Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby grobar_Zvornik » 23 Feb 2019, 16:32

AirBall wrote:Ovakve neko naziva manjim zlom?

То мањим злом називају само они који поштују тај формат српске будућности. У суштини сведени су на ниво ЛДП-а и ту им је и мјесто. Они не могу овим темпом и овом реториком оборити ни предсједника мјесне заједнице.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby AirBall » 23 Feb 2019, 16:45

Ma ne obracam se ja njima, tesko da jedan forum moze uputiti takvu poruku...

Ovo je poruka za one koji od drveta Vucica ne vide sumu...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Dimitrije » 23 Feb 2019, 17:03

AirBall wrote:
Cvele wrote:Pijana budala.

Slazem se sa konstatacijom, ali ne menja sustinu..

Ovo Subotari predstavljaju kao alternativu..

Ja se sećam 6.10. iako kažu da se nije desio. Neko je izveo Josifa Tatića na binu, siroma' je stvarno bio toliko pijan da nije uspeo jednu reč da izgovori....ovaj uspeva, u promilima su tu negde....kakva autogolčina
Dimitrije

Postby Ćoba » 23 Feb 2019, 17:13

Pa ja mislim da je trenutno jedino bitno skinuti Vucica, sledeci ko god da dodje bice ga 100 puta lakse pobjediti. Kad se i ako se SNS razjebe narod se mozda konacno okrene nekoj zdravoj desnici i onda Srbija za nekih 6 godina dobije normalnu vlast.

A ko god da trenutno dodje ne moze napraviti gore od ovoga, covjek je premotao igricu. Od veleizdaje zemlje, lazi, obmane, medijske diktature, promovisanja pederluka, neznanja, kriminala i cega vec sve ne.

Ja zaista ne vidim kako ovi mogi gore. Cega se to narod ima bojati? Sta god da zamislis, ovaj je vec uradio.
Ćoba

Postby AirBall » 23 Feb 2019, 17:20

Ćoba wrote:Ja zaista ne vidim kako ovi mogi gore. Cega se to narod ima bojati? Sta god da zamislis, ovaj je vec uradio.

To sto ti ne vidis ne znaci da nije moguce...
AirBall

Postby Dimitrije » 23 Feb 2019, 17:28

Ćoba wrote:Pa ja mislim da je trenutno jedino bitno skinuti Vucica, sledeci ko god da dodje bice ga 100 puta lakse pobjediti.

Ako smem da se ne složim sa tobom. Treba nama ozbiljan reset, naročito ako misliš da se okrenemo "zdravoj desnici". Pa on je samo na čelu kolone, šta ćeš/mo sa celim aparatom? Šta ćeš sa Vojskom koja ne napravi puč kad joj ovaj mamlaz uvali Vulina za ministra? Policijom kojoj ne smeta Slinavko?
Dimitrije

Postby Poison and Remedy » 23 Feb 2019, 17:29

Problem sa celim ovim skidanjem Vucica sa vlasti lezi u cinjenici da on nema direktnog protivnika, nego njih 50. Sad zamislite sta ce biti ako dodju u poziciju da se bore za vlast. Ne verujem ja da BoTa ima aspiracije da bude zamenik ministra.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby Ćoba » 23 Feb 2019, 17:34

Sve dok ne dodje neko normalan imas izbor da trpis Vucica ili da ga mijenjas sa ovim buckurisom od opozicije.

Moje je misljenje da je bolje za Srbiju neujedninjena opozicija na vlasti nego Vucic imperator. Ovi nece imati muda, kao sto i nisu imali za ove sulude planove razgranicenja i ta sranja.
Ćoba

Postby AirBall » 23 Feb 2019, 17:37

Ćoba wrote:Moje je misljenje da je bolje za Srbiju neujedninjena opozicija na vlasti nego Vucic imperator. Ovi nece imati muda, kao sto i nisu imali za ove sulude planove razgranicenja i ta sranja.

Pa ni nece vladati oni nego onaj ko ih je postavio kao i slucaju Vucica..

Ili mislis da on sve odluke donosi samostalno?
AirBall

Postby Dr Arslanagic » 23 Feb 2019, 17:37

Није битно скинути вучића већ се потпуно окренути од западног сатанизма који ће да нас уништи.
Морал, породицу, нормално поимање света, све што је нормално зарад новца и профита.

Нови главни човек биће јеремић.
Запад ће му омогућити као ономад томи да победи на изборима, 2020-те, то је већ договорено.
Јеремић ће да уради ствари које се сад сматрају незамисливим, увешће санкције Русији, изградиће највећу џамију на свету у Србији, признаће "геноцид" у Сребреници на државном нивоу, исплатиће ратну одштету БиХ, направиће се потпуни отклон од истока, увешће законе који нам сад изгледају немогући, све што је вучић започео са албанијом подиће се на највиши ниво.
За сад толико, а време ће показати да ли сам погрешио.

Нас спашава само потпуно одустајање од еу и целокупне европске поганости, потпуно демонтирање еу бирократије "вредности" и стандарда и одлазак на исток.
Само то.

Докле год нам долази еу кандидати исто ће бити.
Само онај који не размишља може да поверује да неће бити тако.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Ćoba » 23 Feb 2019, 17:46

AirBall wrote:
Pa ni nece vladati oni nego onaj ko ih je postavio kao i slucaju Vucica..

Ili mislis da on sve odluke donosi samostalno?

Poenta mog razmisljanja je manje zlo i to je sve.
Ćoba

Postby AirBall » 23 Feb 2019, 18:00

Ćoba wrote:Poenta mog razmisljanja je manje zlo i to je sve.

Na osnovu cega su oni manje zlo?
AirBall

Postby stihl » 23 Feb 2019, 18:40

Мање зло, али кад би се за*ебавали.
stihl

Postby Dr Arslanagic » 23 Feb 2019, 19:08

Кад дају наслов и онда знак питања ... новинарство :puke:
Извор шиптарске новине. Политика се позива на шиптарске новине :puke:

Како тврди тај приштински лист, позивајући се на агенцију „Presheva jone”, споразум има 22 тачке, и предвиђа признање и улазак Косова у Уједињене нације, затим измену граница, као и посебан статус за српске светиње на Косову, а Србији се обећава улазак у Европску унију 2021. или 2022. године.

http://www.politika.rs/scc/clanak/42341 ... i-Pristine

Невезано за ове пробне балоне, ако ми желимо и одлучимо да дамо КиМ за улазак у еу, ми више не би били Србија наших предака и треба све најгоре да нам се деси.
А даће Бог и да нам се деси.
Да не уживамо након што смо издали најсветији део земље.
Не да не уживамо, нега да будемо кажњени правдом крви проливене за КиМ, да се мучимо и патимо све док се не врати светиња у оквир Србије.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Raoul Duke » 23 Feb 2019, 19:32

neza wrote:Аха, ај нека му то избаце његови цигани, ето им прилике да покажу колико су теледириговани? Пој'о вук магаре...

Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

PreviousNext

Return to Turniri