Ovo je kao da gledaš nadrealiste u realnom vremenu.
A tek ovo.
Kakva udarna vest na "moja Prva
Гроф Тинторето wrote:Withnail wrote:
hahah odlicna rezija
Poison and Remedy wrote:Ja sam ubedjen da vecina ljudi nema blage veze zasto se seta.
Glavni zahtevi šetača ostaju isti: Pronalaženja krivaca za političko nasilje u kojem je najpre medijski linčovan pa onda ubijen Oliver Ivanović, koje je na svojoj koži osetio Borko Stefanović, ali i novinar iz Grocke Milan Jovanović. Sada su postavljeni i drugi zahtevi. „Pet minuta za pet miliona“ je slogan koji se obraća javnom televizijskom servisu koji finansiraju svi građani. Demonstranti zahtevaju od RTS-a upravo to – da bude servis svih, a ne prćija moćnih. „Umesto toga, RTS je saučesnik u prikrivanju istine i kreiranju paralelne, lažne stvarnosti koju Aleksandar Vučić stvara već šest godina“, navodi se u saopštenju organizatora protestne šetnje.
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe wrote:Poison and Remedy wrote:Ja sam ubedjen da vecina ljudi nema blage veze zasto se seta.
Stalno su istiGlavni zahtevi šetača ostaju isti: Pronalaženja krivaca za političko nasilje u kojem je najpre medijski linčovan pa onda ubijen Oliver Ivanović, koje je na svojoj koži osetio Borko Stefanović, ali i novinar iz Grocke Milan Jovanović. Sada su postavljeni i drugi zahtevi. „Pet minuta za pet miliona“ je slogan koji se obraća javnom televizijskom servisu koji finansiraju svi građani. Demonstranti zahtevaju od RTS-a upravo to – da bude servis svih, a ne prćija moćnih. „Umesto toga, RTS je saučesnik u prikrivanju istine i kreiranju paralelne, lažne stvarnosti koju Aleksandar Vučić stvara već šest godina“, navodi se u saopštenju organizatora protestne šetnje.
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests