Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby AirBall » 18 Jan 2019, 14:45

Dr Arslanagic wrote:Иако смо ми понизно изјавили како смо спремни да наставимо дијалог у бриселу, ако укину те таксе.
Нико Србију не може да понижава .... како ли наш председник доживљава понижавање?

Mozda zvuci paradoksalno ali trenutno za Srbiju najvise cine siptari svojim tvrdim stavom da nema nikakvog kompromisa...

Taci ma koliko zeleo da napravi neki dogovor nema politicku tezinu da to izvede do kraja, siptari su medjusobno podeljeni i bilo kakav kompromis bi doziveli kao izdaju...

Pao bi sa vlasti dok kazes keks...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby grobar_Zvornik » 18 Jan 2019, 14:51

Dr Arslanagic wrote:Најважније је да је Путин јасно ставио до знања - може помоћ само уз резолуцију 1244.
Наш председник је није ни споменуо.
Нити ће.
И даље гусла о компромису, према којем ми треба да дамо своју територију.
А сећамо се и колико је пљувао по резолуцији 1244.
Такође и врло јасне поруке да се не може више седети на две столице.
Заједно смо јачи. Саме ће вас прогутати.

Русија ниже успех за успехом на међународном плану, само будала може да не прихвати руку помоћи од такве силе која долази.
Асад је био мртав човек када је Русија дошла. Сирија пред капитулацијом.
Ено сада и Судан нуди луку, и још једна земља заборавио сам која.
Русија и Кина преузимају Африку. Следећи је блиски исток.
Након тога балкан.

Америка се повлачи, и питање је времена када ће бондстил бити уклоњен.
То су трампова предизборна обећања која се полако остварују.
Ко жели да види, међународна ситуација је јасна и глупом је јасно која страна је прави избор за Србију.

Ено шиптарима не пада на памет да укину таксе.
Иако смо ми понизно изјавили како смо спремни да наставимо дијалог у бриселу, ако укину те таксе.
Нико Србију не може да понижава .... како ли наш председник доживљава понижавање?

Доцо бар се теби не мора објашњавати шта иде у етар?

Јучерашња конференција је била реда ради. Фолклор у складу са приликом. Најбитније је оно што је у четири ока речено.
А ја желим вјеровати да не постоји легалан представник српског народа који би издао оно што му је речено из братске Русије.

Ако је неко очекивао да ће Владимир поменути како би било лијепо да се оснује нека војна база у Тимочкој Крајини или војвођанским пољима, тај се дебело преварио... Овако, развијање сарадње у области модерних технологија, едукација војних кадрова, заједничка сарадња у области намјенске индустрије. Угодно за ухо и оних којима је јуче скочио притисак кад су видјели какав је дочек припремљен за Цара Владимира Владимировича.

Сад је само важно допустити времену да одради своје...

У Бриселу није потписано оно чега смо се прибојавали... А није не зато што је Вучић чувар српских интереса и вођа који жели истинско добро свом народу, већ зато што је Русија јасно дала до знања шта би то признање и одрицање од 13% територије донијело.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Dr Arslanagic » 18 Jan 2019, 14:53

@air

Тако је.
Међутим нема назнака да смо ми спремни да у било ком тренутку кажемо - доста је.
7 година им уступамо све, дали смо све да би дошло до компормиса, шиптари формираше војску, нису ЗСО, уводе таксе.
Нема више. Бриселски споразум се прекида. Ако желите наставак дијалога правац СБ УН.

Пре тога такав наступ договориш са Русијом и Кином, и довиђења.

То се неће десити, јер је овај издајник, и једино му купује време што су шиптари глупи.
Време за останак на власти, а не време када ће се променити околности на нашу воденицу.
Које он ни у лудилу не би потенцирао.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 18 Jan 2019, 14:57

grobar_Zvornik wrote:У Бриселу није потписано оно чега смо се прибојавали... А није не зато што је Вучић чувар српских интереса и вођа који жели истинско добро свом народу, већ зато што је Русија јасно дала до знања шта би то признање и одрицање од 13% територије донијело.

Остало да занемаримо, шта ти значи ово - "У Бриселу није потписано оно чега смо се прибојавали".
Ти знаш шта пише у Бриселском споразуму?
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby grobar_Zvornik » 18 Jan 2019, 15:02

Није потписано, признајемо независност Косова од тог и тог датума. :okk:
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

grobar_Zvornik

Postby Dr Arslanagic » 18 Jan 2019, 15:09

Па како знаш?
Боља је варијанта да га призна без одређеног датума?

Дај молим те немој да релативизујеш историјску издају.
Да КиМ остане у Србији, за све ово што је до сада урадио треба да робија по свим тачкама којима је прекршио устав.

Путинове изјаве доживљавам као чупање ушију вучићу, и никако другачије.
Чак и као својеврсни ултиматум.

