Одгледао сам Шешеља код старог службиног сарадника идиота марића.
Ово што је остало од радикала и данашња њихова политика, као што је познато, ми се гади.
Али, истине ради, а трудим се да будем реалан и да све гледам са исте равни, ово што је Шешељ изнео је за мене исправно и пожељно да буде решење за КиМ.
Дакле Шешељеве предлоге сматрам пожељним и не бих имао ништа против да дако буде.
Каже да је више пута сугерисао нашим властима да уместо израза разграничење користе израз раздвајање.
Да предлаже да се општине Зубин Поток, и осталих девет општина припоје централној Србији а да се за Штрпце направи неки коридор да не буде изолован.
Каже да је и ономад понудио (а сећамо се да јесте) јеретички предлог да се замене становници Прешева, Бујановца и Медвеђе са становништвом из Штрпца, али пошто то становници Штрпца на то нису пристали, и он је одустао од тог предлога. Коректно.
И треба рећи да је тај предлог понудио да би ојачао бројно стање Срба на потезу коридора 10.
Рекао је за оне комбинације које су циркулисале интернетом, а и овде је постављано шта то вучић преговара и који су услови на које морамо да пристанемо, да то Србије не сме да дозволи ни по коју цену.
Потписао би следеће и то је оно што је за мене најважније:
КиМ остаје у саставу Србије, али се раздвајају Срби и албанци и албанцима се даје сва могућа аутономија, а граничне прелазе, како и јесте по резолуцији 1244, контролише Србија.
Ово је, по мени, пожељан предлог и било би одлично када би овај предлог био решење.
Заслужује најгору критику и пљување зато што ово говори само код марића и то у форми неформалног разговора а не у скупштини, и што са овим предлогом не излази сваки дан у јавност и не прави онако како радикали знају буку у халабуку на свакодневне велеиздајничке потезе и одлуке вучија и дачија.
Ако се по обичају у последњем тренутку окане вучића, а хоће, не сме му се заборавити да је са њим кокетирао у најтежим временима за КиМ уместо да га је нападао и оптуживао за велеиздају.
И дачија исто.
Усташа профукњача соња бисерко, умало није умро марић

Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.