Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby AirBall » 25 Feb 2019, 16:43

Dimitrije wrote:Ako smem opet da se pravim pametan. Tema oko protesta tebi uopšte nije zajebana. Nećeš sa nekima u kolonu. Ovaj mamlaz stao u kolonu sa S. Velkov, Karleušom, Miroljubom i sličnima. Budala na kvadrat.

Kod njega je patoloski izrazena zelja za vlascu u suprotnom ne bi menjao politiku od izbora do izbora i ulazio u neprincipijelne koalicije...

Dveri kao pokret je bio izrazito antiliderskog karaktera, imali su ko zna koliko staresina kojj su bili jednaki sad su prerasli u stranku izrazito liderskog tipa...

Jel ti znas nekog funkcionera Dveri sem Boska nakon sto je Nogo izbacen?

Zajebano je ici sa nesrodnima u istoj koloni, prednost je sto se podize brojnost, ali mana sto se negativne stvari uzimaju na sebe...

Ideologija je zajebana stvar, ali za to je potreban karakter i volja

On mucenik luta zestoko, zeli da sacuva neke izvorne vrednosti Dveri, a onda seta pod sarenim zastavama...

Na licnom primeru sam dokazao da sam za demonstracije, ali ne sa svakim. Neki minimum prihvatljivosti mora da postoji...

Sto se vakcina tice smanjile su izuzetno smrtnost od decjih boginja, velikog kaslja itd

Kao sto napisah ja ne bih smeo da ne vakcinisem decu
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Dimitrije » 25 Feb 2019, 17:06

Slažem se.
Ćoba, sad kasno. Govno je pojeo može da se koprca koliko hoće.
Dimitrije

Postby Poison and Remedy » 25 Feb 2019, 17:43

Sto se tice vakcinacija...
Spoiler: pokaži
Image
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby neza » 25 Feb 2019, 18:46

Ma to za vakcine su valjda prosli jos 1950. g... Koja budala moze jos da veruje da ce bogojavljanskom vodicom leciti decu? :krsti:
neza

Postby Dr Arslanagic » 25 Feb 2019, 19:18

Ја.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby grobar_Zvornik » 25 Feb 2019, 19:30

Фармацеутска индустрија је највећи лоби/мафија на свијету... Дијете је највећи дар на свијету... Вакцинисан сам и своје дијете намјеравам вакцинисати. Зато што сматрам да то јесте пут који организам мора проћи. Исто тако никада се не бих петљао другоме како ће и на који начин властито дијете третирати...
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Dimitrije » 25 Feb 2019, 19:40

Eto, nije prošlo ni pola dana da vidimo kakav autogol je mlađani nadahnuti Boškić dao sebi.

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/antivakcinasi-opet-prave-zrtvu-od-sebe-majka-sestoro-dece-nije-uhapsena-zbog-vakcina/z22p3d7

Glupan van svih kategorija. Na čelu stranke/pokreta koja se vrti oko cenzusa a sebi dozvoljava ovako nešto.
Koliko bi me tek iznervirao da podržavam...
Dimitrije

Postby neza » 25 Feb 2019, 19:41

Dr Arslanagic wrote:Ја.

Nigde problem ako zivis izolovan i decu obrazujes u vigvamu. Tvoj izbor ali eto ne bih mesao necepljene sa vec vakcinisanima. :hathello:
No nisam medicinski dovoljno potkovan ali eto kao lovac imam neke informacijice sta se trenutno radi na granici sa zarazenim divljim svinjama... :beyond:
neza

Postby treci » 25 Feb 2019, 19:52

Dimitrije wrote:Eto, nije prošlo ni pola dana da vidimo kakav autogol je mlađani nadahnuti Boškić dao sebi.

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/antiv ... na/z22p3d7
Glupan van svih kategorija. Na čelu stranke/pokreta koja se vrti oko cenzusa a sebi dozvoljava ovako nešto.
A ultraliberaski Blic je merilo politicke ozbiljnosti? Kloliko god ja je Bosko postao politicka fukara i suprotno od onog sto je zastupao, u ovoj zemlji se gazi Ustav, trguje se sopstvenom teritorijom, funkcioneri gaze ljude po autoputu i skrivaju dokaze. I onda se glasila slucajnih Srba uvate da pricaju o zakonitosti. Klasicno gazenje malog coveka od strane drzave preko price o zakonima. Onda su i izvrsitelji isto tako zakon, nemoj mo se buniti, i jos milion drugih nameta na ovaj narod.
treci

Postby b@Ta maRe » 25 Feb 2019, 20:06

neza wrote:
Dr Arslanagic wrote:Ја.

