Board index Tenis Turniri

Teniske diskusije

Re: Teniske diskusije

Postby irriducibili » 05 Sep 2011, 23:53

Maki wrote:Mislim da se Novak uopste ne nervira i da je naucio kako to da hendluje.Proslih godina u Njujorku on je za svakoga bio samo jedno istocnoevropsko lice koji je svremena na vreme uspevao na pokvari fedal zabavu,dok je ove godine njegova fizionomija totalno drugacija i na terenu i van njega.Sve sto treba da uradi ove godine je da podigne taj pehar i vec sledece ce da bude darling americke publike(by harper).

Nervira se, ali to sada jako dobro hendluje. Gest sa prstom na uvu pokazuje da mu nije svejedno...

Rekoh vec, jebe mi se da li ce i kada postati darling americke publike. Njujorska publika je najnekulturnija na svetu, zabrinjavajuce bi bilo da si njen ljubimac...
irriducibili

Postby Maki » 05 Sep 2011, 23:57

irriducibili wrote:Nervira se, ali to sada jako dobro hendluje. Gest sa prstom na uvu pokazuje da mu nije svejedno...

Rekoh vec, jebe mi se da li ce i kada postati darling americke publike. Njujorska publika je najnekulturnija na svetu, zabrinjavajuce bi bilo da si njen ljubimac...

Meni je bitno da se on odlicno nosi sa tim,a sto se tice gesta svi su ga prihvatili sa odusevljenjem(upravo to napisah ispod slike na drugoj temi)...

A sa boldovanim delom se slazem u potpunosti. :thumbup:
Maki

Postby jedaj » 05 Sep 2011, 23:59

irriducibili wrote:
Maki wrote:Mislim da se Novak uopste ne nervira i da je naucio kako to da hendluje.Proslih godina u Njujorku on je za svakoga bio samo jedno istocnoevropsko lice koji je svremena na vreme uspevao na pokvari fedal zabavu,dok je ove godine njegova fizionomija totalno drugacija i na terenu i van njega.Sve sto treba da uradi ove godine je da podigne taj pehar i vec sledece ce da bude darling americke publike(by harper).

Nervira se, ali to sada jako dobro hendluje. Gest sa prstom na uvu pokazuje da mu nije svejedno...

Milton Palasio :jupi: :jupi: :jupi:
jedaj

Re: LIVE US OPEN - navijanje u društvu, uz Irenu

Postby Delester » 06 Sep 2011, 00:17

Panta wrote:Kod Rogera to nije toliko izrazeno, mada imajuci u vidu njegovo porodicni stablo, broj jezika koje govori, eleganciju na terenu i izvan njega, nije ni cudo sto ga maltene svugde smatraju za domaceg.

u nekim stvarima koje si izneo danas apsolutno mogu da se slozim, ali ovde bih ostavila jednu napomenu
roger apsolutno igra tenis sa stilom i elegancijom, a kada je neko vrstan umetnik, sve sto ucini pride, smatrace se kreativnim izrazavanjem i bice trend samo po sebi bez mnogo analize.
novak da bi dosao u tu situaciju morace da sedi na tronu jos koju godinu, a onda ces se zacuditi kada elegancija dobije novo ime.
publika je kurva, a kurve retko tonu, musterije se menjaju.
iza federera stoji masinerija koju je on imao rodjenjem, zastavom, novcem i ultimtivno nije bilo tesko usmeriti marketing na pravu adresu i dobiti aktuelni imidz. a narocito zato sto je bio karikatura gospodina dok ga neko nije uklavirio u kalup koji ce mu odgovarati na duze staze i praviti famu u velu parfema koji zaglusuje cak i zdrav razum.
on dosita jeste spolja gladac, toliko mu priznajem. imam gadnu naviku da uopste ne vidim spoljasnjost kao relevantnu.
p.s. da podvucem zutim da ovde pricamo o imidzima
Last edited by Delester on 06 Sep 2011, 00:20, edited 1 time in total.
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby delgado » 06 Sep 2011, 00:17

Delgado, bez licnog obracanja forumasima
Teske price iz hooda!
delgado

Postby Panta » 06 Sep 2011, 00:19

@ irr

Pariska publika vazi za najnekulturniju, mada je i to podlozno diskutovanju.

Ajmo iskreno.Razlog zbog cega Novak nema isti tretman kao Roger i Rafa, moze lezati u tome da ga publika u vecini zemalja ne dozivaljava kao nekog ko je jos uvek ravan pomenutom dvojcu.

U Parizu, bar ako je do publike (a nije :biggrin: ), Roger je bog, i uprkos kicu ( a siguran sam da ni sam ne verujes u to ) dozivljavaju ga kao svog.

Tenis je individualni sport ( otuda poredjenje sa Mesijem nema osnova )i ja se opredeljujem na osnovu kriterijuma koji nemaju veze sa etnickim.Navijam za Rodika, ali sam prilicno ravnodusan prema Kveriju ili Izneru (koga, doduse, postujem jer je zavrsio fakultet :biggrin: ), dok blago gotivim Mardija.Davidenko mi je odvratan, s druge strane prilicno sam gotivio Safina.

Novak mi je pre bio vrlo simpatican, sada manje, Troickom skidam kapu, jer je sa skromnim teniskim znanjem stigao u top 20.

Jedino gde sam pomalo zadrt jeste zenski tenis koga ne podnosim, ne iz mizoginije (daleko bilo), vec sto od vremena Henin nemam koga da gledam.A i tu ima izuzetaka, mec Stosur-Petrova je bio sjajan.

