by hehule » 08 Feb 2019, 16:57
Vučića jedino njegove koalicione pijavice i mogu da unište, da mu pocepaju većinu u skupštini i da se ne zna ko pije a ko plaća, isto što je Toma uradio sa SRS.
Velja krenuo u kampanju, videćemo kakvu će tu Toma imati ulogu u kazan koaliciji. Jeste da Tomu može lako da uhapsi, ali onda to Vučiću ne ide u prilog jer će skočiti sam sebi u stomak. Uhapsio ga posle godinu i po dana, štitio ga sve dok mu je bio dobar... Onda Toma postane žrtva, a narod beše uvek bude na strani žrtve, kao što Vučić dobro glumi žrtvu i prima penzose na to.
Napisao je to neko na prethodnoj strani, ruše Vučića samo da bi doveli bilo koga, što će se i desiti.
Nemali broj naroda je izveden na ulicu i šeta mu subotom, što mu ide na živce. Evidentno je da mu je to upozorenje da uradi ono što se traži, a to je da reši Kosovo.
E sad, zaplet situacije. Da bi zadovoljio ove što šetaju subotom mora da im izađe u susret, dakle izbori. I zato mu se žuri da što pre odradi izbore, koje će naravno dobiti. Pa onda protesti zbog krađe istih, a on i dalje ne rešava Kosovo. Sve i da ugasi nekako proteste, kad dodje do Kosova - ostaće jedna etiketica da visi... Što će izazvati patriotske proteste... Što bi mu bio kraj...
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!