Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Radonjaa » 20 Feb 2019, 06:48

Nikako ne mogu da odlučim je li mi odvratnije ponašanje ove žene, ili ovih koji je ovako napadaju. Mada vjerovatno ipak ovo drugo.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Poison and Remedy » 20 Feb 2019, 08:32

AirBall wrote:Mi smo na margini...

Ne bi se slozio sa tobom u ovoj konstataciji. Pa sam skup je pokazao da nije bas tako. Mene je bar iznenadio broj ljudi koji se skupio u 17h, radnim danom. Plus, svako na tom skupu prisustvuje iz licnih uverenja, a ne iz pomodarstva kao dobar broj ljudi iz 1od 5 miliona, sto ne moze da se zanemari. Kad se na to dodaju sva mesta u Srbiji i ako se aktiviraju svi oni koji su bili tu i 2008, kao i ako se dobije podrska crkve..., to apsolutno menja celokupnu sliku.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby AirBall » 20 Feb 2019, 08:59

Mislio sam na prisustvo u medjima, mogucnost da se iznese stav siroj javnosti...

Vlast i Subotari imaju svoje medije i svoje finansijere, mi smo obican narod...

Protest je naravno bio uspesan jer su motivi iskreni i dobri, pojavila se neka nova energija i neki novi ljudi sto je dobro, ali potrebno je vreme...

Jedna stvar mi je juce pala na pamet kad sam procitao da je Nogo zbog krsenja stranacke discipline iskljucen iz Dveri... Po istom osnovu bi mogli biti iskljuceni Delic i Mihajlovic iz SRS, ali mi se cini da se tako nesto nece desiti sto znaci da imaju precutnu podrsku sto mene iskreno raduje...

Oni su nesto najbolje sto je ostalo...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Poison and Remedy » 20 Feb 2019, 09:55

AirBall wrote:Mislio sam na prisustvo u medjima, mogucnost da se iznese stav siroj javnosti...

Vlast i Subotari imaju svoje medije i svoje finansijere, mi smo obican narod...

Protest je naravno bio uspesan jer su motivi iskreni i dobri, pojavila se neka nova energija i neki novi ljudi sto je dobro, ali potrebno je vreme...

Jedna stvar mi je juce pala na pamet kad sam procitao da je Nogo zbog krsenja stranacke discipline iskljucen iz Dveri... Po istom osnovu bi mogli biti iskljuceni Delic i Mihajlovic iz SRS, ali mi se cini da se tako nesto nece desiti sto znaci da imaju precutnu podrsku sto mene iskreno raduje...

Oni su nesto najbolje sto je ostalo...

Sto se tice medija, tu si apsolutno u pravu. Mada u danasnje vreme, mnogo je veci broj ljudi na internetu, nego ispred televizora. Po meni bi to trebalo iskoristiti u mnogo vecoj meri. Ni jedan od gorepomenutih nema svoj YT kanal. Zasto? To treba forsirati.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby Ron Swanson » 20 Feb 2019, 10:00

Čujem sad da Šešelj upravo crta linije razgraničenja sa Kosmetom kod Marića. Dajte snimak ako naletite.
Ron Swanson

Postby neza » 20 Feb 2019, 10:06

Cek, cek, a sto se SPC nije pridruzila ovoj inicijativi da se sa dedacima i klincima osvoji opet nase KiM?
Nisu bili ni oni obaveteni ili sta? :krsti:
Opet me nesto zavlacite vi iz treceg reda... :crybaby:
Svaka sluzba moze da se zavrsi sa obavestenjem o sledecem skupu i eto od jednom 80% Srbije na protestu.
neza

Postby Poison and Remedy » 20 Feb 2019, 10:35

neza wrote:Cek, cek, a sto se SPC nije pridruzila ovoj inicijativi da se sa dedacima i klincima osvoji opet nase KiM?
Nisu bili ni oni obaveteni ili sta? :krsti:
Opet me nesto zavlacite vi iz treceg reda... :crybaby:
Svaka sluzba moze da se zavrsi sa obavestenjem o sledecem skupu i eto od jednom 80% Srbije na protestu.

Zasto mora da se pridruzi? Niko ne forsira, niti trazi od crkve da ucestvuje u ovim protestima. Ako crkva samostalno odluci da zeli da podrzi ovaj protest, to bi bila velika stvar, ali je na to niko nece primoravati. To isto vazi i za svakog pojedinca.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby AirBall » 20 Feb 2019, 11:03

Ron Swanson wrote:Čujem sad da Šešelj upravo crta linije razgraničenja sa Kosmetom kod Marića. Dajte snimak ako naletite.

Nisam gledao, ovde je cela emisija pa trazi sta ti treba

Spoiler: pokaži
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Dimitrije » 20 Feb 2019, 11:48

Neko se pravi pametan i opet protesti protiv Vučića u Beču. #1od5miliona 23.2.
Dimitrije

Postby neza » 20 Feb 2019, 12:47

Ma ne treba u Becu, nije bugojnski seljak tamo otisao da seta senu po dvoru, nego ispred zatvorenih knjizara u New York-u ili Davosu kada daje casove klavira, Briselu kada slini po podu kao puz golac ili MinKenu kada ide kod fra mamicke na snenokle. :okk:
neza

Postby Dimitrije » 20 Feb 2019, 13:14

neza wrote:Ma ne treba u Becu, nije bugojnski seljak tamo otisao da seta senu po dvoru, nego ispred zatvorenih knjizara u New York-u ili Davosu kada daje casove klavira, Briselu kada slini po podu kao puz golac ili MinKenu kada ide kod fra mamicke na snenokle. :okk:

Ja prijatelju tvoje postove da razumem treba mi tripla ljuta svaki put :drinks: :lollol:
Dimitrije

Postby Dimitrije » 20 Feb 2019, 13:17

Dimitrije wrote:Neko se pravi pametan i opet protesti protiv Vučića u Beču. #1od5miliona 23.2.

Sad kada gledam ovaj post izgleda kao da reklamiram manifestaciju u kojoj ne bih ucestvovao nikada. Da ga 'bem ne razumem ovu glupost. I to po drugi put u 2 godine. Neko je bas dokon.
Dimitrije

Postby fontaneros » 20 Feb 2019, 13:26

Ja sam bas hteo da te pitam, nisi mi delovao kao neko ko to podrzava i ko ide na te setnje...
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby neza » 20 Feb 2019, 13:28

Zato je "nerazumen" kao Misa Vacic, moracu mu pisati od sada sporijeeeee.... :beyond:
neza

Postby Dimitrije » 20 Feb 2019, 13:46

Slaninar, moram ja da prestanem citati tvoje postove inace cu se propiti :jezik:
@Fontana
Nema veze sa kime bih ja setao. Sve i da jesam na strani subotara ovo je idiotska stvar.
Dimitrije

PreviousNext

Return to Turniri