Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Grba » 08 Feb 2019, 19:52

ne bih se bas slozio.... mozda moze neko da mu nesto malo narusi rejting, no on je stvorio imperiju i pasce samo uz ozbiljnu logistiku....

i nema sanse da Toma ispadne zrtva...
njegovi mediji dele uloge, sutra Danila da uhapsi, ispao bi beskompromisni borac za pravdu...
Grba

Postby grobar_Zvornik » 08 Feb 2019, 19:53

Јасно је да Москва и даље има приоритет у односу на Вашингтон, свјесни су тога и ови амерички амбасадори, делагати, нво-вци, притајени шиптарски лобисти. Па траже покусне куниће да сруше Вучића кога су, врло могуће, сами и довели.

Децидан став Косово је Србија и све будуће одлуке које се буду доносиле неће од тога одступати ни милиметра. Свје и свја.Е то ће срушити Александра Вучића... Никакви борци за слободу медија и слично...

А пошто је став Косово је Србија миљама далеко од Јеремића, Ђиласа и њихових главних узданица... савршено је јасно да је ово организовање у виду протеста осуђено на пропаст.

Да преведем то на овај РС терен... а без неког претјераног увијања и бављења националном свјешћу... Додика не може нико срушити причом о људским правима, медијским слободама, лошим приватизацијама, криминалним клановима... Искључиво и само да народу обећа да ће још радикалније заступати интересе Републике Српске и искључиво интересе Републике Српске.... а да претходно није пијанчио са америчким подгузним мувама или пјевао на сјелима са бошњачким политичким лидерима...
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Poison and Remedy » 08 Feb 2019, 20:27

Toma se ne bi cuo, da Seselj nije bio u Hagu. A ja licno mislim da je Vucic iza cele te price napustanja SRS-a, posto ne mogu da spojim Tomu i sposobnost da osmisli ceo taj "puc". Nekako za to misljenje imam i temelje, samom cinjenicom gde je sad Toma i ko i na koji nacin ga je tamo poslao. Puppet master je iskoristio svoju lutku i sutnuo je cim mu vise nije sluzila.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby Dr Arslanagic » 08 Feb 2019, 20:46

grobar_Zvornik wrote:Јасно је да Москва и даље има приоритет у односу на Вашингтон, свјесни су тога и ови амерички амбасадори, делагати, нво-вци, притајени шиптарски лобисти. Па траже покусне куниће да сруше Вучића кога су, врло могуће, сами и довели.

Коме је Русија приоритет?
Вучићу? Дај молим те.
Њему је лични интерес опсесија број један, а број два да га народ посматра као тита.
Какви Руси. Пре него је дошао Путин, издајник је два дана провео по амбасадама правдајући се да не одступа од еу пута и комплетне издаје коју спроводи.
он је први сарадник окупатора а суботари се боре за ту позицију.
Све остало су мазања очију онима који главу не користе.

Децидан став Косово је Србија и све будуће одлуке које се буду доносиле неће од тога одступати ни милиметра. Свје и свја.Е то ће срушити Александра Вучића... Никакви борци за слободу медија и слично...

њега, а и сваког политичара у поданичким системима никада улица неће срушити.
Помериће га они којима служи ако не буде довољно сервилан.
Пола милиона да изађе на улице ништа се не би десило, докле год спроводи шта се од њега тражи.

А пошто је став Косово је Србија миљама далеко од Јеремића, Ђиласа и њихових главних узданица... савршено је јасно да је ово организовање у виду протеста осуђено на пропаст.

Ово као да си написао за вучића.
Једнаки издајници и једни и други.
Нема бирања између две врсте издајника.

Они се састају јавно са секретарима амбасаде, а издајник иде тајно код амбасадора.
Пробуди се. вучић = суботари.

Poison and Remedy wrote:Toma se ne bi cuo, da Seselj nije bio u Hagu. A ja licno mislim da je Vucic iza cele te price napustanja SRS-a, posto ne mogu da spojim Tomu i sposobnost da osmisli ceo taj "puc". Nekako za to misljenje imam i temelje, samom cinjenicom gde je sad Toma i ko i na koji nacin ga je tamo poslao. Puppet master je iskoristio svoju lutku i sutnuo je cim mu vise nije sluzila.

