Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Niksicanin » 18 Feb 2019, 18:20

Srbin.info javlja oko 5000.
Niksicanin

Postby Dimitrije » 18 Feb 2019, 18:58

Ako ste se pitali kako će da udare na ove proteste radnim danima, evo 'vako nekako

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/dss-promovise-vodju-antivakcinasa-stavili-dr-jovanu-stojkovic-u-promotivni-spot-a/t73s4qs
Dimitrije

Postby Ćoba » 18 Feb 2019, 19:07

Malo je 5k za ovakvu stvar ali jbg realnost je takva.
Ćoba

Postby Cvele » 18 Feb 2019, 19:14

Dimitrije wrote:Ako ste se pitali kako će da udare na ove proteste radnim danima, evo 'vako nekako
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/dss-promovise-vodju-antivakcinasa-stavili-dr-jovanu-stojkovic-u-promotivni-spot-a/t73s4qs

Ne kontroliše baš toliko Vučić Blic(mada bi želeo),na stranu što mu ova tendenciozna vest odgovara.
Cvele

Postby AirBall » 18 Feb 2019, 19:31

Bilo je bas dobro, dosta sveta, ne mogu da ocenim tacno koliko ali ja kad god sam se okrenuo nisam video kraj kolone

Mladih dosta, nekoliko poslanika SRS, DSS i onaj Sevarlic sto ga je Boskic poterao iz poslanickog kluba Dveri, bas jak nacionalni naboj bez politikanstva...

Nama je najbitnije da smo izasli, da smo pokazali da smo zivi, da posmatramo sta rade

Neki bitniji detalji koje sam snimio

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby murinjo80 » 18 Feb 2019, 19:36

Bio je i Boskic na setnji .
"Te ljude treba zauvek proterati sa istoka,ali zauvek. Dozivotno im zabraniti ulazak."
murinjo80

Postby Dimitrije » 18 Feb 2019, 19:42

Cvele wrote:
Dimitrije wrote:Ako ste se pitali kako će da udare na ove proteste radnim danima, evo 'vako nekako

Ne kontroliše baš toliko Vučić Blic(mada bi želeo),na stranu što mu ova tendenciozna vest odgovara.

Ne znam, verovatno mi je promaklo ako je bilo drugih vesti. Ovo je jedini članak koji sam ja video da je Blic napisao o ovom protestu. Ako su već sve ove najave iskulirali mogli su i ovu. I zašto baš Vucic ?
Dimitrije

Postby AirBall » 18 Feb 2019, 19:46

Dimitrije wrote:Ne znam, verovatno mi je promaklo ako je bilo drugih vesti. Ovo je jedini članak koji sam ja video da je Blic napisao o ovom protestu. Ako su već sve ove najave iskulirali mogli su i ovu. I zašto baš Vucic ?

Blic su novine nemackog uticaja u Srbiji...

Pisu afirmativno o prijateljima nemacke politike, svima ostalima seru po ledjima...

Ne napadaju oni samo DSS, vec svakog ko je protiv nezavisnog Kosova, EU integracija i slicno...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Dr Arslanagic » 18 Feb 2019, 19:47

Хвала Богу, жива је и трећа, уствари прва Србија - патриотска, домаћинска, православна, Србија која се не стиди своје прошлости и не претвара се да буде оно што од ње траже европске и светске убице човека као Божије творевине.

Било је људи више него што сам очекивао.
Била су и манастирска братства, што ми је посебно драго.

Говори су били одлични, а какви могу и да буду када су неписани већ су из срца.
За говоре на оваквим скуповима немораш да читаш, причаш о ономе што осећаш. Нема лагања и претварања.
Зато су људи који су били на овом скупу она права Србија. И сви они који су хтели да дођу а нису могли, и они који подржавају овакав аполитичан покрет/скуп којима је Србија изнад свега.

Божа Делић се заплакао када је почео говор. Морална и људска величина.
Ковић је исто имао ватрен патриотски говор, па и онај мали студент.

Најбоље од свега је што сам се видео са проферосом Брдаром и испричао се, одавно се нисмо видели.
Још боље је што је по речима Боже и Ковића ово почетак.
Хвала Богу и на многаја љета.

Утисак вечери, Божа Делић: Ко се заклео на Јеванђељу а слагао је, проклет је заувек.
Косово је срце Србије.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby grobar_Zvornik » 18 Feb 2019, 19:48

Свака част свима вама који сте вечерас изашли и исказали патриотизам.
А остали нек шаљу рачуне менторима.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Poison and Remedy » 18 Feb 2019, 20:05

Svaka cast svima koji ste bili i hvala gazda sto si se iscimao da slikas i snimas :okk: Deluje da je skup bio vise nego uspesan, pogotovo sto je ponedeljak u pitanju, kao i prvi skup ove vrste u neko skorije vreme.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby neza » 18 Feb 2019, 20:05

Cek bre, sta se nisi popeo na neko drvo da vidim kolonu?
5000.
Ma gadjaju se brojevima samo tako.
Ima valjda neki patriJotski dron da je poleteo u pm da da tu prvu ili trecu Srbiju?!
neza

Postby Radonjaa » 18 Feb 2019, 20:06

Nezo, imam jedno intimno pitanje, koliko te plaća NVO sektor da širiš defetizam i pomažeš izdaju Srbije?
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Niksicanin » 18 Feb 2019, 20:13

Добро је. Уплашио сам се да ни 1000 неће бити.
Niksicanin

Postby Dimitrije » 18 Feb 2019, 20:15

AirBall wrote:
Dimitrije wrote:Ne znam, verovatno mi je promaklo ako je bilo drugih vesti. Ovo je jedini članak koji sam ja video da je Blic napisao o ovom protestu. Ako su već sve ove najave iskulirali mogli su i ovu. I zašto baš Vucic ?

Blic su novine nemackog uticaja u Srbiji...

Pisu afirmativno o prijateljima nemacke politike, svima ostalima seru po ledjima...

Ne napadaju oni samo DSS, vec svakog ko je protiv nezavisnog Kosova, EU integracija i slicno...

Blic su novine sa bipolarnim poremećajem, pitanje je na koliko stolica sede i čime se bave. Ovim protestima se nisu bavili (poprilično sam siguran, govorim o ovim današnjim), antivakcinašima jesu....deluje kao da su spojili u jedno...šta god, moje neko zapažanje.
Dimitrije

PreviousNext

Return to Turniri