Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Dr Arslanagic » 25 Feb 2019, 21:52

Јединица којој је припадао је била "најкоришћенија" да се тако изразим, на КиМ.
Неким грешкама у формацији и разним стицајем околности били су коришћену буквално свуда.
Непотребно.
Имао сам директну везу, у неку руку и команду над њима.
Чим нађем слободног времена погледаћу његов интервју, како је својим очима доживео оно што сам ја практично планирао.
Иначе, не знам га лично али сам му команданта познавао.

Искрено, страх ме је да ово гледам, то су ране које сам тешко закопао, психички се излечио, али не могу да одолим.
Како би вам то описао ... нека врста мазохизма. Буђење тог ужаса, свих судбина .... трагедију предаје КиМ.
Див хероји.
Грло ми се стеже и на помисао да погледам његову причу.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Admiral » 25 Feb 2019, 21:54

Bravo mala.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby Niksicanin » 25 Feb 2019, 22:19

У којим земљама вакцинација није пбавезна и гдје невакцинисање дјеце нике кажњиво?
Да ли неко зна колико има аутистичне дјеце данас у односи на прије 40-ак гофина?
Niksicanin

Postby hehule » 25 Feb 2019, 22:23

Koliko su vođene evidencije o autizmu pre 40 godina i danas?

Sedamdesetih godina kod nas, ljudi su završavali na hospitalizaciji u psihijatrijskim ustanovama, jer su godinama živeli u Americi i ovde govorili lekarima koliko je tamo tehnologija uznapredovala, pa pošto nije bilo interneta da provere - dobijali su ozbiljne F dijagnoze.
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!
hehule

Postby grobar_Zvornik » 25 Feb 2019, 22:29

Admiral wrote:

Bravo mala.

Мица љепотица. :srb:
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby neza » 25 Feb 2019, 22:45

To ona zavetnica sto se pojavljuje uvek pred izbore? :question:
neza

Postby Dr Arslanagic » 25 Feb 2019, 22:56

Јебе запад вучића не покрива га.
Нека из Француске изјавила да нема места да се сад Србија прими у ЕУ, а ни у скорој будућности.
Који је сад разлог да предамо КиМ?
Слобода медија или "уређено друштво"?

Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 25 Feb 2019, 22:58

Dr Arslanagic

Postby grobar_Zvornik » 25 Feb 2019, 22:59

Dr Arslanagic wrote:Јебе запад вучића не покрива га.
Нека из Француске изјавила да нема места да се сад Србија прими у ЕУ, а ни у скорој будућности.
Који је сад разлог да предамо КиМ?
Слобода медија или "уређено друштво"?

Макрон и Меркелова су били више него јасни... у наредних десет година не треба нам нова чланица... То је речено средином прошле године. Не Србија. Нико. Знају то и домаће будале. ЕУ је параван за неке друге ствари.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby meda » 26 Feb 2019, 00:46

neza wrote:To ona zavetnica sto se pojavljuje uvek pred izbore? :question:

bas ta, cim vidim da krece da se pojavljuje po medijima znam da slede izbori...

inace mlada dam je okacila i svoju svadbu na yt

ps mislim da je bila i duza verzija :think:
"Svesni smo težine zadatka. Da je lakši, pripao bi nekom drugom"- D. Vujosevic

"jug" je uspeo da postane ogavniji od "gospode" iz zapadne loze, a to je bilo gotovo nemoguce postici.
meda

Postby teglica » 26 Feb 2019, 00:56

Pametna klinka...uzela dobru kintu...kao i za svake izbore...a uvek ce biti przenica na njeno foliranje
KEBINO POREKLO I MORAL SEVERINE
ODLIKA JE ĆOKIJEVACA SA SEVERNE TRIBINE
teglica

Postby neza » 26 Feb 2019, 07:59

Мала јесте болид али ако је узела лову за ово сво фолирање на десници руци, свака јој част. :okk:
Ок иду нам на јесен избори, ето јој прилике да се опет опари. :harmonikas:
neza

Postby Niksicanin » 26 Feb 2019, 08:16

hehule wrote:Koliko su vođene evidencije o autizmu pre 40 godina i danas?

Sedamdesetih godina kod nas, ljudi su završavali na hospitalizaciji u psihijatrijskim ustanovama, jer su godinama živeli u Americi i ovde govorili lekarima koliko je tamo tehnologija uznapredovala, pa pošto nije bilo interneta da provere - dobijali su ozbiljne F dijagnoze.

Један мој пријатељ има аутистично дијете, посланик je, иницирао je закон који je прихваћен и који штити права аутистичне и дјеце са другим проблемима, ми je пренио предавање једне Енглескиње, ваљда нека професорка. Каже да je 1981.било једно дијете на 100000. Сада je једно на 79. Али не хиљада, него 79. Мени je то било невјероватно, али кад видиш размножавање свакавих болештина, све сам убјеђенији да нисмо y теорији завјере o златној милијарди, него да живимо y завјери.
Niksicanin

Postby mihZR » 26 Feb 2019, 08:41

Rekao bih da problem sa vakcinama ne lezi u nekom Dr. Mengeleu koji je u dosluhu sa necastivim i smislja eksperimente nad decom, nego u korumpiranim skotovima koji bi prodali i misomor samo da bi mogli da karaju bolje kurve, smrcu jaci kokain, voze bolja kola, skoluju svoju decu po najboljim skolama, obezbedjuju im sve vec gore pomenuto. I onda lepo ne uloze novac u to da naprave kvalitetnu vakcinu ili lek nego nadju sebi slicnog koji odlucuje na nivou drzave, daju mu novac da i on sebi malo obezbedi od gore pomenutog. I eto zasto nije samo spoljna politika bitna, vec stroga kontrola svega.
mihZR

Postby AirBall » 26 Feb 2019, 09:28

Kosovo za kurac

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

PreviousNext

Return to Turniri