Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Dr Arslanagic » 21 Feb 2019, 18:49

Питање на које се тражи одговор је - ко је и због чега замаскирао натпис на дуксерици "Нема предаје"?
Мотив је све што ме интересује, а верујем и јавност.

Док се ишчуђавамо оваквим потезима који су до данас били незамисливи, народ полако леже на руду.

Прво нико није направио никакву врсту опструкције рада скупштине, саобраћаја .... због изјаве комунистичке веприне да је разграничење државна политика.

Онда су сви политички чиниоци најмирније примили вест прочитану на државној телевизији као да је у питању временска прогноза да је содомитско лезбејски пар "добио" бебу и тиме довео Србију на прво место по изопачености која још није виђена у свету да содомитски премијер једне земље усваја бебу. За шта нема ни усвојеног закона.

На крају и маскирање дуксерице која позива да се не предамо по питању КиМ.

Примећујете да се испирање свести народа по питању КиМ управо врши методом прозор овертона
- Незамисливо
- Радикално
- Прихватљиво
- Разумно
- Популарно
- Политика

Дошли смо до политике.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Poison and Remedy » 21 Feb 2019, 19:02

Dr Arslanagic wrote:Питање на које се тражи одговор је - ко је и због чега замаскирао натпис на дуксерици "Нема предаје"?
Мотив је све што ме интересује, а верујем и јавност.

Док се ишчуђавамо оваквим потезима који су до данас били незамисливи, народ полако леже на руду.

Прво нико није направио никакву врсту опструкције рада скупштине, саобраћаја .... због изјаве комунистичке веприне да је разграничење државна политика.

Онда су сви политички чиниоци најмирније примили вест прочитану на државној телевизији као да је у питању временска прогноза да је содомитско лезбејски пар "добио" бебу и тиме довео Србију на прво место по изопачености која још није виђена у свету да содомитски премијер једне земље усваја бебу. За шта нема ни усвојеног закона.

На крају и маскирање дуксерице која позива да се не предамо по питању КиМ.

Примећујете да се испирање свести народа по питању КиМ управо врши методом прозор овертона
- Незамисливо
- Радикално
- Прихватљиво
- Разумно
- Популарно
- Политика

Дошли смо до политике.

Zaboravio si namesten video sa sigurnosnih kamera kojim pokusavaju da prikriju ubistvo.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby Dr Arslanagic » 21 Feb 2019, 19:18

Толико се тога дешава догађаји једу једни друге.
И то. Свесно заташкавање убиства.
Док Србија тоне у незамисливе дубине неморала, опстанка .... битне су медијске слободе и да ли је једна политичка опција боља од друге.

Да хоће нека странка да направи галаму и само да траже одговор који је мотив маскирања дуксерице.
Ништа више.

Мада, ништа се не би десило.
Измисле оправдање за убиство а неће за ову дуксерицу.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 21 Feb 2019, 19:27

Баш сам, мислим данас, негде прочитао једну поражавајуће истиниту констатацију, која отприлике овако гласи: Дрецун сваки други дан код Сарапе прича о проблему на Косову и Метохији, а у Скупштини Србије две године ни реч о томе.

Само лагање лагање и лагање.
Dr Arslanagic

Postby Dimitrije » 21 Feb 2019, 19:36

Pa jednom kada padne ovaj režim to će predstaviti kao svoju borbu za Kosovo. Pokriva se čovek.
Dimitrije

Postby Poison and Remedy » 21 Feb 2019, 20:03

Ajmo deco slikanje...
https://srbin.info/2019/02/21/u-ambasadi-rusije-svecani-prijem-prisustvuju-patrijarh-irinej-vucic-dodik/
Mogao bi patrijarh da postavi par pitanja "gospodinu" predsedniku.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby Dr Arslanagic » 21 Feb 2019, 20:23

Одгледао сам Шешеља код старог службиног сарадника идиота марића.
Ово што је остало од радикала и данашња њихова политика, као што је познато, ми се гади.
Али, истине ради, а трудим се да будем реалан и да све гледам са исте равни, ово што је Шешељ изнео је за мене исправно и пожељно да буде решење за КиМ.
Дакле Шешељеве предлоге сматрам пожељним и не бих имао ништа против да дако буде.

Каже да је више пута сугерисао нашим властима да уместо израза разграничење користе израз раздвајање.
Да предлаже да се општине Зубин Поток, и осталих девет општина припоје централној Србији а да се за Штрпце направи неки коридор да не буде изолован.
Каже да је и ономад понудио (а сећамо се да јесте) јеретички предлог да се замене становници Прешева, Бујановца и Медвеђе са становништвом из Штрпца, али пошто то становници Штрпца на то нису пристали, и он је одустао од тог предлога. Коректно.
И треба рећи да је тај предлог понудио да би ојачао бројно стање Срба на потезу коридора 10.

Рекао је за оне комбинације које су циркулисале интернетом, а и овде је постављано шта то вучић преговара и који су услови на које морамо да пристанемо, да то Србије не сме да дозволи ни по коју цену.

Потписао би следеће и то је оно што је за мене најважније:
КиМ остаје у саставу Србије, али се раздвајају Срби и албанци и албанцима се даје сва могућа аутономија, а граничне прелазе, како и јесте по резолуцији 1244, контролише Србија.

Ово је, по мени, пожељан предлог и било би одлично када би овај предлог био решење.

Заслужује најгору критику и пљување зато што ово говори само код марића и то у форми неформалног разговора а не у скупштини, и што са овим предлогом не излази сваки дан у јавност и не прави онако како радикали знају буку у халабуку на свакодневне велеиздајничке потезе и одлуке вучија и дачија.

