Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby AirBall » 19 Feb 2019, 18:55

Inace uz Noga je citav beogradski odbor Dveri tako da im verovatno sledi selidba u kombi..

Realno za bolje i nisu...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Radonjaa » 19 Feb 2019, 19:00

bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Dr Arslanagic » 19 Feb 2019, 19:40

AirBall wrote:Otvoreno krsenje Ustava Srbije, da li ce sudstvo reagovati i zasto nece?

http://rs.n1info.com/Vesti/a461593/Dacic-Razgranicenje-zvanicni-predlog-Beograda-za-resenje-kosovskog-pitanja.html

Glava dvadeset osma

KRIVIČNA DELA PROTIV USTAVNOG UREĐENJA I BEZBEDNOSTI REPUBLIKE SRBIJE

Ugrožavanje nezavisnosti

Član 305

Ko na protivustavan način pokuša da dovede Srbiju u položaj potčinjenosti ili zavisnosti prema nekoj drugoj državi,
kazniće se zatvorom od tri do petnaest godina.

Priznavanje kapitulacije ili okupacije

Član 306

Građanin Srbije koji potpiše ili prizna kapitulaciju ili prihvati ili prizna okupaciju Srbije ili pojedinog njenog dela,
kazniće se zatvorom najmanje deset godina.

Ugrožavanje teritorijalne celine

Član 307

(1) Ko silom ili na drugi protivustavan način pokuša da otcepi neki deo teritorije Srbije ili da deo te teritorije pripoji drugoj državi,
kazniće se zatvorom od tri do petnaest godina.

https://www.paragraf.rs/propisi/krivicni_zakonik.html

Не разумем се у проблематику.
Могу ли странке које су у парламенту да покрену питање кршења устава?
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby neza » 19 Feb 2019, 20:46

Aj bre, pa taj Kapidzik se bar kod nas u NS cepao i delio kao celija u mitozi i mejozi, posle svakih izbora... Jedino prodavci kombija dobro prodju od te desnice ruke sto ne cese ni sopstvena jaja, jer je to ipak gejasto i ne podleze svetosavlju... :okk:
neza

Postby Cvele » 19 Feb 2019, 21:48

E jebiga sad...
Cvele

Postby Ćoba » 19 Feb 2019, 22:40

Jbt ne zna se ko je odvratniji, da li Vucic sto koristi a i ugrozava bolesno djecu za kampanju ili ovi sto na osnovu toga skupljaju bodove i preuvelicavaju kritike opet preko bolesne djece. :puke:
Ćoba

Postby Poison and Remedy » 19 Feb 2019, 23:27

Ćoba wrote:Jbt ne zna se ko je odvratniji, da li Vucic sto koristi a i ugrozava bolesno djecu za kampanju ili ovi sto na osnovu toga skupljaju bodove i preuvelicavaju kritike opet preko bolesne djece. :puke:

Sobzirom da ovde ima direktna korelacija izmedju razloga(Vucic) i posledice("opozicija"), ja bi rekao da je u ovom slucaju Vucic odvratniji, posto da on nije otisao da skuplja poene uz pomoc bolesne dece, "opozicija" ne bi reagovala. Sa druge strane, ako je ovo pokusaj roditelja da na neki nacin pomognu svom detetu i ako ce slikanje Vucica sa njihovim detetom dovesti do konkretne pomoci, onda me bas briga ko i sta.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby neza » 19 Feb 2019, 23:30

A sta je on Alan Cumak? :krsti:
Slikas se sa njim i bolest ko rukom odnesena... E u pm. bolesnijeg stvora skoro mati ne okoti...
neza

Postby Ćoba » 19 Feb 2019, 23:33

@poison

Ma zato kazem, ljudi ispiru usta sa svim i svacim, bez ikakavog postovanja. Sta sad roditelji ove djece i i ljekari ispadose monstrumi zbog Vucica, odvratno. Nadje se jedna izdajnicka babetina da poroziva ljekare, pa majku joj zlobnu ti ljudi su se skolovali da lijece djecu od karcinoma.
Ćoba

Postby Poison and Remedy » 19 Feb 2019, 23:38

neza wrote:A sta je on Alan Cumak? :krsti:
Slikas se sa njim i bolest ko rukom odnesena... E u pm. bolesnijeg stvora skoro mati ne okoti...

Ne znam, meni je nekako logicno da se svaki roditelj bori rukama i nogama i protiv svake logike za svoje dete. Kao i da svaki roditelj dokle god ima i 0,00000000000001% sanse, nece prestati sa tom borbom. Nisam iskreno mislio da moram taj deo da objasnjavam.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby neza » 19 Feb 2019, 23:40

Nisi ni morao, kao ni zvalavac sto nije morao da se slika... Pomozi ako mozes i miran budi, tako to rade normalni ljudi. Ok on to nije.
neza

Postby AirBall » 19 Feb 2019, 23:44

Meni se cini da nas zamajavaju i jedni i drugi dok se Kosmet ispod zita valja...

U redu je rusiti svaku vlast, cak i da je dobra sto ova svakako nije, ali su teme problematicne...

Svaki dan se bave time ko se gde slikao, ko je sta rekao, kako Dubravka Filipovski prica engleski i ko je poneo vesala na demonstracije, a krsenjem Ustava se gotovo niko ne bavi...

Bice ovakvih tema jedno 15 mesecno, na svaka dva dana se baci jedna nova koska...
AirBall

Postby Fratelo » 19 Feb 2019, 23:53

Pogledah sada emisuju koja je bila na RtSu veceras i mogu reci da je ono opste ludilo :D

Djuric je uspeo da bude veci smrad cak i od Vesica, citavu noc je upadao u rec Jovanovicu i ponasao se kao dzukela.

Jovanovic se dobro pokazao a onaj treci iz haradinajeve liste je tipican krimos koji obitava dole.

Sve u svemu, Djuric se dobro oznojio.
Fratelo

Postby Poison and Remedy » 19 Feb 2019, 23:58

AirBall wrote:Meni se cini da nas zamajavaju i jedni i drugi dok se Kosmet ispod zita valja...

U redu je rusiti svaku vlast, cak i da je dobra sto ova svakako nije, ali su teme problematicne...

Svaki dan se bave time ko se gde slikao, ko je sta rekao, kako Dubravka Filipovski prica engleski i ko je poneo vesala na demonstracije, a krsenjem Ustava se gotovo niko ne bavi...

Bice ovakvih tema jedno 15 mesecno, na svaka dva dana se baci jedna nova koska...

Ja mislim da ovaj put to nije toliko krucijalno, sto je pokazao jucerasnji miting. Citao sam danas u srbin info da je i u Ceskoj organizovan slican miting. Po meni je drasticna razlika izmedju ljudi okupljenih na jucerasnjem mitingu od onih u 1od5 miliona.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby AirBall » 20 Feb 2019, 00:07

Pa jeste, ali mi smo treci, ili sto je Doktor lepo primetio prvi...

Mi smo na margini...

Analizirao sam ta dva velika bloka koji imaju istog gospodara i ratuju oko trivijalnih stvari...

Te stvari bi bile tema u Norveskoj ili Svedskoj, a kod nas gde ne znamo ni gde su nam granice mislim da ima bitnijih stvari...
AirBall

PreviousNext

Return to Turniri