Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Poison and Remedy » 30 Jan 2019, 13:02

Buzz' Beater wrote:Ako bih dao nekom glas do su PSG i Dveri ma kakvi bili, hocu nova lica na politickoj sceni, dosta mi je ovih koji su od vlasti pokupovali vile preko 300 m2, stanove po Londonu itd. Ovi da odu, oni da se ne vrate.

U pravu si, bio bi red da se Trifunovici isele od mame :biggrin:
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby AirBall » 30 Jan 2019, 13:40

Poison and Remedy wrote:U pravu si, bio bi red da se Trifunovici isele od mame :biggrin:

Da si ziv i zdrav, davno se on ocesao od drustvene svojine

Jedino sam dužan Dani Drašković koja mi je dala stan od 48 kvadrata. Mislim, dala...

https://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/2724691/ekskluzivno-ispovest-sergeja-trifunovica-moramo-da-izademo-na-izbore-jer-jebce-nam-svi-majku
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Cvele » 30 Jan 2019, 13:44

@Air

Slušaj Sergeja kako priča na N1 o EU.Svideće ti se to,možda odlučiš da glasaš za njega. :biggrin:
Cvele

Postby AirBall » 30 Jan 2019, 13:48

Cvele wrote:@Air

Slušaj Sergeja kako priča na N1 o EU.Svideće ti se to,možda odlučiš da glasaš za njega. :biggrin:

Opa, pa ti si nakon Radulovica i Jankovica pronasao novog aduta :D

Ajd da vidimo koliko ce puta ovaj put da te drzi... :laugh:

Neka Hvala, cuo sam o Kosmetu sta ima da kaze, to mi je i vise dovoljno da formiram sud o coveku...

Pitaj coveka sta misli o Kosovu i videces s kim imas posla...
AirBall

Postby Cvele » 30 Jan 2019, 13:57

Za Kosovo kaže da je oteto,ali da nemamo vojnu snagu ništa da uradimo povodom toga(Amerika).Šta je tu netačno?

A što se menjanja tiče,hvala Bogu da je tako.Probaš,vidiš da si pogrešio i ideš dalje...I sve to tek na granici punoletstva.

Bolje i to nego misliti da je Šešelj zaista neki patriota a ne običan DBovac prepun para.Ne kažem da je tako,ali najverovatnije jeste. :biggrin:
Cvele

Postby AirBall » 30 Jan 2019, 14:01

Pa se iz tog razloga zalaze za priznanje i stolicu u UN :D

Ko vas ne zna skupo bi vas platio...

Kad Sergej bude robijao 15 godina zbog svojih ideala onda cu glasati za njega, a do tada bolji i veci odose boljijema i vecijema, a ja jedva do vas dopanuo...
AirBall

Postby Cvele » 30 Jan 2019, 14:15

Nemoj me držati za reč,ali prilično sam siguran da je sinoć rekao upravo suprotno za stolicu u UN.

A što se Šešelja i ideologije tiče,pitaj nekoga starijeg šta je pričao devedesetih na frontu u lice nekim ljudima povodom rata,jer meni svakako ne bi verovao,a i sada vidim da je žustar u napadu ove izdajničke politike.I stvarno ne bih imao problem da napada podjednako i opoziciju i vlast,to bi zaista značilo neku ideologiju,ovako je ipak više DBologija.A što se Haga tiče,slažem se da je nepravedno osuđen za to za šta je osuđen.Čak sam i ja rekao drugaru koji smatra da se Šešelj tamo dobrovoljno prijavo zbog nekih drugih stvari koje su sve samo ne ideologija,da ima bujnu maštu.Eto vidiš i ja ga ponekad branim. :biggrin:
Cvele

Postby AirBall » 30 Jan 2019, 14:21

Moras ti jos dosta mleka da popijes da bi znao sta se na frontu desavalo devedesetih... Ko su bili Slavko Aleksic, Branislav Gavrilovic Brne, Vasilije Vidovic Vaske, Mitar Maksimovic Mando, Nedeljko Vidakovic...

