Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Dr Arslanagic » 10 Feb 2019, 11:12

DON wrote:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=270464986921394&id=120640728017788

Dr. A, kakav je A. Jevtic?

На своју руку.

То што си Злајо покачио за СРС и Шешеља, толико и милион пута више може да се покачи за све остале политичаре.
О томе сво време причам.
Твој проблем и осталих који су задојени политиком и верују у неке промене је тај што сте спремни да опростите онима који су вам симпатични.

Узми за пример суботаре. Ово што је Шешељ урадио и СРС је ништа у поређењу шта су они урадили.
Имаш људе из странака за које и не знаш да постоје и а милионери су.
Сви они штете Србију зарад личних и страначких интереса.

Странке за Србију су исто што и клубаштво за спорт.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 10 Feb 2019, 11:17

Заборавио сам у еу вредности да уведем можда и најбитнију - поништавање улоге оца и истицање феминизма.
Самим тим и убијање патријархата као основне вредности породице.
Феминисткиње не разумеју шта је патријархат.

Ви данас када погледате филмове за децу и цртане филмове, херој је увек жена а најглупљи је отац.
Да узмем за пример најгледаније цртане - пепу прасе, где је отац убедљиво најглупљи и Симпсонове где је Хомер оличење дебила. Или дизнијеве јунаке, ниједан нема оца.
И тако, јако опширна тема која је само део феминистичке агенде, која је врло јако оружје у разбијању породице.
Нормалне породице.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 10 Feb 2019, 11:28

Sezione wrote:https://www.danas.rs/drustvo/da-li-je-pomocnik-ministra-prodao-nora/

Tehnička dokumentacija koja je neophodna kako bi se napravila samohodna haubica NORA B-52, ponos domaće namenske industrije, prema Danasovim izvorima, pre nekoliko meseci je kopirana i izneta iz Vojnotehničkog instituta (VTI) i dostavljena preduzeću „BNT – Tvornica mašina i hidraulike d.o.o.“ iz Bosne i Hercegovine.

Свашта ће овде да исплива.
А можда и неће јер свако сваком држи јаја.
Динкић је својевремено уништио Милета Драгића на правди Бога, и поништио нам коришћење сателита који нам је тада био све и свја, којим смо имали могућност потпуне контроле шиптара, јер је радио за западни интерес а непосредно и за шиптаре. И ником ништа.

Цела комисија ВС је смењена јер је одбијала да годинама прими ново наоружање у војску, јер не одговара стандардима ни 50%.
Тежак криминал, писао сам о томе.
Све на штету српске војске, буџета, директно слабљење војне моћи и одбране земље зарад стицања личне користи.
Не могу да пишем све што знам.
Ово што се ради никада није било. Последњи пример је наша фирма од државног значаја где је водећим људима монтиран процес јер су се замерили керамичару.
Могли сте ових дана да читате о томе.

Ви не бисте могли да верујете када би сте знали шта ови раде, шта све уништавају, свесно, зарад личних интереса и јачања партијске апаратуре.
Никада то неће испливати, као што није ништа ни од жутих, а они су били пионири уништавања Србије зарад личних интереса.
Dr Arslanagic

Postby Zlaja » 10 Feb 2019, 11:39

Da ne bude da samo pljujem vlast i ovu pink, informer, hepi, alo koaliciju, evo i jedne pohvale na račun predsednika i njegove skromnosti...

Image
Zlaja

Postby Гроф Тинторето » 10 Feb 2019, 11:43

+ markica za metro ili je to to?
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Ćoba » 10 Feb 2019, 11:54

Pa nije Bakir predsjednik BiH.
Ćoba

Postby Karamazov » 10 Feb 2019, 12:06

Jel opada brojka na ovim protestima subotom?
Karamazov

Postby hehule » 10 Feb 2019, 12:18

Prijatelji koji šetaju svaki vikend kažu da je sinoć bilo ubedljivo najviše ljudi, a da je prošle nedelje bio "najbolji" protest do sada.
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!
hehule

Postby Karamazov » 10 Feb 2019, 12:29

Žilavo se drže, očekivao sam da će biti sve manje i manje.
Karamazov

Postby Tegi » 10 Feb 2019, 12:51

Čiča, ne preostaje nam ništa drugo nego da 18. 2. i jednima i drugima uzvratimo sa patriotskih pozicija.
Da istorija pribeleži da u Srbiji i dalje ima časnih ljudi koji misle svojom glavom, a ne samo sendvičara i tito-klintonista.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Karamazov » 10 Feb 2019, 13:03

Kako je krenulo uskoro će u Srbiji protest imati nekoliko frakcija. :biggrin:

Done, utefteriši i Tegija. Dobar momak i iskren rodoljub. :yes3:
Karamazov

Postby Hvala Ti CB Ljubavi » 10 Feb 2019, 13:30

Dr Arslanagic wrote:Заборавио сам у еу вредности да уведем можда и најбитнију - поништавање улоге оца и истицање феминизма.
Самим тим и убијање патријархата као основне вредности породице.
Феминисткиње не разумеју шта је патријархат.

Ви данас када погледате филмове за децу и цртане филмове, херој је увек жена а најглупљи је отац.
Да узмем за пример најгледаније цртане - пепу прасе, где је отац убедљиво најглупљи и Симпсонове где је Хомер оличење дебила. Или дизнијеве јунаке, ниједан нема оца.
И тако, јако опширна тема која је само део феминистичке агенде, која је врло јако оружје у разбијању породице.
Нормалне породице.

A ima li tu malo i muskog uticaja?
Meni se cini da se i muskarcima sve vise dopada ova nova uloga modernih muskaraca...
Prosetamo gradom i videcemo i da im se izgled menja.
Ne vidim da se mnogo njih buni, sto vise cak i po pitanju udvaranja ne moraju mnogo da se trude. :biggrin:
Normalna porodica je samo ona koja ce detetu pruziti stabilan odnos sa oba roditelja. Odnos koji pre svega dolazi kao rezultat uzajamne ljubavi i postovanja majke i oca. Nista vise...
...srce, grlo i dlanovi...
Hvala Ti CB Ljubavi

Postby AirBall » 10 Feb 2019, 13:54

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby hehule » 10 Feb 2019, 14:08

Čika Beli poentirao.
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,