Ако се по обичају у последњем тренутку окане вучића, а хоће, не сме му се заборавити да је са њим кокетирао у најтежим временима за КиМ уместо да га је нападао и оптуживао за велеиздају.
И дачија исто.

Усташа профукњача соња бисерко, умало није умро марић :laugh:
Dr Arslanagic

Postby neza » 21 Feb 2019, 20:32

Ćoba wrote:Bas taj duks slucajno. Mamu im jebem izdajnicku svima. Da se hoce ovaj narod probuditi jednog dana...

Nije da mu ne navijaju sat, jeste da su petla priklali i pojeli ali kukavica stalno iskace... :okk:

Nego da sam bar malo separatista sve bih ovo ostavio i cekao da pocnu da brane i Vojvodinu... Nista bolje za otcepljenje od njih ovi i nemaju... :pop:
neza

Postby Poison and Remedy » 21 Feb 2019, 21:02

Dr Arslanagic wrote:Одгледао сам Шешеља код старог службиног сарадника идиота марића.
Ово што је остало од радикала и данашња њихова политика, као што је познато, ми се гади.
Али, истине ради, а трудим се да будем реалан и да све гледам са исте равни, ово што је Шешељ изнео је за мене исправно и пожељно да буде решење за КиМ.
Дакле Шешељеве предлоге сматрам пожељним и не бих имао ништа против да дако буде.

Каже да је више пута сугерисао нашим властима да уместо израза разграничење користе израз раздвајање.
Да предлаже да се општине Зубин Поток, и осталих девет општина припоје централној Србији а да се за Штрпце направи неки коридор да не буде изолован.
Каже да је и ономад понудио (а сећамо се да јесте) јеретички предлог да се замене становници Прешева, Бујановца и Медвеђе са становништвом из Штрпца, али пошто то становници Штрпца на то нису пристали, и он је одустао од тог предлога. Коректно.
И треба рећи да је тај предлог понудио да би ојачао бројно стање Срба на потезу коридора 10.

Рекао је за оне комбинације које су циркулисале интернетом, а и овде је постављано шта то вучић преговара и који су услови на које морамо да пристанемо, да то Србије не сме да дозволи ни по коју цену.

Потписао би следеће и то је оно што је за мене најважније:
КиМ остаје у саставу Србије, али се раздвајају Срби и албанци и албанцима се даје сва могућа аутономија, а граничне прелазе, како и јесте по резолуцији 1244, контролише Србија.

Ово је, по мени, пожељан предлог и било би одлично када би овај предлог био решење.

Заслужује најгору критику и пљување зато што ово говори само код марића и то у форми неформалног разговора а не у скупштини, и што са овим предлогом не излази сваки дан у јавност и не прави онако како радикали знају буку у халабуку на свакодневне велеиздајничке потезе и одлуке вучија и дачија.

Ако се по обичају у последњем тренутку окане вучића, а хоће, не сме му се заборавити да је са њим кокетирао у најтежим временима за КиМ уместо да га је нападао и оптуживао за велеиздају.
И дачија исто.

Усташа профукњача соња бисерко, умало није умро марић :laugh:

Nema pregovora oko KiM-a. Svaki put kad smo sklapali dogovore sa nekim, na kraju smo popusili kitu. Uvek nadju nacin da nas izjebu. I dan danas burgijaju da promene status Republike Srpske. Danas prihvatis ovo, smatras pogodnim ono i op, kroz koju godinu teroristi zakucaju na tvoja vrata.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby Dimitrije » 21 Feb 2019, 21:04

Ako neko prati drogoša na Twitteru, eno ga sa udovcem gospodje koja je poginula na naplatnoj rampi. Čovek je platio šlep službu, obdukciju, i ostali ljudi bez dokumenata u kolima. Da ne postavljam pitanja bez veze, znam da ima gore
Dimitrije

Postby neza » 21 Feb 2019, 21:16

Dimitrije wrote:Ako neko prati drogoša na Twitteru, eno ga sa udovcem gospodje koja je poginula na naplatnoj rampi. Čovek je platio šlep službu, obdukciju, i ostali ljudi bez dokumenata u kolima. Da ne postavljam pitanja bez veze, znam da ima gore

Aj sada ti meni prevedi!
Ko je drogos?
Ko je platio?
Sta znas da ima gore, Bog, Sunce, Mesec?
... Ili d saljes tu tvoju brlju da se najzad sporazumemo! :laugh:
neza

Postby AirBall » 21 Feb 2019, 21:57

Ja kupio :D

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Dr Arslanagic » 21 Feb 2019, 22:03

Браво.
Ја сам данас измолио од жене паре да купим сутра :biggrin:
Али у бутику. Да не наручујем онлајн могу да омашим величину.
Dr Arslanagic

Postby Rajs » 21 Feb 2019, 22:09

Gde se nalazi butik?
NBA Fantasy Champion (2019)
Premier League H2H Fantasy Champion (2021)

OSTOJA ODLAZI
Rajs

Postby neza » 21 Feb 2019, 22:24

Dr Arslanagic wrote:Браво.
Ја сам данас измолио од жене паре да купим сутра :biggrin:
Али у бутику. Да не наручујем онлајн могу да омашим величину.

To poprilicno jebe... :laugh:
Napisu jedno i onda se ispostavi da lazu Rimljani, majku im jebem... :nisamja:
Mada meni nikada nije bilo jasno kako to pisu XXXL, koji je to broj i kako ga citam?
neza

PreviousNext

Return to Turniri