Тако је.
Када сам ја о томе писао док је Шешељ пљувао Тому по договору са вучићем.
Разбијач радикала је вучић.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Buzz » 08 Feb 2019, 21:05

Kad' smo vec kod Tome, po napustanju SRS-a je izjavio kako je on obezbedio svoje unuke i da njemu novac nije vazan, vec da hoce da bude na vlasti. Sad zamislite kako su preposteni radikali vecita opozicija bili muceni i tlaceni, svi siroti ostase.
Buzz

Postby Dr Arslanagic » 08 Feb 2019, 21:09

"Путеви Србије" одбили су да редакцији Н1 доставе снимке удеса са надзорних камера код Дољевца, када је возач директора Коридора Србије Зорана Бабића усмртио једну жену.

У одговору на захтев, који је ТВ Н1 по Закону о слободном приступу информацијама од јавног значаја послао том предузећу, истог дана када је до трагедије дошло, у „Путевима“ кажу да се снимак већ појавио.

„Орган власти не мора тражиоцу омогућити остваривање права на приступ иформацијама од јавног значаја ако се ради о информацији која је већ објављена и доступна у земљи или на интернету“, наводе у „Путевима Србије“.

Подсетимо, на интернету се јесте појавио снимак са једне надзорне камере на ком се види инцидент, али не и остали фактори који су довели до удеса, те би комплетна слика могла бити позната тек објављивањем снимака са осталих надзорних камера.

Н1 је поново тражио од „Путева Србије“ достављање снимака са свих надзорних камера које су наведеног датума радиле на наплатној станици код Дољевца.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 08 Feb 2019, 21:13

Биће овога све више како се ближи издаја.
Ми нормални ћемо бити сматрани будалама и заосталима.
Као што нас већ и посматрају јер не делимо њихова усхићења са еуропским вредностима.

Dr Arslanagic

Postby grobar_Zvornik » 08 Feb 2019, 21:15

Коме је Русија приоритет?
Вучићу? Дај молим те.
Њему је лични интерес опсесија број један, а број два да га народ посматра као тита.
Какви Руси. Пре него је дошао Путин, издајник је два дана провео по амбасадама правдајући се да не одступа од еу пута и комплетне издаје коју спроводи.
он је први сарадник окупатора а суботари се боре за ту позицију.
Све остало су мазања очију онима који главу не користе.

Власти у Србији. Или да будемо политички коректни, по најважнијим питањима руководство ради како Русија каже, а не Вашингтон.

То што је великом вођи властита гузица испред српске гузице је други пар опанака. Нисам се сусрео још са владаром којем је гузица народа битнија од властите гузице, што на правда његову политику и убијање националног идентитета, понижавање српског народа и српског суверенитета.

Пошто си се представио као близак БИА, онда би требао знати да је први телефонски позив након оне фамозне срамоте и такси био упућен ка Москви.

Да је повукао бројне потезе који штете горепоменутих циљевима, апсолутно. Да се посрао по народу, апсолутно.

Једнаки издајници и једни и други.
Нема бирања између две врсте издајника.

Они се састају јавно са секретарима амбасаде, а издајник иде тајно код амбасадора.
Пробуди се. вучић = суботари.

Наравно да нема. Зато само Војислав Шешељ и српски радикали. И никада не заборавити Србија је вјечна док су јој дјеца вјерна. Издајника је било и биће.

С ове стране Дрине, Тадић је и даље већи издајник него актуелни Вучић, што не значи да му овај једног дана неће преузети престо.

Само десно орјентисан блок се може борити са издајницима. Нико други.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

grobar_Zvornik

Postby meda » 08 Feb 2019, 21:23

Dr Arslanagic wrote:Биће овога све више како се ближи издаја.
Ми нормални ћемо бити сматрани будалама и заосталима.
Као што нас већ и посматрају јер не делимо њихова усхићења са еуропским вредностима.

bas sam ovo jutros gledao... i nisam izdrzao prebacio sam kanal

krenulo je vec odavno to ispiranje mozgova narodu sa priznanjem kosova

:puke:
"Svesni smo težine zadatka. Da je lakši, pripao bi nekom drugom"- D. Vujosevic

"jug" je uspeo da postane ogavniji od "gospode" iz zapadne loze, a to je bilo gotovo nemoguce postici.
meda

Postby Grba » 08 Feb 2019, 21:25

ja prosto ne mogu da verujem da neko dozivljava takse kao neki udarac Kosova.... ej, ta vlada, Haradinajeva, koja je uvela takse, moze sutra da padne da Vucic tako zeli...
Grba

Postby grobar_Zvornik » 08 Feb 2019, 21:35

Грбо таксе сам навео јер је то најновији чин. Претходно Газиводе, претходно....

Радили су телефони. Ево нек ме доцо демантује.

