Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby mihZR » 10 Feb 2019, 14:09

Haha, DOS bi nekog pohapsio zbog političkih mahinacija, pa pošto nisu, to je dokaz da se nije desilo... Izes mi lebac, Air, ja mislio ti se ne zajebavas po forumu. Dobar, dobar.
mihZR

Postby Dr Arslanagic » 10 Feb 2019, 14:26

AirBall wrote:

Желимо ли да идемо у ту еу која нам отима део земље и која нас је бомбародовала и економско/индустријски вратила 80 година уназад?
Пита ли неко народ?
Који су бенефити уласка у ту сатанизацију?
Који су услови?

Јеремић и екипа морају сваки дан да говоре да је еу циљ.
Није Србија.
Јер просперитет Србије није везан за улазак у еу.
Већ обрнуто.
Ако уђемо пропашћемо. Погледајте суседе. Земље су им празне.
И да ли је уопште наш циљ да имамо веће плате или неки виши циљ?

Све у свему, разлике између ових сада и ових што желе да дођу нема.
Козметичке има, стратегијске нема.

Треба питати Јеремића и другаре како гледају на коридор 11?
Уствари, не треба их питати јер ће радити исто што и вучић.

За неупућене, коридор 11 убија коридор 10, и избацује Србију из сваке игре.
Коридор 11 измешта Србију из центра збивања, и као регионални центар поствља саобраћајницу драч-приштина.
Ауто пут који градимо ка Ужицу је уствари коридор 11, од Ужица иде на Сјеницу, па даље на ЦГ Васојевићки крај, данас муслимански, Подгорицу и наниже ка Драчу.
Тим потезом Солун постаје небитан, Драч постаје главна лука.
На даље избацујемо Бар из игре који је за Србију био животно важан.
И ту су нас монтенегрини израдили, нису нам је продали иако је било договорено, а опет у договору са Кином за пут свиле.

Овим потезима америка избацује из игре Кину, која је купила Солун и Пиреј, и сав саобраћај пребацује на Драч.
Овим аутопутем се реализује пројекат зелене трасверзале, јер смо се обавезали да ћемо изградити и ауто пут до Сарајева.
А такође и ауто пут до приштине. А они опет наниже ка Драчу.

Још даље гледајући овим потезом се гаси Златибор и цела западна Србија, јер тим путем више нико ниеће ићи.

Коридор 10, који је био наша највећа нада је уништен, и све је пребачено у корист шиптара.
То је урадила ова власт.
И исто ће наставити и следећа.
Јер се свима њима *ебе за Србију.
Само фотеље и такмичење која секта ће да узјаше.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Zlaja » 10 Feb 2019, 14:44

Penzioner Slobodan Stefanović, koji je priveden sinoć posle protesta u Kragujevcu, kazao je za N1, nakon što je proveo noć u bolnici zbog visokog pritiska, da je nošenjem makete vešanog penzionera od stiropora hteo da pokaže da "nisu svi penzioneri bez mozga".

"Da i ti mladi vide da nismo svi penzioneri bez mozga, da ima nas koji razmišljamo", kazao je.

Na pitanje šta je razlog njegovog nezadovoljstva, Stefanović kaže da je njemu i supruzi "oteto 4.000 evra".

"Meni i supruzi je ovaj, ja moram da ga na nazovem jedinim imenom kojim mogu, a to je zlikovac, oteo oko 4.000 evra. To je za mene bogatstvo. I ko zna šta sam sve mogao s tim novcem da uradim", kazao je Stefanović.

Kragujevačka policija privela ga je sinoć jer je na protestu u tom gradu nosio improvizovana vešala sa obešenom lutkom. Penzioner kaže da je ovim činom samo opisao istinu.

"Imao sam puno razloga za to. Kao što je i pisalo...samo je pisala istina. Gore u vrhu je pisalo 'opljačkani penzioner', što ja jesam. Napravio sam i figuru čoveka, na kojoj je pisalo 'Ja, penzioner', da bi, pošto su oni uglavnom polupismeni, da bi znali o kome se radi", objasnio je.

http://rs.n1info.com/Vesti/a459193/Privedeni-Kragujevcanin-Na-vesalima-sam-ja-opljackani-penzioner.html
Zlaja

Postby bbq » 10 Feb 2019, 15:02

Dr Arslanagic wrote:Заборавио сам у еу вредности да уведем можда и најбитнију - поништавање улоге оца и истицање феминизма.
Самим тим и убијање патријархата као основне вредности породице.
Феминисткиње не разумеју шта је патријархат.