Sve Vojvode i srpski radikali

Bio je covek u Hagu 12 godina, nijednog Srbina nije izdao da sebi olaksa

Jos nalazis za shodno da prepricavas sta se dogodilo dok si se caletu muckao u jajcima...

To je kao da ja uzmem da prepricavam bitku na Zelengori

Drz' se Sergeja, odlican ste par...

I on je video mnogo toga, dok se pijan negde treznio...
AirBall

Postby Zlaja » 30 Jan 2019, 14:23

Realno je da nema ništa od promene Vučića u skorije vreme.

Lik gazi skoro 60%, drži 95% medija i uspeo je da obesmisli društvene mreže botovima gde 60% piše kako je najlepši i najbolji i 20% da će ovi što hoće da ga zamene biti još gori.

Sa druge strane sve više političara sa nekom glasačkom bazom pronalazi mesto u njegovoj mafijaškoj i pljačkačkoj mašineriji i sasvim im odgvara nepromenjeno stanje.
Zlaja

Postby Cvele » 30 Jan 2019, 14:24

@Air

Cenim ljude kao što si ti,koji imaju ideologiju i veruju u nešto,i povredi ih kada diraš to nešto.

Mnogo si veći od raznih Šešelja,veruj mi.
Cvele

Postby Горан » 30 Jan 2019, 14:57

Sta, ukratko?

Ako bi se Airu svidjelo, siguran sam da je napljuvo. Jel to zvanican stav PSG-a?!

Jebote, doslo vrijeme da se vjerovali ili ne i Druga Srbija odredjuje protiv EU, a sve nase partije na vlasti i vecina opozicije i dalje trubi da Brisel nema alternativu. Definicija kolonije, upravnici misle i rade kontra domicilnog stanovnistva.
bwa wrote:Crnogorci jesu Srbi u sirem smislu.

Dr Arslanagic wrote:Верујем да окрећемо и поред стравичне судијске крађе.
Горан

Postby Cvele » 30 Jan 2019, 15:02

Горан wrote:

Sta, ukratko?

Ako bi se Airu svidjelo, siguran sam da je napljuvo. Jel to zvanican stav PSG-a?!

Jebote, doslo vrijeme da se vjerovali ili ne i Druga Srbija odredjuje protiv EU, a sve nase partije na vlasti i vecina opozicije i dalje trubi da Brisel nema alternativu. Definicija kolonije, upravnici misle i rade kontra domicilnog stanovnistva.

Ukratko:

1)EU je sve slabija

2)Hrvatska npr. gubi stanovništvo od kada su ušli u EU

To su mu glavni argumenti protiv EU.I kaže da kao predsednik pokreta PSG,govori u ime celog pokreta.
Cvele

Postby Sezione » 30 Jan 2019, 15:17

Ako sam dobro cuo, rekao je da se sigurno nece zalagati da oni dobiju stolicu u UN. I kaze da amerika i eu prvo treba da se obrate clanicama eu koje nisu priznale i Rusiji i Kini pa tek onda nama. I da imamo milion precih problema u drzavi.

I generalno kaze da se eu raspada.

I obecao je da ce civilizovanije da prica :D (moze sad ona popularna za njega, "da sam pauk" :D )
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby stihl » 30 Jan 2019, 15:20

У Србији свако може да буде политичар, па и један Сергеј Трифуновић :wacko:
А кад је могао Бели љуби чика ... :biggrin:
stihl

Postby Rajs » 30 Jan 2019, 16:09

Jel provalio neko da je Sava Janjic prestao da pise na tw?
NBA Fantasy Champion (2019)
Premier League H2H Fantasy Champion (2021)

OSTOJA ODLAZI
Rajs

PreviousNext

Return to Turniri