Ако сам до сада сумњао, сада сам сигуран да је тачно оно што је писало.
Добро је председниче да постоје шиптарски медији, иначе не би смо ни знали да се поред шабанове сахране и убиства оне певачице ишта друго и дешава у Србији.
Која је то патолошка лажовчина.
Сваки дан прича о "разграничењу", дачи изјави да је то државна политика, и када то доспе у јавност иде демант да то није тачно.
Није тачно да нема 17 тачака, можда има 18 или 16.
То је демантовао.
Све остало је вероватно тачно.
ВУЧИЋ ДЕМАНТОВАО ПРИШТИНСКЕ И НЕМАЧКЕ МЕДИЈЕ: Какве мапе,какве тачке, нема ничег, ми не причамо са Албанцима уопште
Председник Србије Александар Вучић одбацио је данас шпекулације немачких и приштинских медија о некаквим, наводно усаглашеним плановима, за решење косовског питања, па и оних о којима су писали немачки, али и медији у Приштини.
"Нема никаквих мапа, нема ничега, јер ни не разговарамо. Каквих 17 тачака, нема ниједна тачка", рекао је Вучић.
"Што је баби мило, то јој се и снило", одговорио је председник Србије новинарима на питање о наводном плану који садржи 17 тачака и тиче се промене граница.
Они који то тврде, додао је, желе да исцепају Србију на 17 делова.
„Не могу сваки дан да одговарам на њихове изјаве и тврдње. То ми узима много енергије. Не разговарамо са њима, јер су увели таксе. Нема никаквих мапа, нема ничега, јер ни не разговарамо. Каквих 17 тачака, нема ниједна тачка“, поручио је он.
''Мора да су то писали Хашим Тачи и Рамуш Харадинај шта им је пало напамет. Нека школа била“, констатовао је он.
http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%8 ... ima-uopste
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.