Ви данас када погледате филмове за децу и цртане филмове, херој је увек жена а најглупљи је отац.
Да узмем за пример најгледаније цртане - пепу прасе, где је отац убедљиво најглупљи и Симпсонове где је Хомер оличење дебила. Или дизнијеве јунаке, ниједан нема оца.
И тако, јако опширна тема која је само део феминистичке агенде, која је врло јако оружје у разбијању породице.
Нормалне породице.

Pises o necemu o cemu ne znas dovoljno. Imas putopise jedne engleskinje (zene jednog srpskog politicara) iz 19 veka, u kojima ona britancima pise o zivotu Srba... i izmedju ostalog objasnjava zivot u zadrugama i istice da u pojedinim krajevima Srbije nije neuobicajeno da je zena na celu zadruge jer je se istice po sposobnostima, i da je ostali clanovi je slusaju... Da ne govorimo o ulozi zena periodu Balkanskih i Prvog Svetskog rata kada je veci deo muske populacije izginuo... Posle Drugog Svetskog Rata slicno...

Jednostavno patrijarhat nikada nije bio toliko dominantan u Srbiji, niti je srpska porodica bila toiko konzervativna. To je vise deo nekog Osmanlijskog kulturnog obrasca, tj. Islama...

A feminizam je tek nesto trece.
bbq

Postby Karamazov » 10 Feb 2019, 15:23

Hvala Ti CB Ljubavi wrote:Meni se cini da se i muskarcima sve vise dopada ova nova uloga modernih muskaraca...

Meni ne, ne želim da se modernizujem na taj način. :yes3:

A i što se tiče novih trendova, ne sviđa mi se ama ič gde ovo vodi.

Neću smeti uskoro da pogledam neku ženu, udelim neki kompliment, otpevam kao nekad ispod prozora nešto romantično.

Sve će to biti kažnjivo, uapsiće me.
Karamazov

Postby Dimitrije » 10 Feb 2019, 16:48

Nećeš smeti Čiča k'o nekad u 8 ni da zviždiš tad vaš stari znak... :roll:
Pošto sam pre neki dan imao neka posla u Konzulatu da objavimo samo da kažem da tek tu treba dobro provetravanje... Kakvi likovi...
Dimitrije

Postby b@Ta maRe » 10 Feb 2019, 16:51

https://stanjestvari.com/2019/02/05/autosovinizmom-protiv-dijaloga/

Dobar Antonićev tekst. Sa kakvom gamadi mi delimo vazduh, fuj :puke:
Dexi wrote:Jedino u čemu su oni bolji to je taj individualni kvalitet njihovih igrača
b@Ta maRe

Postby Radonjaa » 10 Feb 2019, 17:48

:pop: :pop: :pop:
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Dr Arslanagic » 10 Feb 2019, 17:50

Ево шетачи ваших промена.
Изволите погледајте какви људи хоће поново да јебу србију.

"... ми имамо 15 људи са ЛГБТ заставама на протесту ..." ништа ту није убачено како сте покушали да одсањате и уверите себе да то није стварност за коју се борите, да их је служба убацила.
"Ми имамо".
Сами се хвале са подршком содомита, јер изопачене и болесне земље запада то воле.

"Присталице Двери су заштитили ЛГБТ на почетку ... е то је толеранција о којој говоримо." е мој Бошко. Српски националисто.
Мало ти је требало да се потпуно разоткријеш.
Толераницја. За содомите. Матер вам јебем.

Хвали Заева и Ципраса, шљам који су издали своје земље.
Тим речима управо подржавају вучићеву политику о КиМ, исти циљ имају и исто ће да ураде.
Једно зло да мењају са другим. Па ко нормалан то може да подржи?!

Да не буде да нисте знали.

Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby AirBall » 10 Feb 2019, 19:19

Sta kaze, ne mogu nama ekstremistima da prodaju muda za bubrege... :D

Pa ne mozete, mi znamo ko ste vi, a najbitnije znamo i ko smo mi :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Ron Swanson » 11 Feb 2019, 01:30

U subotu sam prošetao prvi put. Glavni utisak - ogroman broj ljudi.

Što se tiče onoga što najviše muči pojedince - bilo je ljudi sa četničkim barjacima, tri ogromna transparenta o Kosmetu, a ovaj, četvrti, je bio na čelu kolone neko vreme:

Image

Takođe je bila jedna EU zastava, a tu su bile i komunjare sa parolom "Dole Vučić! Dole Kapitalizam". LGBT zastave nisam primetio. Od poznatih sam video Borka Stefanovića, Noga sa vešalima (ogroman broj ljudi se slikao s njim, podsetio me je na one tipove sa pitonima na kraju Kneza) i Radulovića. Čuo sam neki muški glas preko razglasa kad se krenulo, posle sam saznao da je u pitanju Vidojković. Išlo se od Trga kroz Svetogorsku, pa Takovskom u Kneza Miloša i stalo se na raskrsnici sa Nemanjinom. Usput smo zastali kod RTS-a da se izlepe nalepnice po ulaznim vratima zgrade.

Nekoliko slika sa samog početka kolone, tj. od kamiona na kojem je stajala ova Anasonović ili kako se već zove:

Spoiler: pokaži
Image Image Image

Sigurno nekoliko desetina hiljada ljudi. Drugar i ja smo se spustili se do vrha kolone kad je stala kod Vlade i masa se videla skroz gore do Bulevara, a nastavljala se i u Takovsku.

Što se tiče govornika, Vidojkovića nisam baš najbolje čuo, a ova Anasonović je bacila nekoliko glupih fraza, nazvala bolesnika lažovom i lopovom, što znači da ništa bitno nije rekla. Oni su mnogo manje bitni od ljudi koji uglavnom nisu ni čuli u čemu ova tandrlja. U koloni i mladi i stari, baš šarolika ekipa.

Uglavnom, očigledno je da je nezadovoljstvo ogromno i da su na protestima ljudi svih političkih opredeljenja, osim onih koji žive u oblacima (draaaga) ili podržavaju ovu nakaradnu vlast. Takođe je jasno i da se ništa neće desiti bez rušenja, lomljenja i paljenja, ali niko od protestanata ne izgleda kao neko ko bi bio spreman na to.
Ron Swanson

Postby neza » 11 Feb 2019, 11:36

Jao, bre, pradeda, sto me zajeba!? :krsti: :laugh:
neza

Postby fontaneros » 11 Feb 2019, 11:56

Spoiler: pokaži
Dr Arslanagic wrote:Ево шетачи ваших промена.
Изволите погледајте какви људи хоће поново да јебу србију.

"... ми имамо 15 људи са ЛГБТ заставама на протесту ..." ништа ту није убачено како сте покушали да одсањате и уверите себе да то није стварност за коју се борите, да их је служба убацила.
"Ми имамо".
Сами се хвале са подршком содомита, јер изопачене и болесне земље запада то воле.

"Присталице Двери су заштитили ЛГБТ на почетку ... е то је толеранција о којој говоримо." е мој Бошко. Српски националисто.
Мало ти је требало да се потпуно разоткријеш.
Толераницја. За содомите. Матер вам јебем.

Хвали Заева и Ципраса, шљам који су издали своје земље.
Тим речима управо подржавају вучићеву политику о КиМ, исти циљ имају и исто ће да ураде.
Једно зло да мењају са другим. Па ко нормалан то може да подржи?!

Да не буде да нисте знали.

Na ovo docino, samo bih dodao da su se pravdali sto je Putinova popularnost porasla, govorivsi kako je za vreme vuciceve vlasti ona porasla za 20 %.
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Pit Bull » 11 Feb 2019, 11:57

Pa izmedju Vucica i ovih bednika...

Ne pamtim da se u istoriji Srbije pojavila dva bloka gde ne znas koji su ogavniji. A mislio sam da od Vucica ogavnije ne moze biti...
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

PreviousNext

Return to Turniri