Већ сте апсолвирали могуће посљедице сједења на двије столице...па ту не бих ништа додавао нити одузимао.

За велике ствари, потребне су радикалне промјене. Не нова столарија на постојећу кућу са лошим темељима.

grobar_Zvornik

Postby Desetka » 08 Feb 2019, 21:43

@grobar zvornik
Bez uvrede, ti si ili simpatizer Aleksandra Vucica ili ne pratis dovoljno sprsku politicku scenu. Na dr arslanagicev post koji je u potpunosti tacan ti odgovaras potpunom neistinom i klacicnom propagandom pricom srpske napredne stranke.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby grobar_Zvornik » 08 Feb 2019, 21:49

Далеко било. Само један човјек и једна странка и једна идеја. И тако већ 20 и кусур година.

Шта је то пропаганда или неистина ?

Да ли је Србија увела санкције РФ?
Да ли је Србија постала чланица ЕУ?
Да ли је Србија престала са политиком војне неутралности?
Да ли је Србија примила Путина или Трампа?
Да ли је СПЦ признала УПЦ?

grobar_Zvornik

Postby Grba » 08 Feb 2019, 21:49

nekako Vucicu uspeva da predstavi sebe kao proruskog kandidata dok ga Klinton tapse po ramenu, Bler govori na stranackom mitingu, a slika se sa Sorosem jr.... ja ne znam zaista kako je on dobio taj ruski orden, cime je zasluzio to, no ako ga je on dobio, ima nade i za Cedu...

tako i za Kosovo. Oliver, Jablanovic, Milovic su "Haradinajevi Srbi" a njegova srpska lista konstantno u haradinajevoj vladi. Sta god oni uradili, od Gazivoda do taksi, pitanje podrske srpskih predstavnika vladi Kosova se ne postavlja.

tako da ti veruj u sta hoces, da je zvao Putina, da radi sa njim u dogovoru, sta god.... to u ovom slucaju nije ni bitno... ne moze da bude plus za Vucica, samo minus za Putina :D

za Republiku Srpsku bih se i moglo diskotovati, nisam dovoljno upucen u materiju, pa se necu zaletati, no sto se Kosova tice, Tadic je za njega patriota.
Grba

Postby Dr Arslanagic » 08 Feb 2019, 22:14

ГЗ
Немам снаге да те убеђујем.
Нити више икога овде.
Пишем шта мислим и знам.

Твоја представа о вучићу као проруском човеку је потпуно, али потпуно погрешна.
Такође и о шешељу.
Не желим да вређам шешеља, нити радикале да убеђујем, чисто коментаришем.
Шешељ се у тренутку када вучић издаје Србију ставио на његову страну.
Видећемо до краја, ако овај одлучи да спроведе издају, а све говори да ће се то решити или у фебруару (првобитна опција која је сада померена) или у марту, да ли ће Шешељ остати до краја уз њега, или ће се повући на самом крају као и са Милошевићем.
То је регуларна политичка борба, ко верује у политику.
За мене то није нормално. Уместо да га сруши и не да му прилику да изда.
Он сервира будалаштину боље он него жути.
Бољи је само зато што не изручује радикале.
Што је опет за СРС најбитније. И то је опет терен политике који је мени гадљив али га разумем, као политичку одлуку.
И не подржавам га.

Истина је и да би жути одмах ушли у нато и увели санкције Русији.
вучић то није урадио.
Али шта то нас боли дупе кад продаје КиМ?
Шта ми имамо од тога да он не уведе санкције Русији ако изда КиМ?
Шта је интерес Србије?
Треба урадити и једно и друго, не увести санкције Русији, не издати КиМ и окренути се Русији.
То од америчког човека вучића никада нећеш доживети.

Мисим, дај Боже да хоћемо, али ми то делује као нешто крајње немогуће.

Путин је дошао у Србију јер је он хтео а не зато што га је вучић звао.
вучић зове Путина за сваку врсту помоћи, али је гора пудлица од човића, ништа није одржао што је обећао, а под један није Руском центру дао статус. То је прави тест.

Ако преживи све ово са предајом КиМ, очекуј да врло брзо уведе санкције Русији и званично уведе земљу у нато.
То је неизбежно.

И далеко смо ми од војно неутралне земље.
Спин једнак томе да је вучић проруски човек.

Исписах о вучићу, а због форумске јавности, да ме не би провлачили кроз блато, исто мислим о жутима.
Иста деца истог родитеља. Само је до вас који вам се више свиђа.
Док Србија нестаје.
Dr Arslanagic

PreviousNext

Return to Turniri