Nigde problem ako zivis izolovan i decu obrazujes u vigvamu. Tvoj izbor ali eto ne bih mesao necepljene sa vec vakcinisanima. :hathello:
No nisam medicinski dovoljno potkovan ali eto kao lovac imam neke informacijice sta se trenutno radi na granici sa zarazenim divljim svinjama... :beyond:

Zahvaljujući zlim vakcinama su iskorenjene mnoge bolesti. Koliko god prezirao Žvalavog, to sa obaveznom vakcinacijom podržavam. Antivakseri su poseban soj idiota, na čelu sa šarlatankom Slađanom Velkom, koja em što uzima lovu baveći se nadrilekarstvom, em što te nesretnike dovodi u opasnost.

Dr Arslanagic wrote:Објављено и на Спутњику

https://rs.sputniknews.com/politika/201902231118946388-Kosovo-mediji-sporazum/

Ако Русија не дематује, ово је истина.

Ako je (daleko bilo) istina, zaslužujemo da se svo zlo izruči na nas kao narod. Moja majka je poreklom iz Pčinjskog okruka, pa znam dosta tih sela koja se pominju u tekstu, i sva do jednog su vazda bila čisto srpska (osim famoznog Trnovca), nikad ni Šiptari ni Romi nisu tu živeli, a bolesnik želi da ih poklanja. Ovo je kao akcija u Maksiju, uz jednu okupaciju Kosova, dobiješ gratis 10-ak srpskih sela :pop:
Dexi wrote:Jedino u čemu su oni bolji to je taj individualni kvalitet njihovih igrača
b@Ta maRe

Postby Dr Arslanagic » 25 Feb 2019, 20:24

Тема је шкакљива и не бих да отварам узалудну полемику.
Свако има право на свој став.
Само да кажем истину. У мом врло уском окружењу, троје деце је након примања вакцине добило аутизам.
Иначе је у питању страшно велики број баш те болести у односу на време када је Торлак производио вакцине.
Ради се о квалитету вакцина не о томе да ли треба вакцинисати.
То људе брине.

Треба вакцинисати, моја деца су додуше давно вакцинисана, али треба истаћи да је држава капитулирала под фармацеутском мафијом и да увози опасне вакцине.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby neza » 25 Feb 2019, 20:43

To je o da sasvim druga prica. Nema tu sta vakcine moraju da budu Svapske, jer Nemacka medicina je najbolja... :laugh:
Mislim aj da se ne zezam ali mora da postoji stroga kontrola toga i to nema da se zajebavaju kao Maja sa nuklearnim programom, Vulin sa vojskom, Slina sa policijom, dr. Smrt sa zdravstvom... Aj bre da skratim, Vucic sa drzavom!
neza

Postby DON » 25 Feb 2019, 20:58

Jel Torlak proizvodio sve vakcine u svoje vreme?
DON

Postby Dimitrije » 25 Feb 2019, 21:36

treci wrote:
Dimitrije wrote:Eto, nije prošlo ni pola dana da vidimo kakav autogol je mlađani nadahnuti Boškić dao sebi.

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/antiv ... na/z22p3d7
A ultraliberaski Blic je merilo politicke ozbiljnosti? Kloliko god ja je Bosko postao politicka fukara i suprotno od onog sto je zastupao, u ovoj zemlji se gazi Ustav, trguje se sopstvenom teritorijom, funkcioneri gaze ljude po autoputu i skrivaju dokaze. I onda se glasila slucajnih Srba uvate da pricaju o zakonitosti. Klasicno gazenje malog coveka od strane drzave preko price o zakonima. Onda su i izvrsitelji isto tako zakon, nemoj mo se buniti, i jos milion drugih nameta na ovaj narod.

Polako. Kao što me zabole za Boška zabole me i za Blic. On sebi, kao neko ko ima taman toliku podršku da pređe cenzus za dlaku ovako nešto ne sme da dopusti. Il' nek se lepo deklariše kao antivakser pa nek izađe na izbore.
Kakvo crno "gaženje malog čoveka"? O čemu pišeš? Tek tako je nekom palo na pamet da juče odbije vakcinaciju a danas ga sudija strpao u zatvor?! Ili smo se malo inatili i glumili ludilo pa popili po pičci? Nemoj molim te, čim on nakon onog inicijalnog tvita mora celo popodne da razvodnjava i objašnjava šta je hteo sve je tu jasno.
Dimitrije

Postby Rajs » 25 Feb 2019, 21:39

NBA Fantasy Champion (2019)
Premier League H2H Fantasy Champion (2021)

OSTOJA ODLAZI
Rajs

PreviousNext

Return to Turniri