Издајник се жестоко преиграо и нема више јебања целог света у мозак, као што ради овдашњим овцама.
Dr Arslanagic

Postby AirBall » 18 Jan 2019, 15:13

Dr Arslanagic wrote:Издајник се жестоко преиграо и нема више јебања целог света у мозак, као што ради овдашњим овцама.

Izuzetno ga potcenjujes...

Sve je u politici napravio na prevaru, prevario je citav svet...

Ne kazem da ce mu jos dugo sve ovo prolaziti, ali mu za sada sasvim OK ide ovo sedenje na dve stolice...

Dokle ce tako biti, videcemo...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Grba » 18 Jan 2019, 15:16

Ali je potpisano formiranje zso po zakonima Kosova npr.

Sto se tice taksi, ja se kladim da se uskoro ukidaju. U sustini se nije ni osetilo, nicega nije manjkalo. Osim stampe (da se ja pitam, u pogledu stampe tako bi i ostalo). Ili su privrednici bili spremni ili je roba i dalje prelazila preko granice. Kamiona na Jarinju provereno nema od uvodjenja taksi.

Inace, malo nakon uvodjenja taksi, formirana je vojska kosova. Poprilicno tiho je sve to proslo, a i danas se uopste o tome ne prica. To nije uticalo na pregovore, niti utice, nastavice se kad se ukinu takse (je l cuo neko mozda Vucica da uslovljava pregovore vojskom kosova npr.?) Rekao bih, ne iskljucujuci potencijalnu paranoicnost kod sebe, da su takse posluzile svrsi.
Grba

Postby grobar_Zvornik » 18 Jan 2019, 15:16

Dr Arslanagic wrote:Па како знаш?
Боља је варијанта да га призна без одређеног датума?

Нити сам пророк, нити сам био у Бриселу, али су ствари савршено јасне. Додатак у претходном посту са детаљом тог и тог датума је чист симболизам. Ништа више.

Остаје нам да вјерујемо како ће се на глобалном нивоу још неке ствари измијенити. А Боже мој једног дана вратити шејтана у рупу.

И наравно остаје нам да промовишемо националне вриједности, културу и традицију, породицу као стуб.

Биће Вучић и послије Вучића, важно је да Србија буде јача. И још важније да се поштује истински пријатељ српског народа кроз вијекове - Русија.

grobar_Zvornik

Postby Grba » 18 Jan 2019, 15:20

Dr Arslanagic wrote:
Путинове изјаве доживљавам као чупање ушију вучићу, и никако другачије.
Чак и као својеврсни ултиматум.

Kakvo je to cupanje usiju uz orden?

E da, Putin gospodin. Samo nije trebalo da ovako sroza vrednost tom najvisem ordenu Ruske federacije
Grba

Postby Milutinov Tata » 18 Jan 2019, 16:27

Sta se iza zatvorenih vrata desavalo ne znamo, mozemo samo da pratimo dogadjaje narednih meseci i da se nadamo najboljem. Niko nama ne moze "pomoci" ako mi tu pomoc sami ne zelimo, nebitno sa koje strane dolazi. Ja bih zeleo da konacno cujemo sta je nas plan u vezi Kosoava i Metohije, posto su Albanci izneli svoj.

@Doktor - Tramp uskoro krece u predizbornu kampanju, videcemo kakav ce to imati uticaj na nas tokom ove godine. Najavio je i povlacenje trupa iz Sirije, pa je to odmah "omeksao". Njegove ideje nisu deo "sistema", okrenut je unutrasnjoj politici i ne brine previse za dogadjanja u svetu. Ukoliko ne ostane predsednik sve se moze okrenuti za 180 stepeni, pretpostavka je da onda dolazi "demokratska" administracija, a znamo sta to znaci za nas.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Zlaja » 18 Jan 2019, 17:47

Kaa ka ljin...
na na na na...

Zlaja

Postby Karamazov » 18 Jan 2019, 17:58

Svaka čast! Ovako se peva.

Samo da nije Miljacka, dosadio je sa njom.
Karamazov

Postby bhc_comp » 18 Jan 2019, 18:01

Da li neko zna zašto na RTS2 postoje vesti na Albanskom jeziku?
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby Гроф Тинторето » 18 Jan 2019, 18:22

"Mi smo veoma spremni uvek da razgovaramo, da vidimo dokle se stiglo u vezi sa ZSO i kakve ideje imaju, jer svaki dan slušam o nekom konačnom rešenju, a vidim da to podrazumeva da Srbija prizna Kosovo. A šta Srbija i Srbi imaju od toga - nijedan odgovor nisam dobio od Prištine"

Nema za dzabe. Ali ako ponude nesto...
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

PreviousNext

Return to Turniri