall » 06 Mar 2016, 17:41

Bas me zanima kako bi pojedinci komentarisali da Federer npr gubi u Zenevi od Kukushkina 2-1 u setovima...

Tako nesto ne mogu ni da zamislim...
AirBall

Postby Pit Bull » 06 Mar 2016, 17:43

Zimonjic je vec 3-4 godine bivsi dubl igrac i konstantno je drugi igrac u paru s kim god igra na touru, mada i ranije u vreme Santoroa pa posle i Nestora nikad nije bio glavni igrac. A onda dodje u reprezentaciju gde nema saigraca sa kojim uvek igra, lepo je izgledalo dok je Bozoljac igrao, imali su par stvarno vrhunskih meceva i cak mislim da bi na OI bolji rezultat napravili njih dvojica nego Djokovic i Zimonjic. Dubl nam je rak rana DCa vec dugi niz godina, sve reprezentacije imaju neki tim...

Belgija-Hrvatska 2:2, odlucuju Coric-Kopejans. Cudi me da Bemelmans ne igra odlucujuci mec, Borna je ovde apsolutni favorit. Mada i od Zvereva se ocekivalo da pocisti Rosola pa on na kraju bio pociscen.

Marej-Nisikori igraju dobar mec u Birmingemu, 2:0 je imao Marej ali ide Nisikori ka 2:2.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Rhino Gattuso » 06 Mar 2016, 17:49

hahahahaha ima li meca da nema ovog vaseg lika :)
SRBIJA
Rhino Gattuso

Postby Sir Oliver » 06 Mar 2016, 17:54

AirBall wrote:Bas me zanima kako bi pojedinci komentarisali da Federer npr gubi u Zenevi od Kukushkina 2-1 u setovima...

Tako nesto ne mogu ni da zamislim...

Ne znam da ti kazem. Ali, mogu samo da ti ponovim conjenice: Novak je protiv Kukuskina odigrao samo jedan ATP mec do sada i jedva ga pobedio sa 2:1 u setovima. Slicno mucenje kao ovo sada. I nije Kukuskim jedini. Beluci, Dolgopolov...ima dakle jos igraca koji su nisko na ATP listi a koji itekako mogu da ga namuce. Recimo, Tomi Has ili Kolsajber, na sporoj podlozi. To nema veze sa ukupnom statistikom protiv "takvih igraca". Svi su ti igraci razliciti i pojedini mu manje odgovaraju nego vecina drugih.

Naravno, Nole brzo uci. Igraci koji ga namuce u dva tri susreta ne mogu da racunaju da ce ga predugo muciti, jer ce se brzo adaptirati. Ali, sa Kukuskinom je do sada igrao vrlo malo...
Sir Oliver

PreviousNext

Return to Turniri