Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Dimitrije » 26 Feb 2019, 09:43

Ja laskam sebi da sam im dohakao svima :roll:
Antivakseri ti uvaljuju Pepsi sa pričom kako je Coca - Cola sranje od kog ćeš da crkneš a ovo nji'ovo sidu leči. Od samog početka, ja računam početak sa onim tipom Wakefieldom valjda, koji je, gle čuda, imao spreman recept za novu vakcinu. Sladža valja izbeljivače, Miroljub cedi voće...milina :okk:
Jako komplikovano, svu šalu na stranu. Niko tu nije čist.

P.S. Neko je gore pitao - USA, Francuska, Italija, Nemačka, Austrija, Australija, Japan, Britanija....samo neke od zemalja gde nije obavezno vakcinisanje. Kaznena politika nije kao naša, suptilnije je - nema obdaništa, škole bez vakcine. Samo mi mlatimo po džepu.
Dimitrije

Postby mihZR » 26 Feb 2019, 10:03

Ne znam detalje, ali mislim da je kod nas komplikovano oko osnovne skole koja je obavezna. To bi moralo verovatno da se reformise da bi omogucili taj vid zabrane. Amerikanci imaju koncept "home schooling-a", te pretpostavljam da mozes da ne ides u skolu i onda polazes samo testove za srednju skolu.
mihZR

Postby Poison and Remedy » 26 Feb 2019, 10:46

TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby AirBall » 26 Feb 2019, 10:55

Patrijarh je zatvorio raspravu o vakcinama
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby neza » 26 Feb 2019, 13:03

Ovde kod Francuskinje pise omogucava a treba da je u prevodu oNemogucava.
Sve u svemu posto je rat izgubljan, a u novi krecemo sa fas-decom koja ipak odlaze iz Srbije i trecepozivcima koji mallumno slede Vozda im, umno obolela...
Pisi kuci: propalo! :hathello:
neza

Postby Dimitrije » 26 Feb 2019, 14:34

DO-MI-NA-CI-JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dimitrije

Postby neza » 26 Feb 2019, 15:01

Ko ti drmao kavez? :question:
Ljudi se lepo zajebavaju sa moronima, vec godinama, a ti nam sada otkrivas toplu vodu... :krsti:
neza

Postby Dr Arslanagic » 26 Feb 2019, 16:23

Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby killchrome » 26 Feb 2019, 16:28

obozavam kacenje ovih tvitova likova koje prate stanari zgrade i eventualno jos neko iz ulice...mada ni ovi uticajniji nisu mnogo relevantni :beyond:
killchrome

Postby Ron Swanson » 26 Feb 2019, 16:38

Zapravo je rečeno da je pravo na protest fundamentalno pravo građana i da u tom smislu EU smatra da građani imaju pravo na proteste, ali se uopšte niko nije izjasnio o tome da li ih EU podržava ili ne. Sa druge strane, bojkot parlamenta i izbora nije podržan, čime je EU jasno pokazala da je saglasna sa ponašanjem radikalčina, odnosno najboljeg učenika te škole izvitoperenosti, u skupštini i političkom diskursu u javnosti. Predlagati parlamentarnu političku borbu sa ovim spodobama koje em zloupotrebljavaju sva moguća ovlašćenja, em najdirektnije krše i pravo i moral i pravila pristojnog ponašanja je više nego licemerno, te je jasno na čijoj su strani.
Ron Swanson

Postby fontaneros » 26 Feb 2019, 17:04

Image

Apropo one price o tome kako bi ekipe mogle da podignu neku parolu povodom sramnog poteza rts-a...

Bravo Firma.
Last edited by Milutinov Tata on 27 Feb 2019, 06:32, edited 1 time in total.
Reason: Foto
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby rabesandratana » 26 Feb 2019, 17:21

Imao je i Jug parolu u subotu.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Angus Young » 26 Feb 2019, 18:05

A i na protestu je pored glavne parole "1 od 5 miliona" stajala zastava "nema predaje" cisto da i to bude zabelezeno.
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby fontaneros » 26 Feb 2019, 18:06

Nemoj da se ljutite momci, ali zabole me i za jedne i za druge.
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Dr Arslanagic » 26 Feb 2019, 18:07

Сасвим је јасно да нам бар до 2030. нема уласка у ЕУ, а можда и никад. Зато будућност евроинтеграција треба посматрати само јасно сагледавајући оно што губимо и добијамо од тога, пошто смо до сада углавном били на штети.

Француској министарки за послове ЕУ Натали Лоазо зато пре треба да будемо захвални што нам је коначно отворила очи, кад већ нисмо хтели сами.

„Пошто смо ваши пријатељи, дужни смо да вам кажемо истину: садашње стање Европске уније не омогућава нова придруживања у задовољавајућим условима, како за саму ЕУ, тако и за нове државе које би јој се придружиле“, поручила нам је Лоазова, не остављајући никакву дилему о нашим евроинтеграцијама.

https://rs.sputniknews.com/analize/201902251118965611-evrointegracije-srbija-odlaganje-/

Не видим разуман, тачније не видим никакав, разлог да наставимо да срљамо продајући и издајући све у овај сатанистички пројекат.
Пут се сан намеће:
Прекид бриселске издаје.
Враћање целог процеса у УН.
Окретање ка Русији и Кини.
Најхитније јачање војске, јер ће нам бити преко потребна.

И поред овако јасних упозорења да их заболе qрац за нас, и власт и суботари су упињу да свакодневно понављају како еу нема алтернативе.
Пола европе хоће да изађе а ми јуримо у брод који тоне.
Који нам ионако жели све и само најгоре.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

PreviousNext

Return to Turniri