Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Poison and Remedy » 20 Feb 2019, 17:26

neza wrote:Nemam ja problem sa tim "da je bolje da kaznu izbegnu 100 krivih da ne bude osudjen 1 nevin.", sta si se muvao tu, rodjace, aj i ti na banderu. Na kraju krajeva sve krece od male sredine, eto znas ti sta ti radi komsija, ako ne znas on zna sta radis ti i tako dok se ne pomlatimo svi do poslednjeg ispravnog. :okk:
Necemo mi nikada izroniti dok ne dodirnemo samo dno, slabo nam ide orijentacija.

No sve to na stranu, zar zaista mislis da se ne zna ko je sve krao, izdavao, sjebavao... Nije Srbija toliko bas velika da se ne da otkriti.

Eto npr. ja sam juce pogledao intervju sa Sergejom Trifunovicem, gde izmedju ostalog prica i o politicarima koji setaju na protestu 1od5 miliona, pa medju njima spomenu i Tadica. On ga je definisao kao postenog coveka, koji se nije okoristio o funkciju na kojoj je bio, naglasivsi da to jesu uradili ljudi oko njega, ali on ne. E sad, Sergeju je on takav, sa druge strane, ja ako izadjem na ulicu saplescu se o bar 10 ljudi koji misle da je Tadic govno i da je zasluzan za propadanje i izdaju Srbije.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby neza » 20 Feb 2019, 17:29

1 od tih 10 sam ja. :okk:
neza

Postby AirBall » 20 Feb 2019, 17:55

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Гроф Тинторето » 20 Feb 2019, 18:03

Da je zivo i zdravo
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Poison and Remedy » 20 Feb 2019, 18:06

Гроф Тинторето wrote:Da je zivo i zdravo
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby neza » 20 Feb 2019, 18:08

Da se caletu cepa kosulja! :laugh:

Mami i detetu sve najbolje zelim! :hathello:
neza

Postby Dr Arslanagic » 20 Feb 2019, 18:21

Боже помози том детету.
А и целој Србији када смо дочекали да се сатанска изопаченост пропагира са чела државе.

Надам се да СПЦ неће прећутати овај корак од седам миља ка содоми и гомори.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Poison and Remedy » 20 Feb 2019, 18:40

Dr Arslanagic wrote:
Надам се да СПЦ неће прећутати овај корак од седам миља ка содоми и гомори.

Kasno doktore. Imali su vise od jedne prilike, sad je vec gotovo. Kao i za mnoge druge stvari.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby neza » 20 Feb 2019, 18:43

Аха ту смо!
Значи СПЦ је у ствари прећутно благосиљала овакву будућност.
Мада сећам се ја још Качавенде, Пахомија... :pop:
neza

Postby Горан » 20 Feb 2019, 20:25

Poison and Remedy wrote:Kasno doktore. Imali su vise od jedne prilike, sad je vec gotovo. Kao i za mnoge druge stvari.

Mi kao raspadajuci narod zasluzujemo 10 puta gore ljude u Crkvi od ovih sto ih imamo, ali uprkos takvoj proporciji svaki put kriticki postavljamo Crkvu na tapet kao da je ona kompromitovani funkcioner opstine Brus, i razmazeno temeljno analiziramo da li se dobro pokazala po ovom ili onom pitanju (mi propisujemo sta je dobro), da li je reagovala ovako ili onako, da li su ispunjeni nasi zahtjevi (na koje smo umislili da imamo sveto pravo kao da nam je Crkva nesto duzna, ikao vecina nas nema veze sa njom).

I taman da sutra zasjeda Sveti arhijerejski sinod i da zauzme stav kako je sramota za drzavu i narod ovo sto sto rade premijerka i njena stagod, sta cemo s time dobiti? Dobicemo kitu medenu kao i za svako ''energicno zauzimanje stava'' i ''najostrije osudjivanje'', plus gratis tri-cetiri dana bure i prasine u javnosti, i medijski rat ljudskopravasa i konzervativne populacije koji ce se brze zavrsiti od jednog od zadnjih srpsko-siptarskih ratova u koji nas je junacki poveo predsjednik Nikolic nakon incidenata sa srpskim ikonografskim vozom. Posao Crkve je sasvim drugaciji, ona spasava ljudske duse, od kojih ce se mozda mnoge albanske spasiti, a mnoge srpske, beskompromisne po pitanju nedavanja KiM, mozda nece.