Tebi s druge strane je lako, navijas za nase, nesvrstane i Ruse, protiv si kapitalista.

Spoiler: pokaži
Salim se za poslednji pasus :biggrin:

edit: Delester, prihvatam napomenu.Slozicemo se da je Rogerov stil bar za nijansu elegantniji od Nadalovog ili Novakovog, ali je sasvim moguce da za par godina, ako ostane broj 1, paradigma stila postane Novak.

Ali, vraski je tesko biti toliko dugo broj 1, zar ne ?
Fedor is back.
Panta

Postby Delester » 06 Sep 2011, 00:28

vraski jasta

ako pricamo o imidzu, da, rogerov je najugladjeniji
samo je pitanje kako ti, ja ili neko treci u ulozi publike zamislja da treba da izgleda i ponasa se jedan sportista
ja sam sucker za humanoidnim dzenlmenima sklonim povremenim ekcesima i kojem ratnom poklicu, cisto da me, pored viktorijanskih romasi potsete i na koji strip :angel2:
.......................................................................................
Delester

Postby Maki » 06 Sep 2011, 00:30

Jedan nas uvazeni forumas mi salje PM i pita me sta se dogadja, jer je decko citajuci ovde komentare pomislio da je Nole lupio samar nekom iz publike.

On ne prati tenis sa zarom kao mi,ali gleda,cita razne sajtove a i drugar iz Njujorka mu je rekao da ga ljudi tamo bas vole i postuju jer nije sablon.

I rekao mi je da vam porucim da ste mnogo paranoicni. :)
Maki

Postby jedaj » 06 Sep 2011, 00:33

Maki wrote:Jedan nas uvazeni forumas mi salje PM i pita me sta se dogadja, jer je decko citajuci ovde komentare pomislio da je Nole lupio samar nekom iz publike.

On ne prati tenis sa zarom kao mi,ali gleda,cita razne sajtove a i drugar iz Njujorka mu je rekao da ga ljudi tamo bas vole i postuju jer nije sablon.

Eto i decku i NY publici je jasno,samo mi ovde otkrivamo toplu vodu :tap: .
jedaj

Postby irriducibili » 06 Sep 2011, 00:39

Panta wrote:@ irr

Pariska publika vazi za najnekulturniju, mada je i to podlozno diskutovanju.

Ajmo iskreno.Razlog zbog cega Novak nema isti tretman kao Roger i Rafa, moze lezati u tome da ga publika u vecini zemalja ne dozivaljava kao nekog ko je jos uvek ravan pomenutom dvojcu.

U Parizu, bar ako je do publike (a nije :biggrin: ), Roger je bog, i uprkos kicu ( a siguran sam da ni sam ne verujes u to ) dozivljavaju ga kao svog.

Tenis je individualni sport ( otuda poredjenje sa Mesijem nema osnova )i ja se opredeljujem na osnovu kriterijuma koji nemaju veze sa etnickim.

Uz duzno postovanje prema pariskoj nekulturi, tamosnja publika makar razume tenis i ne dozivljava ga kao spektakl uz kokice i hot dog-ove...

Nije im ravan, nadmasio ih je. A sad sto je inercija cudo...

Samo se treba prisetiti sakoa sa prenaglasenim inicijalima, pa konstatovati da se takav kic ni u Grand paradi ne vidja...

Ja i govorim o individualnim sportovima, samo u njima bez izuzetka navijam za srpskog takmicara...
irriducibili

Postby Panta » 06 Sep 2011, 00:47

E jebiga, nasao si jedinu stvar koja je stvarno bila Mitar Miric style; beli sako sa zlatnim RF slovima.

Inercija jeste cudo, ali si ti debelo preterao.Novak jeste imao ( i ima) fantasticnu sezonu, ali su one potrebne u kontinuitetu da bi ih nadmasio.

Na kraju, sve se svodi na broj osvojenih GS-ova, a tu mu dajem male sanse da stigne bilo koga od njih dvojice.
Fedor is back.
Panta

Postby Panta » 06 Sep 2011, 00:56

Maki wrote:Jedan nas uvazeni forumas mi salje PM i pita me sta se dogadja, jer je decko citajuci ovde komentare pomislio da je Nole lupio samar nekom iz publike.

Moguce je da polazimo od pogresne premise, da je publika u Njujorku homogena kategorija.

Ja verujem da na tribinama ima onih koji ne vole Novaka, onih koji ga vole, ali da je najveci broj onih koji su dosli da gledaju kvalitetan tenis, ma od kog igraca on dolazio.
Fedor is back.
Panta

Postby Delester » 06 Sep 2011, 00:57

imamo li ovde neki ekvivalent temama" Mlade nade" ili "oni dolaze?"

ja sam bukvalno dusevljena jednim klincem, amerikancem
i kod devojaka dvema igracicama koje vredi pratiti, bice svasta od njih
Delester

Postby Dejan » 06 Sep 2011, 01:00

Delester wrote:imamo li ovde neki ekvivalent temama" Mlade nade" ili "oni dolaze?"

ja sam bukvalno dusevljena jednim klincem, amerikancem
i kod devojaka dvema igracicama koje vredi pratiti, bice svasta od njih

Imamo temu mladi lavovi:
viewtopic.php?f=41&t=128
...riječi su isto kao i gomile ljudi, nije nužno znati za sve, odaberi za sebe samo one prave...
Dejan

Postby Delester » 06 Sep 2011, 01:01

hvala! znala sam da ima nesto, cak sam i trazila, ali deluje da sam obnevidela, malo spavam ovih dana
Delester

PreviousNext

Return to Turniri