by Dr Arslanagic » 10 Feb 2019, 10:59
Вредности еу су такође и повампирени усташизам у хрватској и прећутни фашизам у великом броју земаља еу, убијање народа по улицама Француске, содомитска ЛГБТ агенда, њихова венчања и усвајање деце, пропагирање те сатанизације по школама и слављење хеловина, укидање полова и дозвола деци да сама бирају пол после 18 године, проглашење наших хероја одбране Крајине, БиХ и КиМ за ратне злочинце, одузимање деце од родитеља, увођење закона изнад љубави, људскости и човечности, насељавање десетине милиона муслимана у европу, и по речима Карла Билта - православље је највећи проблем еу и новог светског поретка.
А ми треба да пристанемо на ово ради чега?
Ради већих плата?
Ја сам против тога.
Аир, свака част за Шекија.
Провалио их је за медаљу.
Само не знам како му успева да не провали вучића и дачића који све издадоше.
Ваљда ћемо и то дочекати некада. Чини се да је лакше провалити ове који са позиција власти издају земљу, него Двери и Санду чија је позиција занемарљива у издаји КиМ.
Ја то не подржавам.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.