Sto ce tice homoseksualaca, nasa zapadna hriscanska braca su te nesretne ljude masakrirali u eri izmedju rimskih lomaca za vjestice, astronome i geografe i njemackih lomaca Mathauzena i Ausvica za Jevreje, a danas nam popuju o nasoj netrpeljivosti drugacijeg i jos nam propisuju neke standarde ponasanja. Kakav ludacki paradoks. Bilo kako bilo, homoseksualce ne treba ugrozavati ali ne smije im se ni dopustiti prostor za sirenje njihovog otrovnog uticaja. To nazalost nece biti slucaj jer smo mi hipnotisani putnici u EU sistem vrijednosti (sta god to konkretno znacilo). Pored ovoga sto na sta nemaju pravo, trebalo bi zabraniti ovu vjesacku oplodnju lezbejki, i svaki drugi nacin cinjenja homoseksualaca roditeljima ili starateljima. Dalje, zabraniti im javnu afirmaciju njihovih tzv. vrijednosti, reklamiranje, bilo kakvu drzavnu pozitivnu diskriminaciju, javno iskazivanje homoseksualizma i slicno. U ostalim stvarima treba ih naciniti ravnopravnim gradjanima i ostro kaznjavati maltretiranje homoseksualaca - odnosno stvoriti drustvnu klimu u kojoj su potpuno bezbjedni, da nemaju razlog da sikcu o nekakvoj toboznjoj ugrozenosti.

Sto se tice gej-lezbejskog info centra iz Kralja Milana, ne treba ga ukidati, vec ga reorganizovati, kadrirati i premjestiti tamo gdje on pripada - u dusevnu bolnicu.
bwa wrote:Crnogorci jesu Srbi u sirem smislu.

Dr Arslanagic wrote:Верујем да окрећемо и поред стравичне судијске крађе.
Горан

Postby Poison and Remedy » 20 Feb 2019, 21:38

Горан wrote:
Spoiler: pokaži
Poison and Remedy wrote:Kasno doktore. Imali su vise od jedne prilike, sad je vec gotovo. Kao i za mnoge druge stvari.

Mi kao raspadajuci narod zasluzujemo 10 puta gore ljude u Crkvi od ovih sto ih imamo, ali uprkos takvoj proporciji svaki put kriticki postavljamo Crkvu na tapet kao da je ona kompromitovani funkcioner opstine Brus, i razmazeno temeljno analiziramo da li se dobro pokazala po ovom ili onom pitanju (mi propisujemo sta je dobro), da li je reagovala ovako ili onako, da li su ispunjeni nasi zahtjevi (na koje smo umislili da imamo sveto pravo kao da nam je Crkva nesto duzna, ikao vecina nas nema veze sa njom).

I taman da sutra zasjeda Sveti arhijerejski sinod i da zauzme stav kako je sramota za drzavu i narod ovo sto sto rade premijerka i njena stagod, sta cemo s time dobiti? Dobicemo kitu medenu kao i za svako ''energicno zauzimanje stava'' i ''najostrije osudjivanje'', plus gratis tri-cetiri dana bure i prasine u javnosti, i medijski rat ljudskopravasa i konzervativne populacije koji ce se brze zavrsiti od jednog od zadnjih srpsko-siptarskih ratova u koji nas je junacki poveo predsjednik Nikolic nakon incidenata sa srpskim ikonografskim vozom. Posao Crkve je sasvim drugaciji, ona spasava ljudske duse, od kojih ce se mozda mnoge albanske spasiti, a mnoge srpske, beskompromisne po pitanju nedavanja KiM, mozda nece.

Sto ce tice homoseksualaca, nasa zapadna hriscanska braca su te nesretne ljude masakrirali u eri izmedju rimskih lomaca za vjestice, astronome i geografe i njemackih lomaca Mathauzena i Ausvica za Jevreje, a danas nam popuju o nasoj netrpeljivosti drugacijeg i jos nam propisuju neke standarde ponasanja. Kakav ludacki paradoks. Bilo kako bilo, homoseksualce ne treba ugrozavati ali ne smije im se ni dopustiti prostor za sirenje njihovog otrovnog uticaja. To nazalost nece biti slucaj jer smo mi hipnotisani putnici u EU sistem vrijednosti (sta god to konkretno znacilo). Pored ovoga sto na sta nemaju pravo, trebalo bi zabraniti ovu vjesacku oplodnju lezbejki, i svaki drugi nacin cinjenja homoseksualaca roditeljima ili starateljima. Dalje, zabraniti im javnu afirmaciju njihovih tzv. vrijednosti, reklamiranje, bilo kakvu drzavnu pozitivnu diskriminaciju, javno iskazivanje homoseksualizma i slicno. U ostalim stvarima treba ih naciniti ravnopravnim gradjanima i ostro kaznjavati maltretiranje homoseksualaca - odnosno stvoriti drustvnu klimu u kojoj su potpuno bezbjedni, da nemaju razlog da sikcu o nekakvoj toboznjoj ugrozenosti.

Sto se tice gej-lezbejskog info centra iz Kralja Milana, ne treba ga ukidati, vec ga reorganizovati, kadrirati i premjestiti tamo gdje on pripada - u dusevnu bolnicu.

Meni bas deluje da se ti boris sa sobom i sa svojim mislima. Post ti je "na sve strane".
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby AirBall » 20 Feb 2019, 22:03

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Milutinov Tata » 20 Feb 2019, 22:09

Konacno. Valjda ce bar koliko toliko da se sredi spisak.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

PreviousNext

Return to Turniri